Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egy kicsit elkésett a felújítási ötletekkel, nem...? Egy telet biztos kibír már a ház úgy.
midori: Téged fizetnek ezért?
midori: Téged fizetnek ezért?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
kérlek mondd, hogy ezt nem fogod mégegyszer beírni-.-
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jajjj, tényleg... El is felejtettem.... De szerintem inkább a helyére írom, nem ide
Szerintem vagyok már annyira elvetemült, hogy legalább egy füzetem legyen OP-es
beküldve: 2010-09-01 20:44:44
(#40147) Sziasztok!!!
Fontos bejelenteni valóm van!!!
Ha szeretnétek animés iskolaszereket itt a lehetőség!!!
Narutos füzetek vannak a metroban és az auchanban!!! Sharinganos iiiss vaaan!!!
(A/4 A/5 és Spirál-os)
Annyira jól néznek ki iii, én már be is vásároltam XD
Ha szeretnétek animés iskolaszereket itt a lehetőség!!!
(A/4 A/5 és Spirál-os)
én mindenesetre biztos
nekem rémlik egy sütilány is
azért mert nagyanyámnak most jutott eszébe h fel akarja újítani a házat mi meg túl akartunk lenni rajta
nekem rémlik egy sütilány is
azért mert nagyanyámnak most jutott eszébe h fel akarja újítani a házat mi meg túl akartunk lenni rajta
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-01 20:45:14
De miért festettetek szélviharban?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
kaminaga, naruto. Kb ennyi... Kár a régi csapatért
Kami és Naruto már ősrég óta nem jár föl. Talán most suli időben mindenki többet lesz gépközelben...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
hát, az orromba folyt olajfestéket egyből kiprüszköltem röhögés közben, de a fülembe csöppenőket már anyám vájkálta ki
sőt, bakumanos is van
és naruto-s táskát is láttam
ha OP-s lesz majd utánamegyek
de énis észrevettem, eltűnünk. sőt, yavennel sem yaoitrollkodtunk már mennyi ideje
amúgy tudjátok milyen faint szélviharban házat festeni?
és naruto-s táskát is láttam
ha OP-s lesz majd utánamegyek
de énis észrevettem, eltűnünk. sőt, yavennel sem yaoitrollkodtunk már mennyi ideje
amúgy tudjátok milyen faint szélviharban házat festeni?
Szerk: Gilje-sama 2010-09-01 20:33:19
Fuuuuck yes.
beküldve: 2010-09-01 20:28:44
(#40139) Sziasztok!!!
(A/4 A/5 és Spirál-os)
(A/4 A/5 és Spirál-os)
Hát akkor Alvin és a Mókusok: ***** Élet. Vagyis gondolom, ilyesmi jutott az eszedbe
Gyerekek, ez akkora poén, hogy már valós. Bátyám mindenképp be akar szerezni egy ilyet És szerintem majd egyszer, jó soká én is
Egyébként amikor még óránként termeltetek 5-10 oldalt, én akkor voltam új tag
Gyerekek, ez akkora poén, hogy már valós. Bátyám mindenképp be akar szerezni egy ilyet És szerintem majd egyszer, jó soká én is
Egyébként amikor még óránként termeltetek 5-10 oldalt, én akkor voltam új tag
Szerk: Merchior 2010-09-01 20:26:36
beküldve: 2010-09-01 20:21:27
(#40137) Nekem a régiek közül dragda hiányzik a fórumról ( ő kárpótol msn-en ), picilány ( ő csak néhanapján...) meg azzi és aliszter aktivitása, BENCE, kaminaga, naruto. Kb ennyi... Kár a régi csapatért
merchor: nekem szarabb volt: A végzősök mindig szarakszaanak a gólyákkal, ami most abban nyivánult meg, hogy tanévnyitó alatt vki a suli biciklitárolójában letölte a dinamós első lámpámat...
merchor: nekem szarabb volt: A végzősök mindig szarakszaanak a gólyákkal, ami most abban nyivánult meg, hogy tanévnyitó alatt vki a suli biciklitárolójában letölte a dinamós első lámpámat...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-09-01 20:22:48