Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ó, hát ő. Haver azzal az üzenettel linkelte, hogy "nézd, őt biztos utálni fogod"
És mennyire igaza volt. Faszkivan már a jútúb celebekből. Nigahiga sem vicces már, olyan csalódott vagyok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Pedig nagyon minxxy, ahogy vágja a Japánt a jány.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerény véleményem szerint a 2,226,553 megtekintőből 2 millió férfi volt, vagy leszbikus, és a maradék 226553 egyén pedig szimplán gyengeelmélyű.
I would undousuru if she would count. ^^
I would undousuru if she would count. ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-09-12 21:56:58
(#40328) Minna-san do undosuru! [Link]
EPIC BOOBS UNDOSURU!
EPIC BOOBS UNDOSURU!
Amúgy röhejes a kiscsaj. Van aki ezt tnaulás céljából nézi?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-12 20:41:32
(#40327) mostakkor én vagy a dz?? :/
nemakarooom, azzi ijesztő Oo
nemakarooom, azzi ijesztő Oo
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát... Ez ellen legfeljebb annyit tudsz tenni, hogyha nem akad közelről, hogy megbeszéled a távolival, hogy valahol hagyja ott a cuccát. Persze az a legjobb, ha van egy próbaterem erre a célra, vagy valaki pincéje is megteszi. Viszont magamból kiindulva nem szívesen hagynám ott a dobomat sehol, főleg nem sok-sok kilométerrel odébb
A legeslegjobb nekünk az lenne,ha dobost Csongrád-Szentes környékről találnánk (30 km-en belül),ugyebár a dobos a felszerelésével nem fog buszozgatni,esetleg 40-60 kilómétereket utazgatni egy-egy próba miatt.Mindenesetre Köszönöm előre is,h jeleztél,ha nem találok a környéken dobost,akkor feltétlen jelzek neked.
Am arra gondoltam,h Szentesen a Bútlegba (rokkerek mekkája) plakátot kib*szok a falra,h dobost ide,de azonnal!
A Vintage V 99 gitárból meg nem lesz semmi,nem nagyon dícsérik.Marad mégiscsak a Vintage V 100 TSB. A legérdekesebb az egészben,h találtam egy oldalt,ahol olcsóbban megkapom 4-5 ezer forintal,mint egy másik helyen,ahol legelőször nézegettem.Mik vannak...
Am arra gondoltam,h Szentesen a Bútlegba (rokkerek mekkája) plakátot kib*szok a falra,h dobost ide,de azonnal!
A Vintage V 99 gitárból meg nem lesz semmi,nem nagyon dícsérik.Marad mégiscsak a Vintage V 100 TSB. A legérdekesebb az egészben,h találtam egy oldalt,ahol olcsóbban megkapom 4-5 ezer forintal,mint egy másik helyen,ahol legelőször nézegettem.Mik vannak...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-11 21:32:21
(#40324) Hmm... Nem vagytok valami aktívak ezen a szombaton sem. Viszont én meg nem nagyon tudok az eddigiekhez hozzászólni... Mindegy, azért próbálok valami életet hozni ide is
"Boldog születésnapot"
Egészségemre. De akkor se venném fel, vagy hívnálak vissza, mert nem szeretek telefonálni. Ha van más mód kommunikálni. Akkor nem. Pont.Jahh, meg mert némítva van a telefonom. Valami okból még rezegni se rezeg. Lehet, h bekéne kapcsolni a funkciót.
Ma például öt nemfogadott hívást láttam. Abból te, meg édesapám. A többi hárommal még nem közöltem, hogy élek.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-09-11 19:45:16
beküldve: 2010-09-11 17:52:42
(#40322) Ezen a cicic-en jót nevettem, ráadásúl még az a kép is mellé
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Háté, ne hívogass, holnap (ma) délután/este legyél fenn emesén.
Hívogattalak, mer' nem voltam gépközelben. Még kórust is szerveztünk neked ismeretlen lányokból egy soproni kocsmában. Aztán ők kénytelenek voltak másnak elénekelni a "Boldog születésnapot" kezdetű slágert, mert te b.sztál felvenni a telefont.Meg szegény Yoroit is sikerült felhívni, azt hiszem. Bocs, Yoroi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-09-11 16:18:59
Mik azok?
A 2 angol kötet, amiket korábban írtam. Öhh.. Sundome 3., Yozakura Quartet 1.Nem lesz szívem még heteket várni a Crowsra. D,=
Ha akarod, tudok keríteni szegedi dobost. Uncsimnak van bandája, és tuti ismer több dobost is.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Legálisan vásárolhatok alkoholt és cigarettát
Ójeee.Na ezé jó felnőttnek lenni
Megérkeztek a mangáim (2).
Mik azok?
Én meg lassan.De biztosan elkezdtem félrerakni a szépséges kis gitárra,amit kinéztem magamnak már egy jó ideje.Vintage V 99,kemény 63 ezer forintért.Ha jóisten is úgy akarja,akkor decemberig meglesz.Utána lehet bandát alapítanom.Énekes is van már,dobost azt viszont kib*szott enhéz lesz találni,Csongrád megyéből meg főleg.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!