Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-11 10:45:27
(#40316) helló mindenki de rég voltam itt volt valaki(biztos hogy igen )a nyári conon????nagyon jó volt?
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
beküldve: 2010-09-11 03:17:18
(#40315) Höhh, fakk. Egész nap esett az eső. Fákk.
Hegyre fel leköröztem az éjszakai buszt. Ilyenkor, most. Legálisan vásárolhatok alkoholt és cigarettát, nyugodt szívvel mehetek börtönbe és szavazhatok. Holnap reggel teszkó. Megérkeztek a mangáim (2). Háté, ne hívogass, holnap (ma) délután/este legyél fenn emesén. Vagy vasárnap. Vagy hétfőn este. Megpróbálok nem elfelejteni felmenni.
Hegyre fel leköröztem az éjszakai buszt. Ilyenkor, most. Legálisan vásárolhatok alkoholt és cigarettát, nyugodt szívvel mehetek börtönbe és szavazhatok. Holnap reggel teszkó. Megérkeztek a mangáim (2). Háté, ne hívogass, holnap (ma) délután/este legyél fenn emesén. Vagy vasárnap. Vagy hétfőn este. Megpróbálok nem elfelejteni felmenni.
Sengoku Rance iz ószom.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-09-10 22:11:05
(#40314) beküldve: 2010-09-10 20:27:27
(#40313) Bemutatkozószöveg? Hmmmm...
Próbálok valami komolyat írni, tetszés szerint alakítsátok át.
A közismert Mangafan kiadó fórumán ismerkedtünk össze, kb két éve(?). Azóta személyesen is találkoztunk, rendszeresen találkozunk (jó lenne megint., szúrnám közbe) Conokon kívül is. Egyik kedvenc törzshelyünkön, a Momotaro étteremben már szinte nemkívánatos személyek lettünk....
Próbálok valami komolyat írni, tetszés szerint alakítsátok át.
A közismert Mangafan kiadó fórumán ismerkedtünk össze, kb két éve(?). Azóta személyesen is találkoztunk, rendszeresen találkozunk (jó lenne megint., szúrnám közbe) Conokon kívül is. Egyik kedvenc törzshelyünkön, a Momotaro étteremben már szinte nemkívánatos személyek lettünk....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-09-10 20:18:04
(#40312) most hari? :C
félek az emberektől :(
félek az emberektől :(
Nincs hari, de akkor találj ki valami jó csapatbemutatkozó szöveget a többiekkel.
Hanon, te pedig vagy Alisternek vagy nekem küld el polgárinév/ születési dátum, mert az kell nekik a jelentkezéshez
Addigis
[Link]
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-09-10 19:52:47
(#40310) Jellemzés? Hmmm...
Nos eme 3 jóra való (?) ifiúr (?) tény, hogy egyesek legelvetemültebb álmaiból is származtathatóak lennének, mindazonáltal műveltek, okosak, és humorosak. Mindig is építő jelleggel hatottak a csapatra, és sosem csalódtunk bennük (?)
ennél rövidebben, tömörebben és hivatalosabban nem tudtam előadni magam... A hanon-t tartalmazó változatot nem merem leírni, mert még megront a nem létező varázserejével... * elképzeli magát, amint nyálcsorgatva shotacon-t néz.... *
Nos eme 3 jóra való (?) ifiúr (?) tény, hogy egyesek legelvetemültebb álmaiból is származtathatóak lennének, mindazonáltal műveltek, okosak, és humorosak. Mindig is építő jelleggel hatottak a csapatra, és sosem csalódtunk bennük (?)
ennél rövidebben, tömörebben és hivatalosabban nem tudtam előadni magam... A hanon-t tartalmazó változatot nem merem leírni, mert még megront a nem létező varázserejével... * elképzeli magát, amint nyálcsorgatva shotacon-t néz.... *
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: ∂z 2010-09-10 18:15:47
mondjuk ha már mangafant kéne képviselni, akkor inkább menjen Hanon, nélküle nem lenne semmi
meg ő lelkesebb is, ahogy a "megyeeeek~"-ből kiveszem
Jó, akkor ő jön, te meg szúrd agyon magad egy análvibrátorral!
no pussy, just the dicks
mondjuk ha már mangafant kéne képviselni, akkor inkább menjen Hanon, nélküle nem lenne semmi
-
Bemutatkozószöveget másoktól? Azt meg hogy hozzuk össze? Én pölö egy kicsit sem ismerlek, gondolom nem vagyok vele egyedül. Jó, hiba volna azt állítani, hogy mindenki így van vele, mert tuti hogy vannak jópáran, aki ismernek. De akkor is, magamra kivetítve ez a dolog enyhén szólva is lehetetlen
Bemutatkozószöveg gondolom a csapatról kell és pár sort a fórumos/fórummeetes tevékenységünkről a többiek is jól tudnak írni (gondolok itt a keménymagra)
Azért gondolom, hogy nem magunkról kell bemutatkozás, mert az amúgy is kit érdekelne ott, vagy a szervezők közül.
no pussy, just the dicks
Bemutatkozószöveget másoktól? Azt meg hogy hozzuk össze? Én pölö egy kicsit sem ismerlek, gondolom nem vagyok vele egyedül. Jó, hiba volna azt állítani, hogy mindenki így van vele, mert tuti hogy vannak jópáran, aki ismernek. De akkor is, magamra kivetítve ez a dolog enyhén szólva is lehetetlen
Dz nagyon ágál az ellen...
de hát a négylevelű oldalon is írtam, h jöjjenek és nézzék, ahogy figyelemkurvulunk
de csak ha mind3an megiszunk egy üveg beloét
Ok, akkor megvagyunk, zsír. Elküldöd jelentkezős emailt?
Gondolom akkor Mangafan fórumos csapat leszünk, bemutatkozószövegnek ide várunk ötleteket másoktól is! este 9ig, utána küldjük el jelentkezést, ok Dz?
no pussy, just the dicks
Dz nagyon ágál az ellen...
de hát a négylevelű oldalon is írtam, h jöjjenek és nézzék, ahogy figyelemkurvulunk
de csak ha mind3an megiszunk egy üveg beloét
-
Szerk: ∂z 2010-09-10 16:53:37
beküldve: 2010-09-10 16:06:09
(#40302) Pompom-lányokat keresünk majd addig
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.