• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 264 265 266 267 268 269 270 271 272 ... <<>>
beküldve: 2010-09-07 21:45:03
(#40286) Válasz Winry Rockbelll (#40285) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Kicsit félre érted a dolgokat. Tőle sosem szerettem volna semmi komolyat. Féltem, hogy akár el is veszíthetem, így próbáltam baráti szinten tartani a dolgot, de hiba volt. Egyébként egy teljesen más lánnyal szeretnék összejönni, de ez már megint egy másik dolog.

Ez a magány meg nem értem honnan tört rám. Attól, hogy egyedül vagyok ebben a nagy házban? Nem hiszem, hisz máskor is szoktam, sőt elég sokat. Meg ha itthon is vannak szüleim, akkor is alig látom őket. Ők lent tanyáznak, én meg fönt ordíttatom a zenét. Szóval nem tudom. Most kivételesen az osztályban sem érzem magam elhagyva... Nem értem... Mindegy, megjöttek apáék, és feldobták a hangulatot

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-09-07 21:30:09
(#40285)
Winry Rockbelll
Winry Rockbelll
[ Új arc ]
Akkor most Neked kell lépned, hogy összejöjjetek a lánnyal és ne érezd ezt a magányt. Remélem összejöttök!

beküldve: 2010-09-07 21:16:53
(#40284) Válasz Winry Rockbelll (#40282) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Áháháá Nem, dehogy is.... Életem eddigi részében még nem volt dolgom egyetlen barátnővel sem.... Csak hát volt egy illető, aki öt hosszú éven keresztül volt belém szerelmes, öt hosszú éven keresztül próbált összejönni velem. Énmeg... Hát mondjuk, hogy le se bagóztam, és ez alatt az öt év alatt megszámlálhatatlanszor darabokra törtem a szívet, a lelkébe tapostam, és még sorolhatnám. Úgy hittem, hogy ezt tavaly nyáron sikerült lezárni. De egy évre rá, néhány hónapja úgy tűnt, továbbra is él ez a dolog, csak talán nem oly hevesen. 5 évet miért pont most adott volna fel?

Csak ez a 3heteslöttyedtparadicsom magányérzet... Pedig egyáltalán semmi okom nincs rá. Még véletlenül sem vagyok pillanatnyilag egyedül. Nem értem én ezt

beküldve: 2010-09-07 21:12:46
(#40283) Válasz Merchior (#40279) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Éreztétek már úgy, hogy egy tulajdonságot el kéne távolítani az egész lényetekből, kikódolni a dnsetekből, hogy soha többé ne érezzétek?

Ha nincs egy bizonyos, akkor sajnos a többi se lenne...

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-07 21:10:59
(#40282)
Winry Rockbelll
Winry Rockbelll
[ Új arc ]
Szakítottatok a pároddal akivel 5 éve együtt voltatok? Ha így van akkor az nagyon szomorú.

beküldve: 2010-09-07 21:07:56
(#40281) Válasz The Exiled (#40280) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Hát ha már emlék, én egy 5 évnyit visszacsinálnék...
De ettől a nyomorult magányérzettől megszabadulnék szívesen. Talán nem is a tulajdonság erre a legjobb szó. Inkább érzés.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Death Note 7 DVD, asszem

Szerk: Merchior 2010-09-07 21:09:20
beküldve: 2010-09-07 21:05:28
(#40280) Válasz Merchior (#40279) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
nálunk még van 2 dvd-s augusztusi, ( death note nemtomhány, úgy rémlik nel volt a bórítóján ).

És nem, tualjdonságot még nem, viszont emléket igen.

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-09-07 20:39:51
(#40279)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Van egy olyan érzésem, hogy az augusztusiról is le fogok maradni... mindegy...

Éreztétek már úgy, hogy egy tulajdonságot el kéne távolítani az egész lényetekből, kikódolni a dnsetekből, hogy soha többé ne érezzétek?

beküldve: 2010-09-07 19:54:41
(#40278) Válasz Winry Rockbelll (#40277) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Én most jöttem onnan, de nem volt nekik. azt mondta, olyan 1 hét múlva fog jönni

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-09-07 19:40:29
(#40277)
Winry Rockbelll
Winry Rockbelll
[ Új arc ]
Nem volt ma az újságosnál MONDO... Valaki tudott venni?

beküldve: 2010-09-05 10:47:15
(#40276) Válasz 屍鬼レゲ (#40273) üzenetére
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Kap egy nagyon gyenge ikszdét.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-09-05 08:26:57
(#40275) Válasz Merchior (#40274) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Maradjunk annyiban, hogy Popeye-t felkérik a japánok, hogy segítsen elgyepálni vmi nagy cukifelhő-t viszont popeye nem érti mit akarnak tőle, és az egész tele van animés sablonokkal...

beküldve: 2010-09-04 23:40:21
(#40274) Válasz 屍鬼レゲ (#40273) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Hát még ha értenék belőle akár csak egy szót is...

beküldve: 2010-09-04 23:27:51
(#40273)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
[Link]
Ha még nem látta volna valaki

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-09-04 23:13:24
(#40272) Válasz The Exiled (#40270) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Fenn van még egyszer, azt ~70.000 hit körül jár, azt hiszem...

Én se értem egyébként, nyilván a nótával van kapcsolatban. Pedig az sem olyan rossz.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Oldalak: ... 264 265 266 267 268 269 270 271 272 ... <<>>