Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Segáz,sokat aludtam mostanában...
Meg is van a vígeredmínye.
Am meg miért vernének agyon?
Kő az ilyen fajta embör is xD
Meg is van a vígeredmínye.
Am meg miért vernének agyon?
Kő az ilyen fajta embör is xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Valami ilyesmire gondoltam most én is, hogy biztos menstruálsz vagy front van. De segáz, röhögtem egy jót.
(A stílusom miatt még egyszer megvernek, ezt megszoktam. x')
(A stílusom miatt még egyszer megvernek, ezt megszoktam. x')
Visszaszívtam.Csak olyan kétértelmű volt az írásod,h WTF?,"ennek meg mi baja van?" ,goldoltam magamban.
Láv end písz.Akkor nem neked szólt.
Láv end písz.Akkor nem neked szólt.
Souichiro édes. Ez nekem szól? Mert ha igen, akkor:
Ha nem nekem szólt, akkor semmi. Písz.
1. Mi van?
2. Hol ordítottam én le te fejedet? Mutasd má' meg konkrétan, hadd világosuljon meg ez a hülye fejem.
3. *visszaolvass* Nem te vagy hisztispicsa, hanem a jajoik vannak tele hisztispicsa faszikkal. Pont ezt mondom, mekkora vicc a legtöbb. (Amúgy csak tippeltem, mert fingom sincs, mi a nyígod, vagy min pöccentél be. De a te bajod.)
4. Tudtommal ez egy fórum. Minden random paraszt írhat ide. Vagy három éve tévedtem volna, óbaszdmeg
Vazze... Szövegértés. Pedig nem nehéz feladat. De nem akartam a te vagy más harangvirág lelkedbe taposni, mégis sikerült, óénfasz. Azért ennél egy fokkal értelmesebbnek gondoltalak, Souichiro ... De igazad van. Nincs lelki világom. Frigid paraszt vagyok a világra. És most elvonulok röhögni.
2. Hol ordítottam én le te fejedet? Mutasd má' meg konkrétan, hadd világosuljon meg ez a hülye fejem.
3. *visszaolvass* Nem te vagy hisztispicsa, hanem a jajoik vannak tele hisztispicsa faszikkal. Pont ezt mondom, mekkora vicc a legtöbb. (Amúgy csak tippeltem, mert fingom sincs, mi a nyígod, vagy min pöccentél be. De a te bajod.)
4. Tudtommal ez egy fórum. Minden random paraszt írhat ide. Vagy három éve tévedtem volna, óbaszdmeg
Vazze... Szövegértés. Pedig nem nehéz feladat. De nem akartam a te vagy más harangvirág lelkedbe taposni, mégis sikerült, óénfasz. Azért ennél egy fokkal értelmesebbnek gondoltalak, Souichiro ... De igazad van. Nincs lelki világom. Frigid paraszt vagyok a világra. És most elvonulok röhögni.
Ha nem nekem szólt, akkor semmi. Písz.
Elég unfair ez azért így... Nem hiszem, hogy a csövesekről a szervezők tehetnek. Megnéztem volna, ahogy az a pár piros pólós forma megpróbálja elkergetni onnan a kirakodóvásározókat. Nyilván lett volna rá esélyük, lol.
A pocsolyák meg... Ősz van, basszus.
A cosplayekhez nem értek, szerintem szokás szerint voltak olyanok, akiknek volt értelme beöltözni, és olyanok, akik jobban tették volna, ha kihagyják.
A punnyadtság viszont sajnos tényleg teljesen igaz. Még a leszólításokat se vette úgy senki, mint az eddigi Conokon. Megkérdeztünk egy nagyon aranyos lányt például, hogy mi van a táblájára írva, erre elhajtott bennünket, hogy ő bizony többször nem magyarázza el. =( Viszont két lángost majszoló srác megengedte, hogy csináljak velük egy közös képet, ők arcok voltak.
