Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-17 18:06:46
(#40361) sziasztok
kíváncsi lennék, hogy itt a fórumon vanak-e még szarvasiak?
, kivi lennék mennyi fan van itt helybe
, ha vagytok írjatok, vagy aki szarvas közeli esetleg, csak azért kérdem mert ha többen összegyűlünk klubbot szertnénk csinálni
kíváncsi lennék, hogy itt a fórumon vanak-e még szarvasiak?

Eszembe jutott egy érdekes kérdés: kinek mi volt a legmegrázóbb, legsokkolóbb animés élménye?
Számomra talán az amikor az Elfen Lied 4. részében Lucy oylan csúnyán harcképtelenné tette szegény Nanát...

beküldve: 2010-09-17 14:42:56
(#40359) Eszembe jutott egy érdekes kérdés: kinek mi volt a legmegrázóbb, legsokkolóbb animés élménye?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én tudok rosszabb ébresztőt

Kapásból az öcséd jutott eszembe, aszittem, ő ébresztett titeket egy kiadós köpésesővel

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Akik voltak fórumtáborban, azok még emlékezhetnek

A gruppen Dz ébresztésre gondolsz?*szép emlékek*
Ööö... húsz vagy huszonegy, talán... (Egy évfolyammal felettem jár x]) Neked is megalapozná egy reggel hangulatát, ha sp bazsalyogná a füledbe, hogy neea add feeel. *fogja a fejét*

MIVOLTMIVOLTMIVOOOOOLT???????? ??
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Biztos komoly lélektani hatása lenne. De legalább tuti felébrednék, csakhogy kinyomjam /falhoz vágjam / *illessze be a tetszőleges anyagi károkozási formát/.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ööö... húsz vagy huszonegy, talán... (Egy évfolyammal felettem jár x]) Neked is megalapozná egy reggel hangulatát, ha sp bazsalyogná a füledbe, hogy neea add feeel. *fogja a fejét*

no pussy, just the dicks
Szerk: miyu 2010-09-16 08:30:27
Öhm, lol, hány éves is?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-16 08:14:23
(#40350) Nem elég, hogy végigrókáztam az éjszakát, ráadásként a szobatársamnak sp az ébresztő hangja... Én költözök a fenébe!!! Dx
Engem most vitt rá a lélek, hogy ezt megnézzem...asszem megvolt hozzá a lefáradottsági szintem, mert végig tudtam nézni...de...uhh...ez tényleg nagyon beteg

"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Ha minden igaz, mindenki által hozzáférhető internetes szótár lesz. Egy kiadó honlapján. Persze csak ha jól sikerül, megfelel a formai és tartalmi követelményeknek. (megnézném a tanárnő arcát, miközben beleolvas...XD)

Animeszótár? Jól hangzik. Aztán majd tessék feltölteni a netre is. ;)
Yoroi videóját kemény 27 mp-ig bírtam nézni. Idegesített a hangja.
Am. nem lenne itt lassan az ideje egy Mangafanos körlevélnek?
Kevesebb, mint 3 hét múlva Con.
Yoroi videóját kemény 27 mp-ig bírtam nézni. Idegesített a hangja.
Am. nem lenne itt lassan az ideje egy Mangafanos körlevélnek?

CAD órán ülök, a program kb. 5 percenként lefagy a fele gépen. Khirály!