Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én kihagyom.
Valaki hozza elém Merchior-t...
Most jobb ha félsz. Ezentúl vadászok rád...
90%-ossal meg kb 500 Ft lenne a jegyed oda-vissza, nem?
Vagy még annyi sem..
Valaki hozza elém Merchior-t...
Most jobb ha félsz. Ezentúl vadászok rád...
90%-ossal meg kb 500 Ft lenne a jegyed oda-vissza, nem?
Vagy még annyi sem..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-09-17 23:19:25
raboljuk el !XD
Aztán szegényt soha többet nem engedik sehova.Merchior, holnap reggel felkelsz, megreggelizel, felspanolod magad, odaállsz apu elé, elmeséled, hogy mi ez a Con, hogy lesznek fenn ismerőseid (ha más nem, innen a fórumról biztos lesznek kinn páran), hogy busszal jössz-mész, és hogy nagyon szeretnél menni. Megmondod, hogy pénteken délután/vasárnap ráérsz tanulni, ha felmerül a probléma. Nem nehéz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-09-17 23:06:18
(#40419) gonoszvigyor párbaj!!!!
élőben a mondo con-on
szupersztárok mérik öszze erejüket!!!!
senki se hagyja ki
küzdőfelek: Gilje sama VS Sütilány
XDXDXDXD
élőben a mondo con-on
szupersztárok mérik öszze erejüket!!!!
senki se hagyja ki
küzdőfelek: Gilje sama VS Sütilány
XDXDXDXD
elképzelhető! de ne félj az enyém is legendás
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Elég vegyes érzelmek dolgoznak benned, ahogy észreveszem.
Ezt eltaláltad.
A lehető legdepisebb korszakomat élem. De ez nem ide való téma.
Egyre jobban látom magam benned.. én beszélni akarok veled élőben, mindenféleképpen...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-09-17 23:05:01
beküldve: 2010-09-17 23:01:58
(#40416) nah akkor már ketten vagyunk!!!
Gilje: csak azért hiszed h nemjöttbe a vigyorom mert nem láttad még élőben
szerk:
új tervem van!
mivel merchior nem akaródzik együttműködni ...raboljuk el !XD
akkor a szülök sem mondhatnak semmit h a gyerek milyen neveletlen hiszen nem önszántából távozott ama rettegett székesfővárosba
Gilje: csak azért hiszed h nemjöttbe a vigyorom mert nem láttad még élőben

szerk:
új tervem van!
mivel merchior nem akaródzik együttműködni ...raboljuk el !XD
akkor a szülök sem mondhatnak semmit h a gyerek milyen neveletlen hiszen nem önszántából távozott ama rettegett székesfővárosba

Szerk: sütilány 2010-09-17 23:04:32
Elég vegyes érzelmek dolgoznak benned, ahogy észreveszem.
Előbb még lelettem ugatva, mostmeg...
Na mindegy, igenis nagyon szeretnék menni, de nincs pofám apám elé állni. Gyáva féreg vagyok. És továbbra sem értem, hol van az önbizalmam, amikor lassan már a megye második legnagyobb egoistájának kéne lennem.
Háté: Igen, ez így van, tudom jól én is. Ha nem teszek a cél érdekében, magától úgysem oldódik meg. De hát hiába megy az elmélet, ha gyakorlat nulla...
Gyűjtés, ugyanmár. Tényleg aranyosak vagytok, köszönöm, de először magamat kellene felpofozni, és összeszedni végre magamat ebből az állapotból
És mondom mégegyszer, 90%-al utazgathatok bárhova belföldön mind busszal, mind vonattal
Előbb még lelettem ugatva, mostmeg...
Na mindegy, igenis nagyon szeretnék menni, de nincs pofám apám elé állni. Gyáva féreg vagyok. És továbbra sem értem, hol van az önbizalmam, amikor lassan már a megye második legnagyobb egoistájának kéne lennem.
Háté: Igen, ez így van, tudom jól én is. Ha nem teszek a cél érdekében, magától úgysem oldódik meg. De hát hiába megy az elmélet, ha gyakorlat nulla...
Gyűjtés, ugyanmár. Tényleg aranyosak vagytok, köszönöm, de először magamat kellene felpofozni, és összeszedni végre magamat ebből az állapotból
És mondom mégegyszer, 90%-al utazgathatok bárhova belföldön mind busszal, mind vonattal

Szerk: Merchior 2010-09-17 23:01:18
Köszönöm! Béka az egyik kedvenc állatom!
szal nem jött be *szemfogkivillantós gúnyvigyor*
szal nem jött be *szemfogkivillantós gúnyvigyor*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-17 22:55:46
(#40412) jó! hölgyeim és uraim!
indítványozom h kezdjünk gyűjtést merchior számára h eljusson a mondo con-ra
Gilje! Béka vagy! *ezervattos gonoszvigyor*
indítványozom h kezdjünk gyűjtést merchior számára h eljusson a mondo con-ra

Gilje! Béka vagy! *ezervattos gonoszvigyor*
mégis nulla az önbizalma.
Üdv a klubban. *vállon veregeti, és együtt érzően pillant rá*
MIANEVED?!
Bon ClayXD úgyhogy választhatszXD
Hátigen. De tudod ebben a korban igen nagy korlátokat jelent a szülő. Főleg egy olyan gyereknek, mint nekem, aki tudja, hogy semmi oka rá, mégis nulla az önbizalma. Meg ha ezt így előadnám, biztos jönne a szokásos hegyibeszéd, hogy továbbtanulás, meg kémia, meg földrajz, meg biosz, meg anyámkínja, tudjuk, miről van szó....
Amúgy valóban nincs olyan bitang messze, busszal egy-másfél óra, és van 90%-os jegyem. Csak épp pénzem nincs
Amúgy valóban nincs olyan bitang messze, busszal egy-másfél óra, és van 90%-os jegyem. Csak épp pénzem nincs

Ez ugye most nem komoly?
Basszus, ez közel van Pesthez...
Én azt hittem minimum Sopron vagy Pécs fele laksz...
EZ NEM TÁVOLSÁG!!!
Basszus, ez közel van Pesthez...
Én azt hittem minimum Sopron vagy Pécs fele laksz...
EZ NEM TÁVOLSÁG!!!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-09-17 22:51:29
beküldve: 2010-09-17 22:50:37
(#40407) nah de gonosz...
légy "férfi" és valld be h nem is akarsz találkozni velem XD
zöld festék?
mi vagy te? béka v ufo
légy "férfi" és valld be h nem is akarsz találkozni velem XD
zöld festék?

Szerk: sütilány 2010-09-17 22:51:21