Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fiszi, Gilje, Azzi, Alister, Béla, én. Mi biztosan. De sztem még Yoroira, meg Mihora is lehet számítani, nemde?
Én...
Sütilánnyal
MIANEVED?!
Köszönöm az infót :)
Lényegében, én azért maradtam le az Animeconról mert sajnos nem tudtam hogy mikor lesz, meg azt hittem máshol kerül megrendezésre. Lett volna rá keret, viszont mire megtudtam hogy mikor és hol lesz a rendezvény, addigra már mondhatni leégtem.
Tervezek menni a Mondoconra énis, csak azért jólenne tudni hogy milyen árak vannak ott
Lényegében, én azért maradtam le az Animeconról mert sajnos nem tudtam hogy mikor lesz, meg azt hittem máshol kerül megrendezésre. Lett volna rá keret, viszont mire megtudtam hogy mikor és hol lesz a rendezvény, addigra már mondhatni leégtem.
Tervezek menni a Mondoconra énis, csak azért jólenne tudni hogy milyen árak vannak ott
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-19 19:45:10
beküldve: 2010-09-19 19:43:50
(#40479) Tervezek menni. Remélem tudok is.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Olyan, csak nem a PeCsában van, hanem a Hungekszpóban. Ezen szoktak a hardcore arcok oldalakat flamelni meg dilemmázni.
Én amúgy tervezek menni, csak a keretbe nem biztos, hogy belefér. Ha valakinek nincs meg a napi jó cselekedete, megdobhat engem egy kis pénzzel.
Én amúgy tervezek menni, csak a keretbe nem biztos, hogy belefér. Ha valakinek nincs meg a napi jó cselekedete, megdobhat engem egy kis pénzzel.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ezt a kérdést mintha már feltetted volna korábban is...
Fiszi, Gilje, Azzi, Alister, Béla, én. Mi biztosan. De sztem még Yoroira, meg Mihora is lehet számítani, nemde?
Ryuuzaki: A mondoconon hasonló programok vannak, mint az animeconon, csak sokkal nagyobb szabású az esemény és a helyszín is szép. És a versenyek magasabb színvonalúak.
Én csak ajánlani tudom, hogy gyere el megnézni.
Béla: a szegés arra jó, hogy az anyag széle ne foszoljon ki. Nagyon egyszerű dolog, csupán a ruhadarab széleit kellett volna az illetőknek levarrniuk. Ezért mondom, hogy nagy igénytelenség a részükről, mert csak kis munkáról van szó, de nagyon látszik ha nincs ott. (Meg a ruhadarabjuk sem lesz túl hosszúéletű így.)
Szerk: Yaven 2010-09-19 19:48:31
mondoconra ki tervez jönni?
Egyébként a mondocon olyan mint az animecon? Nem voltam, még egyiken sem, ezért kérdem
beküldve: 2010-09-19 19:33:48
(#40475) Azért azt nem hiszem, hogy a cosplayeken nem vetted észre a gagyiságot. [...]
Pedig így volt. Azt sem tudom, hogy mi az az "elszegés", szóval nem igazán tudtam észrevenni, hogy megcsinálták-e. Meg nem is figyeltem.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Így már annyira nem is sajnálom, hogy nem mentem.
Köszi az "élménybeszámolót" !
Köszi az "élménybeszámolót" !
MIANEVED?!
beküldve: 2010-09-19 14:27:37
(#40472) Kiome/SEn Arashi
Csak tudnám, hogy honnan jött ehhez az ötlet [Link]mert ebben tényleg nem látom a logikát... várom az ötleteket XD
A válasz roppant egyszerű: PÉNZ PÉNZ PÉNZ!!! A gyártók mindent megcsinálnak, amiből jó kis bevételre számítanak. Az otakuk meg veszik. Amire van kereslet, arra van kínálat is.
Hype: emiatt utálni valamit hót fölösleges. Én úgy is szeretem a Death Note-ot, hogy népszerű. Az eredeti anime és manga számít, nem a fan- és egyéb hülyeségek. Arról tudomást sem kell venni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-09-19 13:30:02
Csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy ki vesz egy karácsonyi DN zoknit...
