Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hmm... Ez jó... Eszembe nem jutna... Viszont az már eszembe jutott, hogy beírtam a keresőbe. Érdekes dolgokat találtam, bár nem pont ugyan ezen a néven. De csak egy betűvel tért el.
-MeR-ChIoR-
a képed alól, egyszerűen kimásolva
^^
a képed alól, egyszerűen kimásolva
^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-04 22:00:15
-MeR-ChIoR-
Mily kedves figyelmesség, hogy ennyire pontosan kiírod a nevem Egyébként legközelebb, a könnyedség kedvéért egyszerűen csak Merchior. A videót vagy 5ször néztem meg zsinórban, és mindig végigröhögtem
beküldve: 2010-09-04 21:48:56
(#40253) Köszönöm mindenkinek, meg minden. Izzé...
Háté: Az nap. Félve megyek fel emesére. De muszály lesz, tudom.
Souichiro-sama: Ejj. Csak le akar részegíteni engem, nem igaz? D= Bár nem tudom, mi más okból inna bárki is. Hangulatból talán. De ott leszek és inni fogunk. Inni? Vedelni.
Ezt az ultraszekszi Crows betétdalt meg nagyon köszönöm, az elmúlt pár napban The Pillows-t hallgattam, de most újra előjött a wáildu szájdóm. Kaminari Today is jó zene am.
És könnyezni kezdtem, ahogy a szám elkezdődött. Hüpp.
Háté: Az nap. Félve megyek fel emesére. De muszály lesz, tudom.
Souichiro-sama: Ejj. Csak le akar részegíteni engem, nem igaz? D= Bár nem tudom, mi más okból inna bárki is. Hangulatból talán. De ott leszek és inni fogunk. Inni? Vedelni.
Ezt az ultraszekszi Crows betétdalt meg nagyon köszönöm, az elmúlt pár napban The Pillows-t hallgattam, de most újra előjött a wáildu szájdóm. Kaminari Today is jó zene am.
És könnyezni kezdtem, ahogy a szám elkezdődött. Hüpp.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-09-04 21:52:46
beküldve: 2010-09-04 21:46:35
(#40252) Jó estét mindenkinek!
Megint látom lecsendesült mindenki
Ma x-faktort és megasztárt néztem, nem azért, mert szeretem vagy, hogy mert szoktam volna, csak most éneklős hangulatom volt, így énekeltem velükXD
Komolyan voltak olyanok... Ennyi erővel már én is jelentkezhetnék
-MeR-ChIoR-: megnéztem a vidit ez nagy volt
Megint látom lecsendesült mindenki
Ma x-faktort és megasztárt néztem, nem azért, mert szeretem vagy, hogy mert szoktam volna, csak most éneklős hangulatom volt, így énekeltem velükXD
Komolyan voltak olyanok... Ennyi erővel már én is jelentkezhetnék
-MeR-ChIoR-: megnéztem a vidit ez nagy volt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-09-04 21:48:46
Nálam hiába... Hisz vagy nem fog érdekelni, ahogy Te is mondod, vagy már a csak a poén kedvéért is tetszeni fog
[Link]Hanem ezt még hátha nem látta mindenki
[Link]Hanem ezt még hátha nem látta mindenki
Szerk: Merchior 2010-09-04 21:37:39
ugye? elhaltunk. régebbe yaoival tüzeltem fel az indulatokat, már azt se merem, mert nem támdnak vissza, csak kihal a fórum
vagy próbálkozzak?
vagy próbálkozzak?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-04 21:24:38
(#40249) Akkor ezek szerint csak én érek rá ennyire
Emlékszem még, amikor mezítlábas néptáncos... ízé... Új arc voltam a fórumon, annyira rettegtem, hogy egyetlen délelőtt alatt, míg iskolában tartózkodom, 10-20 oldalt termeltek majd, hogy már felkelni is alig mertem. Szép idők... Szép idők
Miért nincs ilyen bazinagyotásító, nagyonálmosfej?
Emlékszem még, amikor mezítlábas néptáncos... ízé... Új arc voltam a fórumon, annyira rettegtem, hogy egyetlen délelőtt alatt, míg iskolában tartózkodom, 10-20 oldalt termeltek majd, hogy már felkelni is alig mertem. Szép idők... Szép idők
beküldve: 2010-09-04 21:17:02
(#40248) A Francia forradalom újraolvasása, jelentem.
Mindenki elment bulizni így szombat estére, vagy mi a fene van?
Mindeki el van foglalva egy bizonyos dologgal sztem,amit úgy hívnak,h magánélet.
Én pölö az Anedoki mangát fordítom per pillanat.Most jobb dolgom úgysincs,ja meg hallgatom a Crows Zero OST-n fellelhető gyönyörű számokat.Pölö az Eternal Rock'N'Roll-t a Street Beats-től.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-09-04 21:18:23
Tényleg igen kellemes csend van. Mint mostanában általában...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nem, sokkoltam a fórumot
szokás szerint^^
szokás szerint^^
beküldve: 2010-09-04 21:03:43
(#40244) Csak szerintem alacsony az aktivitás? Pedig elvileg 17-en vagyunk.... Mindenki elment bulizni így szombat estére, vagy mi a fene van?
beküldve: 2010-09-04 20:39:58
(#40243) Boldog Szülinapot Szenttehén!
beküldve: 2010-09-04 20:37:38
(#40242) MIndenki ellopta a happy birthsday-es vidijeimet ( b'z és alvinos ufók ) szal egy szimpla boldog szülinapot mondok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"