Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És mennyire univerzális a történet az olvasóközönséget illetően? Bárki számára emészthető, legyen lány vagy fiú, kicsi vagy nagy?
Többféle kiadás is van? Azzal változik valamit a tartalom?
Többféle kiadás is van? Azzal változik valamit a tartalom?
Persze, most néztem meg az Alexandra és a Libri weboldalát, és mindenhol kapható többféle kiadásban és fordításban is. A történet nagyjából annyi, hogy Alice elégedetlen a világgal, és elkezd azon ábrándozni, hogy milyen lenne egy olyan hely, ami csak hírből ismeri az ésszerűséget, a logikát és a szabályokat. Ekkor feltűnik egy meglehetőst késésben lévő beszélő nyúl, akit követ egészen az üregéig, és abba beleesve átkerül Csodaországba. Eléggé elvont és abszurd egy sztori, de szerintem igazán megéri elolvasni, ha már az összes angol kisgyerek ezen nő fel (ezek után ki csodálkozik azon, hogy a Monty Python meg az a jellegzetes angol humor miért pont a szigetországban alakult ki )
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2010-09-04 15:08:04
dalra fakadó hercegnőkkel/cuki állatokkal
Elkerülve nagy távolságban. Meg sem hallottam.
Viszont egy magamfajta laikusnak lehet, hogy egészen élvezhető az új mozifilm...
A könyv létezik magyarul is, ugye? Amúgy fingom nincs, miről ez az egész
Háté: Most megnyugtattál
És már egy teljes füzet + 41 oldal kész is. Azért msn, fórum, zene és perec mellett egész jó teljesítmény szerintem
Szerk: Merchior 2010-09-04 14:52:53
Annyit mond, hogy nemrég ment valami a mozikban ugyan ezzel a címmel, meg hogy kismilliárd különböző létezik.
Azért azzal legalább nyugtathatom magam, hogy jól gondoltam: tényleg csak én lehetek ilyen műveletlen senki, aki számára teljesen ismeretlen a téma
Hát nem sokról maradtál le azzal, hogy nem nézted meg az Alice Csodaországbant, mert szerintem nagyon rosszul sikerült film lett. Mondom ezt annak ellenére, hogy imádom Tim Burton filmjeit (a Karácsonyi Lidércnyomás és a Halott Menyasszony nagy kedvencem ), de ezt most eléggé elszúrta a mester. Nem szívesen mondom ki, de még az 1951-es Disney-rajzfilmmel is jobban jársz (pedig a világból ki lehetne kergetni az 5 percenként dalra fakadó hercegnőkkel/cuki állatokkal). Vagy ha kifejezetten morbid ízléssel és erős idegekkel vagy megáldva, akkor ajánlom neked Jan Svankmajer 1988-as stop-motion technikával készült Alice-bábfilmjét. De szerintem a legjobban még mindig akkor jársz, ha könyvben elolvasod.Azért azzal legalább nyugtathatom magam, hogy jól gondoltam: tényleg csak én lehetek ilyen műveletlen senki, aki számára teljesen ismeretlen a téma
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
tényleg csak én lehetek ilyen műveletlen senki, aki számára teljesen ismeretlen a téma
Én se vágom, csak azt, hogy van benne valami kalapos nyúl.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hát szerintem ilyen anime még nincs. De van helyette zene, meg msn, meg fórum, meg perec
asszem harmadikban csináltam utoljára
nyomj be mellé egy animét amit szeretsz és kismilliárdszor láttad, hogy hallgatni is elég
nyomj be mellé egy animét amit szeretsz és kismilliárdszor láttad, hogy hallgatni is elég
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Annyit mond, hogy nemrég ment valami a mozikban ugyan ezzel a címmel, meg hogy kismilliárd különböző létezik.
Azért azzal legalább nyugtathatom magam, hogy jól gondoltam: tényleg csak én lehetek ilyen műveletlen senki, aki számára teljesen ismeretlen a téma
Milyen egy unalmas meló füzetet margózni.... Fújj, de utálom.
Milyen egy unalmas meló füzetet margózni.... Fújj, de utálom.
de, valószínűleg te vagy az egyetlen akinek nem mond semmit az alice csodaországban
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azért remélem, hogy ez nem csak nekem nem mond semmit. Megyek elbújni. De csak miután megittam a kókuszos csokidarabokkal feltuningolt kakaómat
Szerk: Merchior 2010-09-04 13:26:25
beküldve: 2010-09-04 12:48:03
(#40216) Csodaország létezik
megtaláltam álmaim babáját! [Link] *Nyaaa*
Olyat ér, hogy csatlakozok hozzád?
Egyébként még tegnap akartam beírni, de nekem ez volt az, amire azt mondtam, hogyha eltekintek a mozgatáshoz szükséges csuklóktól, illetve az emberit vesszük figyelembe, akkor bármelyik pillanatban megmozdulhatna:[Link]
Egyébként jó reggelt! Hideg van. És szombat. És nincs itthon senki. És valamiért pocsékul érzem magam.
beküldve: 2010-09-04 09:57:59
(#40214) örülök h ismét mindenkit a nyálcsorgatás útjára tereltem
Envym: csak rajtad múlik, hogy alakítod át
itt még nézelődhettek
[Link]
Envym: csak rajtad múlik, hogy alakítod át
itt még nézelődhettek
[Link]
Szerk: Gilje-sama 2010-09-04 10:03:24
Ez egyszerűen csodálatos! Gyönyörű!! Gyönyörűséges! Fantasztikus!
Lenne, fekete hajjal-szőrrel ....
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-09-04 02:02:37
Ennek irtó szépek a szemei!
Nekem ők a kedvenceim. Olyan kis cukik.[Link][Link]
Ez meg simán szép. [Link]
szerk: megtaláltam álmaim babáját! [Link] *Nyaaa*
Szerk: Yaven 2010-09-04 00:34:31