Akkor ezekszerit még nem találkoztál az L/Light/Ryuk fejével ellátott mamuszok egyikével sem...
A képet még nem találtam meg, pedig elmentettem valahova, de majd előkerítem. XD
Hát igazad van, ilyennel még tényleg nem találkoztam, de kíváncsian várom a képet, ha meglesz
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Persze, hogy a csövesek nem a MAT hibája, csak éppen hozzátartozott a Con feelingjéhez. A PeCsa pártiak egyik fő érve volt az, hogy itt nincsenek elszeparálva és láthatják a járókelők véleményét. Na ezt most megkapták 100%-osan.
A pocsolyákról sem a MAT tehet, de mégis kerülgetni kellett őket és a földre sem volt érdemes leülni. Nem a szervezők munkáját becsmérelem, csupán megállapítom, hogy a PeCsa és környéke még mindig alkalmatlan arra, hogy európai színvonalú, egész napos rendezvényeket tartsanak ott. Mert lepukkant. Nem magyarázom tovább.
Azért azt nem hiszem, hogy a cosplayeken nem vetted észre a gagyiságot. Fele cosplayer nem vette a fáradtságot, hogy a ruhája szélét elszegje! Ez azért ciki. Mert az oké, hogy egyszerűbb darabokat csinálnak, de akkor már legyenek némiképp igényesek. (És itt megint mondanám, hogy voltak kivételek, de nem sokan.)
És igen, az előző dolgokat meg sem említettem volna, ha a rendezvény hangulata jó. De nem volt az. Így meg nem lehetett nem észrevenni a többi lehangoló dolgot is.
Am. a programfüzet hátulját néztétek? Egy kedves kis kép található rajta (egy rózsaszín hajú hermafrodita bújik ki a Sakuragi cp-jéből), és mellette a szlogen: Tervezz előre!! (+ a MAT sakuracon időpontja). Na erre mondom én azt, hogy JÓ! Akkor eltervezem, hogy megint a MondoConra megyek.
A pocsolyákról sem a MAT tehet, de mégis kerülgetni kellett őket és a földre sem volt érdemes leülni. Nem a szervezők munkáját becsmérelem, csupán megállapítom, hogy a PeCsa és környéke még mindig alkalmatlan arra, hogy európai színvonalú, egész napos rendezvényeket tartsanak ott. Mert lepukkant. Nem magyarázom tovább.
Azért azt nem hiszem, hogy a cosplayeken nem vetted észre a gagyiságot. Fele cosplayer nem vette a fáradtságot, hogy a ruhája szélét elszegje! Ez azért ciki. Mert az oké, hogy egyszerűbb darabokat csinálnak, de akkor már legyenek némiképp igényesek. (És itt megint mondanám, hogy voltak kivételek, de nem sokan.)
És igen, az előző dolgokat meg sem említettem volna, ha a rendezvény hangulata jó. De nem volt az. Így meg nem lehetett nem észrevenni a többi lehangoló dolgot is.
Am. a programfüzet hátulját néztétek? Egy kedves kis kép található rajta (egy rózsaszín hajú hermafrodita bújik ki a Sakuragi cp-jéből), és mellette a szlogen: Tervezz előre!! (+ a MAT sakuracon időpontja). Na erre mondom én azt, hogy JÓ! Akkor eltervezem, hogy megint a MondoConra megyek.
Ezt pont te kérdezed, aki két perce még szaralaknak gondolt? x'DDDDD Jajdedrága.
Miho: nekem Edwárdos bugyit linkeltek a jómúltkor. Akarok egyet karácsonyra x'D
Miho: nekem Edwárdos bugyit linkeltek a jómúltkor. Akarok egyet karácsonyra x'D
Szerk: miyu 2010-09-19 11:23:44
Csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy ki vesz egy karácsonyi DN zoknit...
Akkor ezekszerit még nem találkoztál az L/Light/Ryuk fejével ellátott mamuszok egyikével sem...
A képet még nem találtam meg, pedig elmentettem valahova, de majd előkerítem. XD