Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-17 22:11:50
(#40391) megnéznéd?
acélbetét nem lessz de azért elég kemény a cp-hez tartozó bakancs orra
acélbetét nem lessz de azért elég kemény a cp-hez tartozó bakancs orra
Szerk: sütilány 2010-09-17 22:12:27
XD
kérlek acélbetétesben gyere...
Merchior drága: ha akarsz hullázó ülepeket látni itt a remek alkalomXD
kérlek acélbetétesben gyere...
Merchior drága: ha akarsz hullázó ülepeket látni itt a remek alkalomXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-17 22:12:10
beküldve: 2010-09-17 22:10:07
(#40388) beküldve: 2010-09-17 22:00:43
(#40386) amúgy ma dolgoztam életeben először zsugorkával, de egész jól ment. csináltam 2 HanaDan-os fülbevalót egy barátnőmnek megrendelésre, meg egy Rangikus medált a "lányomnak" és egy Shanksosat is. Az utóbbit legfeljebb elhordom én akkor
süti: nemtom, de antiszoc ahogy látom
süti: nemtom, de antiszoc ahogy látom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-17 21:58:02
(#40385) ha ez a kívánságod...
Kotoko, mikor írtad a levelet? lehet ám, hogy sok a beérkező mailük, és a tiédet még nem dolgozták föl...
vagy küldj nekik még párat, mondjuk helyből 2-t, az már csak kiszúrja a szemüket
Kotoko, mikor írtad a levelet? lehet ám, hogy sok a beérkező mailük, és a tiédet még nem dolgozták föl...
vagy küldj nekik még párat, mondjuk helyből 2-t, az már csak kiszúrja a szemüket
Szerk: Gilje-sama 2010-09-17 21:59:45
beküldve: 2010-09-17 21:38:51
(#40383) Segítség! Valaki vásárolt már az animeshop-nál? Ha igen, akkor hogy tudnám őket értesíteni arról, hogy személyesen szeretném átvenni a csomagot, és nem kell kiszállítani? Mert e-mail.t már írtam, de nem válaszolnak rá
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
hihetetlen hogy még mindig ezen lovagolsz!
ezzel az OP érdemeit is rontod nem veszed észre???
Te engem hagyjál békén
MIANEVED?!
hihetetlen hogy még mindig ezen lovagolsz!
beküldve: 2010-09-17 20:47:05
(#40380) hát igen...a blood+ -os engem is ledöbbentett
szegény fiú
szegény fiú
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-09-17 20:42:34
(#40379) Legsokkolóbb animés/mangás élményeim:
Blood+, talán 3. évadban, amikor
Higurashi: a manga 4. kötetében
Umineko: ebből több is volt: pl. a "töltsük meg cukorkával az emberke hasát" momentum, avagy a "vajon megeszi az anyja Maria fejét?" részlet.
Gantz: asszem 2 részt néztem meg, de nagyon negatív hatással volt rám.
Árnybíró: amikor
Death Note:
Nézzünk többféle animét témában: kezdő animés koromban még én is mindenbe belenéztem amit találtam, csak idővel válogatósabbá (igényesebbé) váltam. Nem köt le már sok minden, mert sablonosak és a műfajukból létezik sokkal jobb is. Tudom, hogy ez rossz hozzáállás, mert biztos még van legalább 100 olyan mű, amit überfanolnék ha ismerném, de nincs kedvem mellette 5x annyi közepes/rossz művön átrágni magam. De azért amiket a fórumon annyira dícsértek, azokba bele szoktam nézni. És milyen jól teszem, mert e nélkül a Yotsubatora még mindig azt hinném, hogy shounen manga.
Blood+, talán 3. évadban, amikor
Díva megerőszakolja Saya öccsét. akkor K.O. voltam egy ideig
Higurashi: a manga 4. kötetében
amikor már az ember azt hiszi, hogy végre nyugalmasan lezárhatjuk a történetet, megint megjelenik Mion/Shion
Umineko: ebből több is volt: pl. a "töltsük meg cukorkával az emberke hasát" momentum, avagy a "vajon megeszi az anyja Maria fejét?" részlet.
Gantz: asszem 2 részt néztem meg, de nagyon negatív hatással volt rám.
Árnybíró: amikor
Adzsite beismeri, hogy felfalta Hemoszut.
Death Note:
Mello halála a mangában. Az megbotránkoztató.
Nézzünk többféle animét témában: kezdő animés koromban még én is mindenbe belenéztem amit találtam, csak idővel válogatósabbá (igényesebbé) váltam. Nem köt le már sok minden, mert sablonosak és a műfajukból létezik sokkal jobb is. Tudom, hogy ez rossz hozzáállás, mert biztos még van legalább 100 olyan mű, amit überfanolnék ha ismerném, de nincs kedvem mellette 5x annyi közepes/rossz művön átrágni magam. De azért amiket a fórumon annyira dícsértek, azokba bele szoktam nézni. És milyen jól teszem, mert e nélkül a Yotsubatora még mindig azt hinném, hogy shounen manga.
Szerk: Yaven 2010-09-17 20:50:53
egyszerűen nem ismernek mást,csak Naruto,Blícs,Efemá,Disznó-t.
És a One Piece is ide fog jutni hamarosan......
jaj már. Attól az értékéből nem veszít, ha van neki...
Souichiro: jaj, nekem az első jajoimban, ami olvastam, /inkább ne olvasd tovább/
a fődelikvens feldugott a másiknak egy tekercs filmet (ott egy kicsit nagyon megijedtem, hogy jajmitis nézek én, de kíváncsi kislány vagyok), aztán végig azt vártam, hogy következőleg a kamera következik, esetleg az íróasztal, vagy a kanapé, de hát nem, csak snassz vibrátorok. Pföö. kész csalódás xC.
Hörr, amúgy nem magával a yaoi műfajjal lenne baj, mert a férfi szerelem szép, hanem ezzel a csillámporos túlidealizálással... Mármint izé... az egyik karakter, általában, tulajdonképp egy maszkulin génekkel megáldott nő, aki elélvez, ha megnyalják a mellbimbóját. Totál hiteles. Máó, egy pasi ne legyen hisztispicsa. Az olyan kiábrándító x'C. Meg ha úgy nyomják a képedbe, hogy nem vagy rá kíváncsi. Az se szép dolog.
Szerk: miyu 2010-09-17 20:41:28
Köszönöm az infókat,kíváncsi voltam egy szakértő véleményére is.Am a hsz-ek alapján egyik oldalon a V100-asokat dícsérik,hiába dráda,meg minden,a minőséget meg kell fizetni,vagy h is van ez.De meghálálja.
Nehezen,de kicsengetem értem a 80 rugót.
A szívem am egy Epiphone Elitist Tak Matsumoto signature Les Paul-ért fáj.Újjonan fél milla,használtan megkapom már 200-260 ezerért is.No majd egyszer.
Nehezen,de kicsengetem értem a 80 rugót.
A szívem am egy Epiphone Elitist Tak Matsumoto signature Les Paul-ért fáj.Újjonan fél milla,használtan megkapom már 200-260 ezerért is.No majd egyszer.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-09-17 20:39:22