A pocsolyák meg... Ősz van, basszus.
A cosplayekhez nem értek, szerintem szokás szerint voltak olyanok, akiknek volt értelme beöltözni, és olyanok, akik jobban tették volna, ha kihagyják.
A punnyadtság viszont sajnos tényleg teljesen igaz. Még a leszólításokat se vette úgy senki, mint az eddigi Conokon. Megkérdeztünk egy nagyon aranyos lányt például, hogy mi van a táblájára írva, erre elhajtott bennünket, hogy ő bizony többször nem magyarázza el. =( Viszont két lángost majszoló srác megengedte, hogy csináljak velük egy közös képet, ők arcok voltak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
L9ol. Én vagyok az egyetlen, aki jobban érzi magát a Pecsában, mint a Hungexpoban? x) Mondjuk kint nemigazán voltam, inkább bent tartózkodtam és ott nagyon jó volt. A csövesek meg ehh, na igen...Egyik haverom technikus volt a MATnál és neki kellett elkergetni a pedofil csöveseket...x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Így van Sou.
Egyértelmű hogy megyünk a tavaszi conra. Évente simán megfelel,főleg,hogy szerintem az a legjobb.
Egyértelmű hogy megyünk a tavaszi conra. Évente simán megfelel,főleg,hogy szerintem az a legjobb.
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-09-19 10:03:54
(#40459) Miyu drága:
Con,hát erről is lekéstem sikerenes.No majd legközelebb.Jövő tavasszal meg 100%,h megyünk.
Most nem kell rögtön elkezdened bőgni,mert az ember csak általánosságban leírta a véleményét a dologról.Arról meg tehetek,h a kényeskedő ízlésednek nem tetszett ez a pár sor, így jártál...A fejemet sem kéne ezért leordítnai,nem szép dolog,főleg úgy,h a kutya sem kérdezett téged.
Am meg nem akartam a (nem létező) picike kis lelki világodba belegázolni,elnézést.Mingyá én is sírok
Fuckin' idiot!
Con,hát erről is lekéstem sikerenes.No majd legközelebb.Jövő tavasszal meg 100%,h megyünk.
Szerk: Souichiro 2010-09-19 10:05:13
köszönöm a beszámolót kedves, akkor ezek szerint nem csalódtam az értékítéletemben
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jajj, de enyhén fogalmazott itt valaki...
Én másképp láttam a MATcont. Például Fiszi beszámolójából hiányzik az említés a sok csövesről, akik pont a PeCsa előtt tartottak vmiféle vásárt. És persze jó szokásukhoz híven gyakran beszólogattak a cosplayes lányoknak. (Bár úgy tudom ennél tovább sosem mentek.)
Voltak ott még pocsolyák is, meg a szokásos szemét.
A látogatókon végignézve 2 dolgot állapítottam meg: 1.igénytelen ruhák voltak nagyrészt (tisztelet a kivételeknek, mert azért voltak nagyon szép darabok is)
2.sokkal több sárga karszalagos volt, mint piros (előbbi az 1 napos jegyet, utóbbi a 2 naposat jelenti)
Am. mindezzel nem is lett volna baj, ha az esemény hangulata a megszokott. Csak éppen nem az volt. Punnyadtak voltak az emberek, hiányzott a szokásos nyüzsi, még a hiperaktív fangörlök sikolyait sem lehetett hallani (eh, most nem tudom, hogy ez pozitív v. negatív dolog-e, de fura volt nélkülük).
Am. sokkal kevesebb látogató volt, mint a korábbi Conokon (mily meglepő). Benézve az épületbe meg méginkább a pangás volt.
Remélem a Hungexpós Con nem ilyen lesz, mert akkor sírva fogok elrohanni.
