Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ugye?
nagyon ott van
nagyon ott van
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-03 21:22:26
(#40194) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-03 21:33:12
Á, a Nagyok ott lesznek. Minő örömteli értesülés. Am. mikorra szándékoztok majd kimenni? (Mármint kb. hány órára?)
Olyan jó érzés hallani a szülővárosom nevét. Én is megyek. Ha mást nem legalább azért hogy láthassam drága nagyapámat.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Én pl. mek Animeconra
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2010-09-04 14:51:58
Mondoconra megy valaki rajtam kívül?
Há hogyne kéremszépen!
ÉN, többek között ottan leszek az 100. De még Fiszicskére, meg egyéb egyedekre is lehet számítani.
Inkább az a kérdés, hogy ki meg Animeconra?
Zsír, Dz kisfiammal meg Alisterrel már beszéltem, ott leszek mondo conon mindkét nap, szóval este mehet a buli is, csak úgy miskolci módra
no pussy, just the dicks
Én mindkettőt megtisztelem egy-egy napra.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2010-09-04 14:51:21
Nem hiszem, hogy sokan, bár én egyikre se megyek
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Mondoconra megy valaki rajtam kívül?
Há hogyne kéremszépen!
ÉN, többek között ottan leszek az 100. De még Fiszicskére, meg egyéb egyedekre is lehet számítani.
beküldve: 2010-09-03 00:19:48
(#40185) beküldve: 2010-09-03 00:19:04
(#40184) beküldve: 2010-09-03 00:17:00
(#40183) lol
Höhöhö. Naive lil boy.
Höhöhö. Naive lil boy.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885