Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én nem ígértem neked semmi ilyesmit. Egyszerűen elborzaszt, hogy még a Cont is arra akarod felhasználni, hogy alkoholhoz juss óccsóért.
Fúj.
Fúj.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Höhh. Te szennyes lélek.
Igen, rajtad is. Bár már nem emlékszem, hogy te mikor ígértél nekem sört. Souichiróra gondoltam mostan."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Arra megyek. Kiderítettem közben.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
és be akarom hajtani a sörömet a Főnökúrnál
Höhh. Te szennyes lélek.ON: Én megyek a MAT-féle Conra (vagy nem tudom melyikre), ha az istenek is úgy akarják. Leginkább azért, mert megint interjúvolunk, ha minden igaz. Azt meg nem szeretném kihagyni.
Szerk: Háté 2010-09-02 22:31:37
Höhh. Én már meg se kísérelek Őszi Conra gyűjteni. Tulképp ha lenne rá sok pénzem, akkor is felejtős, mert mint korábban valahol már kifejtettem, a programok nem nagyon izgatnak (bejelentések fél nappal a hivatalos után X animeblogon, mangát meg rendelek ugye, ha kell valami). De tavasz az még messze van és be akarom hajtani a sörömet a Főnökúrnál, szóval arra ha más nem igyekszem ott lenni.
Biscuit Hammer+FLCL OST, fasza. Csak ez a faszi rohadtul nem tud rajzolni.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Haverom 250-re lakik Pesttől, ő meg tudja oldani az odamenetelt + a szállást egy tizesből. Szerintem nézelődj akciós diákszállások után.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én is szeretnék menni,de nincs miből.Jövő tavaszi Conon (desokánvanazmég) viszont tuti ott leszek.
Ha mennék most,akkor meg egyértelmű,h a MAT-os Conra.
Én olyan lájtos 150km-re lakom Pestttől...a rákért nem rendeznek Szegeden animeCont,nyárit ugyebár.2005 meg már régen volt.
Ha mennék most,akkor meg egyértelmű,h a MAT-os Conra.
Én olyan lájtos 150km-re lakom Pestttől...a rákért nem rendeznek Szegeden animeCont,nyárit ugyebár.2005 meg már régen volt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-02 21:28:25
(#40173) Ha senkit nem zavar, feldobnék egy újabb témát:
A cont
Nem tudom, én nagyon szeretnék menni, de az ország szélén lakom, pest meg ugye a közepén van...
Örülök, hogy a Mangafan azt mondja, hogy új könyvek jönnek, de kimondottan örülnék, ha azt is megmondanák, mik
A cont
Nem tudom, én nagyon szeretnék menni, de az ország szélén lakom, pest meg ugye a közepén van...
Örülök, hogy a Mangafan azt mondja, hogy új könyvek jönnek, de kimondottan örülnék, ha azt is megmondanák, mik
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szeretem a költőien ködös válaszokat, de ezt most nem értem ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Csodás infókönyvünk van. Most éppen a Visual Basic-kal játszom. Mert vicces.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-09-02 21:21:46
Irigyellek.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Neeee... XD Ezt ki akarom írni a szekrényemre XD
Juhúú. Pénteken lesz infónk. A programozás alapjai. Mesésnek ígérkezik.
Juhúú. Pénteken lesz infónk. A programozás alapjai. Mesésnek ígérkezik.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-09-02 19:45:04
(#40168) Ez a gyöngyszem mondat most jött velem szembe egy roppant igényes ánimés oldalon:
"talan huje vagyok,de orvendek hogy egy boldog huje lehetek"
Fantasztikus. Ezt kiragasztom valahová.
"talan huje vagyok,de orvendek hogy egy boldog huje lehetek"
Fantasztikus. Ezt kiragasztom valahová.
Szerk: miyu 2010-09-02 19:45:17
http://isohunt.com/torrents/?ihq =chobits+manga
Íme egy regisztráció nélküli torrent:) Vissza se kő tölteni..
Íme egy regisztráció nélküli torrent:) Vissza se kő tölteni..
köci
Ha három madár lennék, akkor láthatnám, ahogy magam alatt repülök