Én másképp láttam a MATcont. Például Fiszi beszámolójából hiányzik az említés a sok csövesről, akik pont a PeCsa előtt tartottak vmiféle vásárt. És persze jó szokásukhoz híven gyakran beszólogattak a cosplayes lányoknak. (Bár úgy tudom ennél tovább sosem mentek.)
Voltak ott még pocsolyák is, meg a szokásos szemét.
A látogatókon végignézve 2 dolgot állapítottam meg: 1.igénytelen ruhák voltak nagyrészt (tisztelet a kivételeknek, mert azért voltak nagyon szép darabok is)
2.sokkal több sárga karszalagos volt, mint piros (előbbi az 1 napos jegyet, utóbbi a 2 naposat jelenti)
Am. mindezzel nem is lett volna baj, ha az esemény hangulata a megszokott. Csak éppen nem az volt. Punnyadtak voltak az emberek, hiányzott a szokásos nyüzsi, még a hiperaktív fangörlök sikolyait sem lehetett hallani (eh, most nem tudom, hogy ez pozitív v. negatív dolog-e, de fura volt nélkülük).
Am. sokkal kevesebb látogató volt, mint a korábbi Conokon (mily meglepő). Benézve az épületbe meg méginkább a pangás volt.
Remélem a Hungexpós Con nem ilyen lesz, mert akkor sírva fogok elrohanni.
beküldve: 2010-09-18 23:37:42
(#40456) aki volt conon nem tudja esetleg mi lett a beküldős rajzverseny eredménye?
Ne csak nézz, láss is!
beküldve: 2010-09-18 22:50:31
(#40455) A porszívózáson kívül nekem is kb így telt a napom, egy kis rajzolással kiegészítve
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-09-18 22:50:41
beküldve: 2010-09-18 21:17:55
(#40454) Énmeg nem mentem ma szinte sehova. 10-fél 11ig fetrengtem, negyed tizenkettőkor még a fogamat mostam, aztán kiporszívóztam a szobámat, megebédeltem, megfirkantottam a házit, aztán hazajött a dobom, aztán meg este lett. Közben kábé szólt a zene és gépeztem. Átlagos szombat múlt el megint
beküldve: 2010-09-18 21:07:20
(#40453) Én is kint voltam a MAT conon, körbenézni. Mivel bent nem voltam, nem tudok nyilatkozni hogy ott milyen volt, csak a kinti részeket hasonlítottam össze a korábbiakkal.
Nos. Lehet, hogy nem túl jó idő is közrejátszott, de valamivel kevesebben voltak, mint régebben. De ami feltűnőbb volt, hogy sokkal kevesebb cosplayt láttunk, azok se voltak olyan hű-de-extrémek (szárnyak, óriás kiegészítők, feltűnő csoportok stb.), sőt, kevés volt a nem-cosplayelő, csak conra kiöltözött (színes fűzőt vagy parókát viselő) egyének száma is, akik pedig a conok közönségének nagy részét szokták képviselni. A legjobb a steampunk csoport volt, a steampunk Jokerrel.
Ezek voltak a tapasztalataim. Hogy mi volt bent, arról, tapasztalat híján nem nyilatkozhatok.
Készítettem pár képet is, majd linkelem, ha kész.
Nos. Lehet, hogy nem túl jó idő is közrejátszott, de valamivel kevesebben voltak, mint régebben. De ami feltűnőbb volt, hogy sokkal kevesebb cosplayt láttunk, azok se voltak olyan hű-de-extrémek (szárnyak, óriás kiegészítők, feltűnő csoportok stb.), sőt, kevés volt a nem-cosplayelő, csak conra kiöltözött (színes fűzőt vagy parókát viselő) egyének száma is, akik pedig a conok közönségének nagy részét szokták képviselni. A legjobb a steampunk csoport volt, a steampunk Jokerrel.
Ezek voltak a tapasztalataim. Hogy mi volt bent, arról, tapasztalat híján nem nyilatkozhatok.
Készítettem pár képet is, majd linkelem, ha kész.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.