• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 252 253 254 255 256 257 258 259 260 ... <<>>
beküldve: 2010-09-19 11:14:51
(#40466) Válasz miyu (#40465) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Segáz,sokat aludtam mostanában...
Meg is van a vígeredmínye.
Am meg miért vernének agyon?
Kő az ilyen fajta embör is xD

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-09-19 11:12:36
(#40465) Válasz Souichiro (#40464) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Valami ilyesmire gondoltam most én is, hogy biztos menstruálsz vagy front van. De segáz, röhögtem egy jót.
(A stílusom miatt még egyszer megvernek, ezt megszoktam. x')

beküldve: 2010-09-19 11:07:56
(#40464) Válasz miyu (#40463) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Visszaszívtam.Csak olyan kétértelmű volt az írásod,h WTF?,"ennek meg mi baja van?" ,goldoltam magamban.
Láv end písz.Akkor nem neked szólt.

beküldve: 2010-09-19 11:02:17
(#40463) Válasz Souichiro (#40459) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Souichiro édes. Ez nekem szól? Mert ha igen, akkor:

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
1. Mi van?
2. Hol ordítottam én le te fejedet? Mutasd má' meg konkrétan, hadd világosuljon meg ez a hülye fejem.
3. *visszaolvass* Nem te vagy hisztispicsa, hanem a jajoik vannak tele hisztispicsa faszikkal. Pont ezt mondom, mekkora vicc a legtöbb. (Amúgy csak tippeltem, mert fingom sincs, mi a nyígod, vagy min pöccentél be. De a te bajod.)
4. Tudtommal ez egy fórum. Minden random paraszt írhat ide. Vagy három éve tévedtem volna, óbaszdmeg

Vazze... Szövegértés. Pedig nem nehéz feladat. De nem akartam a te vagy más harangvirág lelkedbe taposni, mégis sikerült, óénfasz. Azért ennél egy fokkal értelmesebbnek gondoltalak, Souichiro ... De igazad van. Nincs lelki világom. Frigid paraszt vagyok a világra. És most elvonulok röhögni.

Ha nem nekem szólt, akkor semmi. Písz.

beküldve: 2010-09-19 10:54:52
(#40462) Válasz Yaven (#40457) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Elég unfair ez azért így... Nem hiszem, hogy a csövesekről a szervezők tehetnek. Megnéztem volna, ahogy az a pár piros pólós forma megpróbálja elkergetni onnan a kirakodóvásározókat. Nyilván lett volna rá esélyük, lol.

A pocsolyák meg... Ősz van, basszus.

A cosplayekhez nem értek, szerintem szokás szerint voltak olyanok, akiknek volt értelme beöltözni, és olyanok, akik jobban tették volna, ha kihagyják.
A punnyadtság viszont sajnos tényleg teljesen igaz. Még a leszólításokat se vette úgy senki, mint az eddigi Conokon. Megkérdeztünk egy nagyon aranyos lányt például, hogy mi van a táblájára írva, erre elhajtott bennünket, hogy ő bizony többször nem magyarázza el. =( Viszont két lángost majszoló srác megengedte, hogy csináljak velük egy közös képet, ők arcok voltak.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-09-19 10:54:31
(#40461) Válasz Yaven (#40457) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
L9ol. Én vagyok az egyetlen, aki jobban érzi magát a Pecsában, mint a Hungexpoban? x) Mondjuk kint nemigazán voltam, inkább bent tartózkodtam és ott nagyon jó volt. A csövesek meg ehh, na igen...Egyik haverom technikus volt a MATnál és neki kellett elkergetni a pedofil csöveseket...x)

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-19 10:40:18
(#40460) Válasz Souichiro (#40459) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Így van Sou.

Egyértelmű hogy megyünk a tavaszi conra. Évente simán megfelel,főleg,hogy szerintem az a legjobb.

Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-09-19 10:03:54
(#40459)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Miyu drága:

Most nem kell rögtön elkezdened bőgni,mert az ember csak általánosságban leírta a véleményét a dologról.Arról meg tehetek,h a kényeskedő ízlésednek nem tetszett ez a pár sor, így jártál...A fejemet sem kéne ezért leordítnai,nem szép dolog,főleg úgy,h a kutya sem kérdezett téged.
Am meg nem akartam a (nem létező) picike kis lelki világodba belegázolni,elnézést.Mingyá én is sírok
Fuckin' idiot!

