Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-18 20:57:56
(#40451) És mit csinálnak vele? karácsonykor kiakasztják a kandalló fölé és tesznek bele pár piros almát? XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-09-18 20:48:24
(#40449) Csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy ki vesz egy karácsonyi DN zoknit...
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Egy ötlet: Hogy még több dologra tudd elkölteni a pénzedet, és nekik minél több folyjon be
beküldve: 2010-09-18 20:33:13
(#40447) Csak tudnám, hogy honnan jött ehhez az ötlet [Link]mert ebben tényleg nem látom a logikát... várom az ötleteket XD
Szerk: Kotoko 2010-09-18 20:39:38
lole. Szokásos forma.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-09-18 19:41:00
beküldve: 2010-09-18 19:33:10
(#40445) Hazaértünk MAT conról. Epic volt. Komolyan. Borzalmasra számítottunk ezek után, hogy persze majd mindenki Mondókonra megy, de nem. Megvolt a szokásos létszám, bár kicsit kevesebben, ezért odabent tudtunk mozogni. A termékkínálat az tényleg durva volt. Plüssök basszus, de váó, nagyon epikkek. Megakadt a szemem egy 4500-as Weavile plüssön, de nem vettem meg, mert csak 5000 forintot vittem, hogy itt úgyse fogok semmit venni, énkisnaív.
A hangulat is a sozkásos volt, tehát remek. Ismét összetudtunk futni random ismerősökkel, megismerni új embereket, szusit enni....ah! És persze ott volt a Pokémon event..kaptam egy Totoro nevű Snorlaxat, heh x)
Legnagyobb potizívum, hgoy ide azért tényleg a hárdkórabbak jöttek, a sikoltozó RÁJTÓKIDÓSZÁSZKEERÜJAOI küslányok kimaradtak.
A hangulat is a sozkásos volt, tehát remek. Ismét összetudtunk futni random ismerősökkel, megismerni új embereket, szusit enni....ah! És persze ott volt a Pokémon event..kaptam egy Totoro nevű Snorlaxat, heh x)
Legnagyobb potizívum, hgoy ide azért tényleg a hárdkórabbak jöttek, a sikoltozó RÁJTÓKIDÓSZÁSZKEERÜJAOI küslányok kimaradtak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Eredetileg nem erről lett volna szó, amikor hívtalak, akkor még csak sörözgetés volt betervezve odakünn. Aztán Líderrel random kaptunk ajándékba két kétnapos jegyet.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mondhattad volna, hogy erről van szó, bár akkor még annyira se mentem volna, gondolom. Viszont most betegen aszódok itthon, ez más. Ígyen alvósruhában, taknyom folyik, büdös is vagyok. Mondjuk ezen még tudtam volna változtatni.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Ha minden igaz, kinézek ma pár baráttal a PecsaConra.
Lulz, én most értem haza róla. Teljesen jó volt, főleg úgy, hogy a jegyem ingyen jött. i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-09-18 18:53:09
(#40441) Bővült egyébként az anime gyűjteményem 2 DVD-vel amit ma vásároltam. Az egyik a kedvencem, a Death Note 2. DVD-je, a másik pedig amit megvettem, az a Full Metal Panic.
Nem az utóbbi animét, csupán hallottam róla, de így borító alapján tetszik. Szép a grafika, majd megnézem a DVD-t, kíváncsi vagyok elnyeri e a Tetszésem ^^
Nem az utóbbi animét, csupán hallottam róla, de így borító alapján tetszik. Szép a grafika, majd megnézem a DVD-t, kíváncsi vagyok elnyeri e a Tetszésem ^^
Én is úgy gondolom a Death Note nem gyengült el
L halála után. Sőt, kifejezetten izgalmas volt. Near nagyon jól helyt ált L helyett is, persze Melo segítségével, aki szintén nem volt egy buta ember
Azért az is szép, hogy a Desznó-t a hájp miatt utálja meg valaki, míg a Narutó megmarad kedvenc animének/mangának. Komolyan. Dícséretre méltó. Biztos sok kitartás kell hozzá. Én pl félek népszerű dolgokat szeretni, nehogy a sok 'értelmiségi' elrontsa a mókámat a nagy fanságával.
Émmeg egyike azon keveseknek, akik nem gondolják úgy, hogy a Death Note elgyengült
Émmeg egyike azon keveseknek, akik nem gondolják úgy, hogy a Death Note elgyengült
L halála
után. Pedig kedvenc volt."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Con: tudom, dragda le fogja harapni a fejemet, ha megtudja, de nem tok menni, mert kifutottam a pénzből...
ő se jön
-