Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-14 10:18:54
(#40346) Yoroi, ez a videó egyszerűen szürreális. A vége határozottan félelmetes. Valami hasonló betegséget láttam newgrounds-on, de az tényleg ijesztő volt.
A deathmoon meg poén. Ráadásul úgy tűnik, mintha az emberke rajzolta volna. Az elején azt hittem, másolta valahonnan a képeket.
Ha minden igaz, december elejére összeszerkesztünk lexikológia órán egy 'hivatalos' animeszótárt, pár száz szócikkel. Csak szólok ^^
A deathmoon meg poén. Ráadásul úgy tűnik, mintha az emberke rajzolta volna. Az elején azt hittem, másolta valahonnan a képeket.
Ha minden igaz, december elejére összeszerkesztünk lexikológia órán egy 'hivatalos' animeszótárt, pár száz szócikkel. Csak szólok ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: ∂z 2010-09-14 06:01:43
Nyilván. Én is biztos az eszéért dugnám, ha kan lennék *komoly arc*
Kislyányom, mondtam már, hogy imádlak? Ha esetleg eddig nem, nos: imádlak
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
EZDEBETEG!! A felénél majdnem elhánytam magam(erre mondjuk a betegség is rájátszhat),de végignéztem...Valakinek sok ideje lehet basszus...
meh....
Pedig 2:30 után vannak a legjobb cuccok.
Mondjuk engem így sem érintett meg különösebben... Pedig végignéztem kétszer, hátha. Túl elcs.szett vagyok én már ehhez.
Mondjuk engem így sem érintett meg különösebben... Pedig végignéztem kétszer, hátha. Túl elcs.szett vagyok én már ehhez.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-09-13 19:54:00
Szerencsére apám 2:08-nál hazaért. Képes lettem volna végignézni, esküszöm, ha nem csenget be
Ja igen. Ezt 1-2 éve láttam. Nagyon beteg. Komolyan, még nekem is sok volt némely rész. Aki ezeket csinálta, az valami hiper hikikomori lehetett.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-13 18:34:02
(#40339) beküldve: 2010-09-13 17:34:09
(#40338) Két osztálytársam már napok óta azt hajtogatja, hogy undószürü. Mostmár leesett, hogy miért.
LOL.
LOL.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-09-13 17:34:23
Ez a DeathMoon nagyon tetszett. Mentettem is a kedvencek közé.
Az undousurus csaj meg...pfff....mondjuk a leírtak alapján rosszabbra számítottam. De lehet, hogy csak azért nem idegelt fel, mert a melleit jótékonyan eltakarta a kijövő reklám. XD És legalább megtanultam egy újabb japán szót.
Az undousurus csaj meg...pfff....mondjuk a leírtak alapján rosszabbra számítottam. De lehet, hogy csak azért nem idegelt fel, mert a melleit jótékonyan eltakarta a kijövő reklám. XD És legalább megtanultam egy újabb japán szót.
Amúgy röhejes a kiscsaj. Van aki ezt tnaulás céljából nézi?
Nyilván. Én is biztos az eszéért dugnám, ha kan lennék *komoly arc*
Ó, hát ő. Haver azzal az üzenettel linkelte, hogy "nézd, őt biztos utálni fogod"
És mennyire igaza volt. Faszkivan már a jútúb celebekből. Nigahiga sem vicces már, olyan csalódott vagyok.
Ez brutál ijesztő volt
És egyet értek veled Hanon, tényleg mostanság nagyon megszaporodtak, látszik, hogy mennyi szabadidejük van
Féélek!!!És ilyen emberek élenk!!
Jó már nekik!Nekem lenne ennyi inkább értelmes(ebb) dolgokkal tölteném...
[Link]
Nekem a "hát hűűű" katedória...
meh....
Szerk: Maryke 2010-09-13 15:53:25
Ó, hát ő. Haver azzal az üzenettel linkelte, hogy "nézd, őt biztos utálni fogod"
És mennyire igaza volt. Faszkivan már a jútúb celebekből. Nigahiga sem vicces már, olyan csalódott vagyok.
Ez brutál ijesztő volt
És egyet értek veled Hanon, tényleg mostanság nagyon megszaporodtak, látszik, hogy mennyi szabadidejük van
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-09-13 14:40:01
(#40333) Ne már Azzi...valld be, hogy csak nem mertetek.
Miss Hanna Minx...érdekes. Vajon igaziak? OO
Miss Hanna Minx...érdekes. Vajon igaziak? OO
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-09-13 14:40:34
mostakkor én vagy a dz?? :/
nemakarooom, azzi ijesztő Oo
nemakarooom, azzi ijesztő Oo
Nem megyünk, hanon, mert sok volt a pöcsölés, legközelebb megszervezzük időben.
no pussy, just the dicks