Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kicsit félre érted a dolgokat. Tőle sosem szerettem volna semmi komolyat. Féltem, hogy akár el is veszíthetem, így próbáltam baráti szinten tartani a dolgot, de hiba volt. Egyébként egy teljesen más lánnyal szeretnék összejönni, de ez már megint egy másik dolog.
Ez a magány meg nem értem honnan tört rám. Attól, hogy egyedül vagyok ebben a nagy házban? Nem hiszem, hisz máskor is szoktam, sőt elég sokat. Meg ha itthon is vannak szüleim, akkor is alig látom őket. Ők lent tanyáznak, én meg fönt ordíttatom a zenét. Szóval nem tudom. Most kivételesen az osztályban sem érzem magam elhagyva... Nem értem... Mindegy, megjöttek apáék, és feldobták a hangulatot
Ez a magány meg nem értem honnan tört rám. Attól, hogy egyedül vagyok ebben a nagy házban? Nem hiszem, hisz máskor is szoktam, sőt elég sokat. Meg ha itthon is vannak szüleim, akkor is alig látom őket. Ők lent tanyáznak, én meg fönt ordíttatom a zenét. Szóval nem tudom. Most kivételesen az osztályban sem érzem magam elhagyva... Nem értem... Mindegy, megjöttek apáék, és feldobták a hangulatot
beküldve: 2010-09-07 21:30:09
(#40285) Akkor most Neked kell lépned, hogy összejöjjetek a lánnyal és ne érezd ezt a magányt. Remélem összejöttök!
Áháháá Nem, dehogy is.... Életem eddigi részében még nem volt dolgom egyetlen barátnővel sem.... Csak hát volt egy illető, aki öt hosszú éven keresztül volt belém szerelmes, öt hosszú éven keresztül próbált összejönni velem. Énmeg... Hát mondjuk, hogy le se bagóztam, és ez alatt az öt év alatt megszámlálhatatlanszor darabokra törtem a szívet, a lelkébe tapostam, és még sorolhatnám. Úgy hittem, hogy ezt tavaly nyáron sikerült lezárni. De egy évre rá, néhány hónapja úgy tűnt, továbbra is él ez a dolog, csak talán nem oly hevesen. 5 évet miért pont most adott volna fel?
Csak ez a 3heteslöttyedtparadicsom magányérzet... Pedig egyáltalán semmi okom nincs rá. Még véletlenül sem vagyok pillanatnyilag egyedül. Nem értem én ezt
Csak ez a 3heteslöttyedtparadicsom magányérzet... Pedig egyáltalán semmi okom nincs rá. Még véletlenül sem vagyok pillanatnyilag egyedül. Nem értem én ezt
Éreztétek már úgy, hogy egy tulajdonságot el kéne távolítani az egész lényetekből, kikódolni a dnsetekből, hogy soha többé ne érezzétek?
Ha nincs egy bizonyos, akkor sajnos a többi se lenne...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-07 21:10:59
(#40282) Szakítottatok a pároddal akivel 5 éve együtt voltatok? Ha így van akkor az nagyon szomorú.
Hát ha már emlék, én egy 5 évnyit visszacsinálnék...
De ettől a nyomorult magányérzettől megszabadulnék szívesen. Talán nem is a tulajdonság erre a legjobb szó. Inkább érzés.
De ettől a nyomorult magányérzettől megszabadulnék szívesen. Talán nem is a tulajdonság erre a legjobb szó. Inkább érzés.
Death Note 7 DVD, asszem
Szerk: Merchior 2010-09-07 21:09:20
nálunk még van 2 dvd-s augusztusi, ( death note nemtomhány, úgy rémlik nel volt a bórítóján ).
És nem, tualjdonságot még nem, viszont emléket igen.
És nem, tualjdonságot még nem, viszont emléket igen.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-09-07 20:39:51
(#40279) Van egy olyan érzésem, hogy az augusztusiról is le fogok maradni... mindegy...
Éreztétek már úgy, hogy egy tulajdonságot el kéne távolítani az egész lényetekből, kikódolni a dnsetekből, hogy soha többé ne érezzétek?
Én most jöttem onnan, de nem volt nekik. azt mondta, olyan 1 hét múlva fog jönni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-09-07 19:40:29
(#40277) Maradjunk annyiban, hogy Popeye-t felkérik a japánok, hogy segítsen elgyepálni vmi nagy cukifelhő-t viszont popeye nem érti mit akarnak tőle, és az egész tele van animés sablonokkal...
beküldve: 2010-09-04 23:27:51
(#40273) [Link]
Ha még nem látta volna valaki
Ha még nem látta volna valaki
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Fenn van még egyszer, azt ~70.000 hit körül jár, azt hiszem...
Én se értem egyébként, nyilván a nótával van kapcsolatban. Pedig az sem olyan rossz.
Én se értem egyébként, nyilván a nótával van kapcsolatban. Pedig az sem olyan rossz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute