Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha nem állsz oda elé és nem kérdezed meg, akkor nem is valószínű, hogy áldását fogja adni. Előbb-utóbb úgyis túl kell esni az első ilyen alkalmon.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
szerk: Gilje! Ezuttal nem úszod meg h levadásszalak XD
úgyse találsz meg, egy kis smink és elváltoztatom a külsőm>8D
most is zöld festék alatt vagyokXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-17 22:50:20
beküldve: 2010-09-17 22:45:25
(#40404) akár hányszor azt hallom a vidéken élőktől h "úristen budapest nagyváros jajmilesz" elgondolkodom h én itt nőttem fel...nem ettek meg a csövik...nem raboltak ki (*lekopogja*) nem vesztem el (bár volt pár parás buliutáni hazajutás XD)
szal sosem értettem h mi olyan rémisztő ebben a városban a külső szemlélő számára...
...bár biztosan én is egy igazi vadállatkertnek látnám ha egy jóval békésebb és konszolidáltabb településen nőttem volna fel
gugle megmutatta h hol vagy....valóban nem vagy a szomszédban de abszolút leküzdhető távolság
kezd el fűzni szüleidet és meg keresek egy jogosítvánnyal rendelkező egyedet XDXD
szal sosem értettem h mi olyan rémisztő ebben a városban a külső szemlélő számára...
...bár biztosan én is egy igazi vadállatkertnek látnám ha egy jóval békésebb és konszolidáltabb településen nőttem volna fel
gugle megmutatta h hol vagy....valóban nem vagy a szomszédban de abszolút leküzdhető távolság
kezd el fűzni szüleidet és meg keresek egy jogosítvánnyal rendelkező egyedet XDXD
Szerk: sütilány 2010-09-17 22:49:28
Valahogy nem tudom elhitetni magammal, ahogy áldását adja reám annak tudatában, hogy senkit nem fogok ismerni, nagyváros, megsötöbö, ugyebár a szokásos szülői aggódás. Bár valószínűleg jobban aggasztaná a dolog őt, mint engem.
Érdekelne is engem, hogy soha nem jártam még Pesten magamban Amúgy szerintem ha így működne, inkább busz.
Egyébként csak most jut eszembe, hogy van kőkemény 500 forintom, ami október első hetéig aligha fog gyarapodni
Merchior lokalizálása: Gyöngyöstarján. Ha Pásztó megvan, akkor onnan Gyöngyöspata, és onnan Tarján. Esetleg maga Gyöngyös még a jelentősebb, 6-7 km-re tőle található
Érdekelne is engem, hogy soha nem jártam még Pesten magamban Amúgy szerintem ha így működne, inkább busz.
Egyébként csak most jut eszembe, hogy van kőkemény 500 forintom, ami október első hetéig aligha fog gyarapodni
Merchior lokalizálása: Gyöngyöstarján. Ha Pásztó megvan, akkor onnan Gyöngyöspata, és onnan Tarján. Esetleg maga Gyöngyös még a jelentősebb, 6-7 km-re tőle található
Szerk: Merchior 2010-09-17 22:44:24
beküldve: 2010-09-17 22:40:15
(#40402) megalapitjuk a merchior fan-klubbot XDXD
amugymeg határozd meg a lokalitásod és mi megoldjuk h eljuss a con-ra
amugymeg határozd meg a lokalitásod és mi megoldjuk h eljuss a con-ra
Szerk: sütilány 2010-09-17 22:41:36
Ott a pont. HT megold mindent egyből..
Az életemben is segíthetnél ugyan így...
MIANEVED?!
Azt mondd neki, hogy adjon pénzt vonatjegyre, mert felmész fél napra Pestre. Pont.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-09-17 22:34:18
(#40399) Már Süti drágája is vagyok. SötétOldal képes lenne eljönni értem. Tisztára kedveltnek érzem magam
Amúgy azért nem, mert nem bírom elképzelni azt az élethelyzetet, ahogy apám elé állok a 8. osztály sűrűjében azzal az ötlettel, hogy ugorjunk fel egy napra Pestra. Messze is van, fiatal is vagyok, önbizalmam sincs.....
Apropó Sötétség: Nem tudod, hova akarsz indulni
Amúgy azért nem, mert nem bírom elképzelni azt az élethelyzetet, ahogy apám elé állok a 8. osztály sűrűjében azzal az ötlettel, hogy ugorjunk fel egy napra Pestra. Messze is van, fiatal is vagyok, önbizalmam sincs.....
Apropó Sötétség: Nem tudod, hova akarsz indulni
hát, én ott leszek a mondoconon sokadmagammal megintXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-17 22:24:42
(#40397) nah most már tuti rakok vmi rejtett tűzforrást a cp-be
...aztán a végén még magamat is sikerül felgyujtani XD
husom: mi az h nem jössz?!?!?! mivaan?
..és merchior drágám? te meg mér nem?
ez kéremszépen kötelező program!!!!!!
...aztán a végén még magamat is sikerül felgyujtani XD
husom: mi az h nem jössz?!?!?! mivaan?
..és merchior drágám? te meg mér nem?
ez kéremszépen kötelező program!!!!!!
hát Ace ciopője alap h öngyújtósXD valami ilyen extrát kinéznék a srácból
beküldve: 2010-09-17 22:18:34
(#40394) Úgyis tudjátok, hogy max a következő évszázadban jutok el conra, innen az isten háta mögül, 14 évesen, egy olyan bazinagyvárosba, mint Pest.
Öngyújtófunkciós cp bakancs? Azmegmilyen? Amúgymeg ki ne nézne szívesen egy kiadós elfeneklést?!
Öngyújtófunkciós cp bakancs? Azmegmilyen? Amúgymeg ki ne nézne szívesen egy kiadós elfeneklést?!
beküldve: 2010-09-17 22:15:39
(#40393) ha van öngyújtó-funkciója leveszem a kalapom előtted