Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A fene se érti. Nem tudják a mai népek, mi az igazán jó. És elmennek az ilyenek mellett. Szégyenletes
már borotválkoznom kell, nem szarhatok minden közepébe, már kell komoly dolgokon agyalnom, bár lehetek egész nap pizsamában hétvégén.
És csak egy kérdésem lenne: az ilyen klippet, miért csak 311-en nézik meg majd' egy év alatt?
És csak egy kérdésem lenne: az ilyen klippet, miért csak 311-en nézik meg majd' egy év alatt?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mert nincs felelősség az ember vállán, lehet belesz.rni mindenbe, nem kell komoly dolgokon agyalni, lehet az ember egész nap pizsamában, és borotválkozni se kell.
Mondjuk én még mindig sz.rok bele a legtöbb dologba, de nem is vagyok még felnőtt.
Ez meg mekkora kurvajó
Mondjuk én még mindig sz.rok bele a legtöbb dologba, de nem is vagyok még felnőtt.
Ez meg mekkora kurvajó
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-09-04 22:54:32
(#40268) Nemtom,. én kezdem megérteni, miért is (volt? ) jó gyereknek lenni... ( sajnálom is, hogy egyre messzeb megyek előle... )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ennyi? Ennyi az egész? És ez már megint olyan dolog, ami nálam nem működik aktívan
Mondjuk... Ha valamire költök sajtból, azt többségben odaadják. Mármint olyasmire, amire tényleg szükségem van (tolltartó, füzetek stb...) Mert például még egyetlen mangámat sem fizette még ki senki, kivéve azt az egyet - az elsőt - amit ajándékba kaptam, de azt is bátyám volt barátnőjétől
Mondjuk... Ha valamire költök sajtból, azt többségben odaadják. Mármint olyasmire, amire tényleg szükségem van (tolltartó, füzetek stb...) Mert például még egyetlen mangámat sem fizette még ki senki, kivéve azt az egyet - az elsőt - amit ajándékba kaptam, de azt is bátyám volt barátnőjétől
Szerk: Merchior 2010-09-04 22:52:18
a kisgyerekek több pénzt tudnak kikuncworogni a szüleiktől
*cukifaktor*
Envy! Megjött Dragon!
*cukifaktor*
Envy! Megjött Dragon!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-04 22:50:30
Egyre jobban szeretnék már végre felnőni Jó tudom, ti meg visszafiatalodni szeretnétek, csak azt nem értem, miért
Meglesz.
Merchior: Ne izgasd magad, ráérsz még az ilyesmivel.
Merchior: Ne izgasd magad, ráérsz még az ilyesmivel.
Mondjuk annál nagyobb élmény nincs, mint mikor az ember ittasan eltéved a kempingben, ahol az osztálya megszáll..
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-09-04 22:40:31
Akkor én ehhez vagy túl tapasztalatlan, vagy túl fiatal vagyok, vagy eddig mindent teljesen rosszul csináltam.
Sötétoldal: Nekem már volt
Sötétoldal: Nekem már volt
Lulz, szintén. E hó tizedikén.
Én meg 8.-án.. (csak nem pont 18...) B+, tömeges Szülinapi buli? Na Na?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-09-04 22:36:15
osztálykiránduláson addig kell inni, amíg rá nem hajtasz az ofödre nemi identitásától függetlenül.
-
a nem túl butára ivást
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De, elég komolyan gondolom.
Mit is, amúgy..?
Mit is, amúgy..?
ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Háté: Az nap. Félve megyek fel emesére. De muszály lesz, tudom.
Nem kell, mert én osztálykiránduláson leszek, távol a gépemtől. De felhívlak majd, ha nem iszom túl butára magam.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute