Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nembaj, egy köszöntőd mindenképp lesz holnap is!
Erről az jutott eszembe, amikor a HangszerFarm-os srác megkínált cigarettával. Én meg mondtam, hogy nem, köszi, 14 évesen hova még? Erre azt mondta, hogy igaz... Bár ő már 14 évesen bőven cigizett
Erről az jutott eszembe, amikor a HangszerFarm-os srác megkínált cigarettával. Én meg mondtam, hogy nem, köszi, 14 évesen hova még? Erre azt mondta, hogy igaz... Bár ő már 14 évesen bőven cigizett
Kösz^^
Nem dohányzok, így nem tudnék mit eldobni. xD
Szép számmal felköszöntöttetek, pedig csak holnap leszek 18.
Nem dohányzok, így nem tudnék mit eldobni. xD
Szép számmal felköszöntöttetek, pedig csak holnap leszek 18.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Magának is Heppi börzdéj ,igen,tudom,jobb előre írni,minthogy utána meg elfelejtsem.
Tavaszi conon ezért tripla korsó sör fog járni.
Tavaszi conon ezért tripla korsó sör fog járni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-09-04 19:52:06
beküldve: 2010-09-04 19:46:06
(#40238) Heppi börzdéj, Kid. Vegyél sok cigit meg alkoholt.
De a cigit utána dobd el messzire, rossz dolog.
Szenttehén: Téged meg majd felköszöntelek aznap. Készülj fel rá.
De a cigit utána dobd el messzire, rossz dolog.
Szenttehén: Téged meg majd felköszöntelek aznap. Készülj fel rá.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-09-04 19:47:41
Akkor boldog szülinapot így előre is
[Link]
[Link]
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Köszönöm neked is!
Valóban, a nicknevemből és az avámból kiindulva le sem tagadhatnám, hogy Lélekfaló fan vagyok. =)
Valóban, a nicknevemből és az avámból kiindulva le sem tagadhatnám, hogy Lélekfaló fan vagyok. =)
Hát akkor Happy Birthday,kedves Soul Eater rajongó cimbora ^^
[Link]
[Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Köszönöm!
És köszönöm még a mellékelt "nénit" is.^^ Igazi ünnepi hangulatom lett. :)
Ami már One Piece
És köszönöm még a mellékelt "nénit" is.^^ Igazi ünnepi hangulatom lett. :)
Ami már One Piece
Szerk: Kid 2010-09-04 19:21:41
sok boldog szülinapot!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-04 19:19:21
beküldve: 2010-09-04 19:11:18
(#40231) Ej, de repül az idő holnap leszek 18. Eme eseményt megünneplem majd pár mangával.
Kezd érdekelni a dolog...
És hogy elkergessem a tévhiteket, főleg SötétOldal részéről, OP 62 következik ebben a percben: 17:12
És hogy elkergessem a tévhiteket, főleg SötétOldal részéről, OP 62 következik ebben a percben: 17:12
beküldve: 2010-09-04 16:20:44
(#40229) halika^^(vagy szijó)
nem nagyon vágom itt a dolgokat még....valaki nem akar segíteni? vagy ismerkedni, haverkodni?
nem nagyon vágom itt a dolgokat még....valaki nem akar segíteni? vagy ismerkedni, haverkodni?
Mivel ez elsősorban egy mese (Lewis Carroll egy kislánynak írta az egész történetet, és róla is mintázta a főszereplőt), ezért alapvetően a fiatal korosztályt célozza meg. De én úgy gondolom, hogy nem kevés, csak felnőtt fejjel értelmezhető momentuma van, ráadásul az igazán jó meséket kortól függetlenül mindenki élvezi. A több féle kiadás és fordítás kérdését illetően pedig az a válaszom, hogy a történet és a karakterek nem változnak (legfeljebb a nevük), sokkal inkább a szöveg és a versek stílusa. Ugyanúgy találhatsz XIX. századi fordítást, mint pár éveset, vagy akár tavalyit is (éppen a múlt évben adták ki az Aliz kalandjai Csodaországban és a tükör másik oldalán c. könyvet, amit a mai kortárs magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakja, Varró Dániel és felesége fordított, és az eredeti 1865-ös angol kiadás illusztrációit tartalmazza).
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
én 21 vagyok, és most olvastam a nyáron
amúgy a történet alapjában nem morbid, csak ha nézőpontot váltassz
amúgy a történet alapjában nem morbid, csak ha nézőpontot váltassz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\