• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 261 262 263 264 265 266 267 268 269 ... <<>>
beküldve: 2010-09-12 23:24:15
(#40331) Válasz idk pls delete (#40328) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
[Link]

Ó, hát ő. Haver azzal az üzenettel linkelte, hogy "nézd, őt biztos utálni fogod"

És mennyire igaza volt. Faszkivan már a jútúb celebekből. Nigahiga sem vicces már, olyan csalódott vagyok.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-09-12 22:08:23
(#40330) Válasz idk pls delete (#40328) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Pedig nagyon minxxy, ahogy vágja a Japánt a jány.

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-09-12 22:03:53
(#40329) Válasz idk pls delete (#40328) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Szerény véleményem szerint a 2,226,553 megtekintőből 2 millió férfi volt, vagy leszbikus, és a maradék 226553 egyén pedig szimplán gyengeelmélyű.

I would undousuru if she would count. ^^

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-09-12 21:56:58
(#40328)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Minna-san do undosuru! [Link]
EPIC BOOBS UNDOSURU!

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Amúgy röhejes a kiscsaj. Van aki ezt tnaulás céljából nézi?

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-12 20:41:32
(#40327)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
mostakkor én vagy a dz?? :/

nemakarooom, azzi ijesztő Oo

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-09-11 22:09:27
(#40326) Válasz Souichiro (#40325) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Hát... Ez ellen legfeljebb annyit tudsz tenni, hogyha nem akad közelről, hogy megbeszéled a távolival, hogy valahol hagyja ott a cuccát. Persze az a legjobb, ha van egy próbaterem erre a célra, vagy valaki pincéje is megteszi. Viszont magamból kiindulva nem szívesen hagynám ott a dobomat sehol, főleg nem sok-sok kilométerrel odébb

beküldve: 2010-09-11 21:55:58
(#40325) Válasz The Exiled (#40318) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
A legeslegjobb nekünk az lenne,ha dobost Csongrád-Szentes környékről találnánk (30 km-en belül),ugyebár a dobos a felszerelésével nem fog buszozgatni,esetleg 40-60 kilómétereket utazgatni egy-egy próba miatt.Mindenesetre Köszönöm előre is,h jeleztél,ha nem találok a környéken dobost,akkor feltétlen jelzek neked.
Am arra gondoltam,h Szentesen a Bútlegba (rokkerek mekkája) plakátot kib*szok a falra,h dobost ide,de azonnal!

A Vintage V 99 gitárból meg nem lesz semmi,nem nagyon dícsérik.Marad mégiscsak a Vintage V 100 TSB. A legérdekesebb az egészben,h találtam egy oldalt,ahol olcsóbban megkapom 4-5 ezer forintal,mint egy másik helyen,ahol legelőször nézegettem.Mik vannak...

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-11 21:32:21
(#40324)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Hmm... Nem vagytok valami aktívak ezen a szombaton sem. Viszont én meg nem nagyon tudok az eddigiekhez hozzászólni... Mindegy, azért próbálok valami életet hozni ide is

beküldve: 2010-09-11 19:43:55
(#40323) Válasz Háté (#40320) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
"Boldog születésnapot"
Egészségemre. De akkor se venném fel, vagy hívnálak vissza, mert nem szeretek telefonálni. Ha van más mód kommunikálni. Akkor nem. Pont.

Jahh, meg mert némítva van a telefonom. Valami okból még rezegni se rezeg. Lehet, h bekéne kapcsolni a funkciót.
Ma például öt nemfogadott hívást láttam. Abból te, meg édesapám. A többi hárommal még nem közöltem, hogy élek.

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-09-11 19:45:16
beküldve: 2010-09-11 17:52:42
(#40322)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
Ezen a cicic-en jót nevettem, ráadásúl még az a kép is mellé

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-09-11 16:13:34
(#40321) Válasz Háté (#40320) üzenetére
Yoroi
Yoroi
[ Megszállott ]
Semmi gond. Vicces volt.

Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-09-11 16:03:43
(#40320) Válasz Nakamura-san (#40315) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Háté, ne hívogass, holnap (ma) délután/este legyél fenn emesén.
Hívogattalak, mer' nem voltam gépközelben. Még kórust is szerveztünk neked ismeretlen lányokból egy soproni kocsmában. Aztán ők kénytelenek voltak másnak elénekelni a "Boldog születésnapot" kezdetű slágert, mert te b.sztál felvenni a telefont.

Meg szegény Yoroit is sikerült felhívni, azt hiszem. Bocs, Yoroi.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-09-11 16:18:59
beküldve: 2010-09-11 13:49:47
(#40319) Válasz Souichiro (#40317) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Mik azok?
A 2 angol kötet, amiket korábban írtam. Öhh.. Sundome 3., Yozakura Quartet 1.

Nem lesz szívem még heteket várni a Crowsra. D,=

beküldve: 2010-09-11 13:33:26
(#40318) Válasz Souichiro (#40317) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Ha akarod, tudok keríteni szegedi dobost. Uncsimnak van bandája, és tuti ismer több dobost is.

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-09-11 12:48:48
(#40317) Válasz Nakamura-san (#40315) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Legálisan vásárolhatok alkoholt és cigarettát

Ójeee.Na ezé jó felnőttnek lenni

Megérkeztek a mangáim (2).

Mik azok?

Én meg lassan.De biztosan elkezdtem félrerakni a szépséges kis gitárra,amit kinéztem magamnak már egy jó ideje.Vintage V 99,kemény 63 ezer forintért.Ha jóisten is úgy akarja,akkor decemberig meglesz.Utána lehet bandát alapítanom.Énekes is van már,dobost azt viszont kib*szott enhéz lesz találni,Csongrád megyéből meg főleg.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Oldalak: ... 261 262 263 264 265 266 267 268 269 ... <<>>