Con,hát erről is lekéstem sikerenes.No majd legközelebb.Jövő tavasszal meg 100%,h megyünk.

Szerk: Souichiro 2010-09-19 10:05:13
beküldve: 2010-09-19 09:41:07
(#40458) Válasz Yaven (#40457) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
köszönöm a beszámolót kedves, akkor ezek szerint nem csalódtam az értékítéletemben

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-19 08:28:21
(#40457) Válasz Fiszi (#40453) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Jajj, de enyhén fogalmazott itt valaki...
Én másképp láttam a MATcont. Például Fiszi beszámolójából hiányzik az említés a sok csövesről, akik pont a PeCsa előtt tartottak vmiféle vásárt. És persze jó szokásukhoz híven gyakran beszólogattak a cosplayes lányoknak. (Bár úgy tudom ennél tovább sosem mentek.)
Voltak ott még pocsolyák is, meg a szokásos szemét.
A látogatókon végignézve 2 dolgot állapítottam meg: 1.igénytelen ruhák voltak nagyrészt (tisztelet a kivételeknek, mert azért voltak nagyon szép darabok is)
2.sokkal több sárga karszalagos volt, mint piros (előbbi az 1 napos jegyet, utóbbi a 2 naposat jelenti)
Am. mindezzel nem is lett volna baj, ha az esemény hangulata a megszokott. Csak éppen nem az volt. Punnyadtak voltak az emberek, hiányzott a szokásos nyüzsi, még a hiperaktív fangörlök sikolyait sem lehetett hallani (eh, most nem tudom, hogy ez pozitív v. negatív dolog-e, de fura volt nélkülük).

Am. sokkal kevesebb látogató volt, mint a korábbi Conokon (mily meglepő). Benézve az épületbe meg méginkább a pangás volt.
Remélem a Hungexpós Con nem ilyen lesz, mert akkor sírva fogok elrohanni.

beküldve: 2010-09-18 23:37:42
(#40456)
Sztike
Sztike
[ Rászokóban ]
aki volt conon nem tudja esetleg mi lett a beküldős rajzverseny eredménye?

Ne csak nézz, láss is!
beküldve: 2010-09-18 22:50:31
(#40455)
Kotoko
Kotoko
[ Addiktgyanús ]
A porszívózáson kívül nekem is kb így telt a napom, egy kis rajzolással kiegészítve

"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-09-18 22:50:41
beküldve: 2010-09-18 21:17:55
(#40454)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Énmeg nem mentem ma szinte sehova. 10-fél 11ig fetrengtem, negyed tizenkettőkor még a fogamat mostam, aztán kiporszívóztam a szobámat, megebédeltem, megfirkantottam a házit, aztán hazajött a dobom, aztán meg este lett. Közben kábé szólt a zene és gépeztem. Átlagos szombat múlt el megint

beküldve: 2010-09-18 21:07:20
(#40453)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Én is kint voltam a MAT conon, körbenézni. Mivel bent nem voltam, nem tudok nyilatkozni hogy ott milyen volt, csak a kinti részeket hasonlítottam össze a korábbiakkal.
Nos. Lehet, hogy nem túl jó idő is közrejátszott, de valamivel kevesebben voltak, mint régebben. De ami feltűnőbb volt, hogy sokkal kevesebb cosplayt láttunk, azok se voltak olyan hű-de-extrémek (szárnyak, óriás kiegészítők, feltűnő csoportok stb.), sőt, kevés volt a nem-cosplayelő, csak conra kiöltözött (színes fűzőt vagy parókát viselő) egyének száma is, akik pedig a conok közönségének nagy részét szokták képviselni. A legjobb a steampunk csoport volt, a steampunk Jokerrel.
Ezek voltak a tapasztalataim. Hogy mi volt bent, arról, tapasztalat híján nem nyilatkozhatok.
Készítettem pár képet is, majd linkelem, ha kész.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-09-18 21:04:42
(#40452) Válasz Kotoko (#40451) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Szerintem ez már nem mi dolgunk De miért is ne?

Oldalak: ... 252 253 254 255 256 257 258 259 260 ... <<>>