Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
az Epiphone Les Paul special II WR vagy pedig a Vintage V100 TSB a jobb.
Ahogy elnézem, elég más árkategória a kettő (a Special II 50k, a V100 meg 70-80)... A V100asnak pl. ragasztott a nyaka és a teste is mahagóniból van, mint az eredeti Gibson Les Paulnak, szóval hogyha ki tudod csengetni érte a felárat, akkor szvsz elég egyértelmű.De biztos van egy csomó teszt mindkettőről.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-09-17 20:29:00
egyszerűen nem ismernek mást,csak Naruto,Blícs,Efemá,Disznó-t.
És a One Piece is ide fog jutni hamarosan......
MIANEVED?!
beküldve: 2010-09-17 20:15:37
(#40374) Egyetértek olyan jó új "prédák" után nézni XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Mondhatjuk hogy én is kezdőnek számítok ebben a témában, mivel kb. még csak egy éve vagyok animés, de folyamatosan új animéket és mangákat keresek...mostanra úgy 30-40 van amikből a legtöbbet már végig is néztem....és attól mert épp a death note-ot említem meg, nem következik, hogy csak a "divatos" animéket nézem...semmi kötekedés, csak gondoltam elmondom
Én is kezdő vagyok, amiben azért az a jó, hogy sok anime és manga vár rám hogy megismerjem őket
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-17 20:10:20
beküldve: 2010-09-17 19:57:14
(#40372) Mondhatjuk hogy én is kezdőnek számítok ebben a témában, mivel kb. még csak egy éve vagyok animés, de folyamatosan új animéket és mangákat keresek...mostanra úgy 30-40 van amikből a legtöbbet már végig is néztem....és attól mert épp a death note-ot említem meg, nem következik, hogy csak a "divatos" animéket nézem...semmi kötekedés, csak gondoltam elmondom
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Amikor a Death Noteban Narutót elütötte a csuklósbusz.
Aki pedig beírta Naruto nevét disznó-tba,az Szaszuke U-csicska volt.
Engem az sokkol a legjobban,h a sok kezdő,meg magát "profi-mindenttudó" animésnek valló egyének egyszerűen nem ismernek mást,csak Naruto,Blícs,Efemá,Disznó-t.< br />A legfurább az egészben,h van net,feljárnak fórumra,meg mindenre van idejük,meg ugye állandóan csak az említett Sónen űberkirály sorozatokat dícsérik agyon,akkor ennyi erővel (meg ez helyett)miért nem tudnak a neten érdekesebb és újabb animék után nézni? Meg addig se fárasztanák a népet ezekkel az unásig ismert szövegeléssel-sorozatokkal...< br />Mert egy idő után kezd idegesítő lenni a Naruto,Blícs és társai,meg h "ezek a kedvenceim" kezdetű hozzászólások.A Könyökünkön jön ki sztem és ezzel nem vagyok egyedül.Nézzenek már utána más animéknek is a kedves,animékkel most ismerkedő,valamint a haladó animések.Köszönjük.
Tudom,gonosz voltam...Muháháháháá!
A Yaoi meg a nyolcadik főbűn.Vagy a kilencedik?
Nem,nincs bajom azzal,h sokan nézik,csak az egészséges embereket ne deformálják már el vele.Meg a normális animéseket ne szoktassák rá erre a felesleges műfajra...
Erre azt mondom neked hogy egyénfüggő. Figyelembe kell venni azt hogy Magyarországon milyen animéket adnak. Nyilván aki az animaxot nézi az többségében azokat fogja a kedvencének mondani amiket ott lát.
Viszont vannak olyanok akik komolyan érdeklődnek a műfaj iránt. Én ilyennek tartom magham. Például az Anime/manga témában szeretek új történeteket is megismerni függetlenül attól hogy magyar nyelvű e vagy sem. Ma is vettem egy új mangát, hamarosan új animék után fogok kutatni...Mert érdekelnek az újdonságok, és szívesen megismerem azokat az animéket/mangákat amiket Magyarországon nem sugároznak, illetve nem kerültek kiadásra. Még nem ismerek olyan sok Animét/mangát, de bízom benne hogy az ismereteim ezzel kapcsolatban bővülni fognak idővel. Azért ez annak is köszönhető hogy komolyan érdeklődöm a Japán kultúra iránt. De ez én vagyok
Azt nem tudhatod hogy más miért nem akar megismerni más történeteket, lehet nem szeret feliratosan animéket nézni, vagy nem beszél olyan jól idegen nyelvet hogy el tudjon olvasni egy olyan mangát, ami nem magyar. Tehát megvan ennek is az oka
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-17 19:55:29
roflmao
Nem tudom...
De nem is izgat.
Engem inkább az izgat,h az Epiphone Les Paul special II WR vagy pedig a Vintage V100 TSB a jobb.
Nem tudom...
De nem is izgat.
Engem inkább az izgat,h az Epiphone Les Paul special II WR vagy pedig a Vintage V100 TSB a jobb.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Meg a normális animéseket ne szoktassák rá erre a felesleges műfajra...
Mi lesz még ebből, lol.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Aki pedig beírta Naruto nevét disznó-tba,az Szaszuke U-csicska volt.
Engem az sokkol a legjobban,h a sok kezdő,meg magát "profi-mindenttudó" animésnek valló egyének egyszerűen nem ismernek mást,csak Naruto,Blícs,Efemá,Disznó-t.< br />A legfurább az egészben,h van net,feljárnak fórumra,meg mindenre van idejük,meg ugye állandóan csak az említett Sónen űberkirály sorozatokat dícsérik agyon,akkor ennyi erővel (meg ez helyett)miért nem tudnak a neten érdekesebb és újabb animék után nézni? Meg addig se fárasztanák a népet ezekkel az unásig ismert szövegeléssel-sorozatokkal...< br />Mert egy idő után kezd idegesítő lenni a Naruto,Blícs és társai,meg h "ezek a kedvenceim" kezdetű hozzászólások.A Könyökünkön jön ki sztem és ezzel nem vagyok egyedül.Nézzenek már utána más animéknek is a kedves,animékkel most ismerkedő,valamint a haladó animések.Köszönjük.
Tudom,gonosz voltam...Muháháháháá!
A Yaoi meg a nyolcadik főbűn.Vagy a kilencedik?
Nem,nincs bajom azzal,h sokan nézik,csak az egészséges embereket ne deformálják már el vele.Meg a normális animéseket ne szoktassák rá erre a felesleges műfajra...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-09-17 19:20:23
Na igen, az engem is eléggé szíven ütött. Az elfen lied-es meg...totál-brutál volt (de jó, hogy mindketten olyan animéből írtatok, amit ismerek ^^)
Olyat is lehet írni, ami nem konkrét anime, hanem mondjuk műfaj. Én a yaoin megdöbbentem, de a futanari még jobban meglepett.
Olyat is lehet írni, ami nem konkrét anime, hanem mondjuk műfaj. Én a yaoin megdöbbentem, de a futanari még jobban meglepett.
A yaoin az számomra is megrázó. Éppen ma vásároltam egy mangát (Chrno Crusade), és közben nézegettem milyen mangák vannak ott. Megláttam egy becsomagoltat, amit mikor a kezembe vettem, utána rájöttem hogy a műfaja yaoin. Nem vagyok érdekelt a yaoin témában, tehát nem is elemezgettem tovább.
Viszont visszatérve az eredeti témára, vannak olyan animék, amin el is tudok érzékenyülni. Ilyen például a Sailor Moonból bizonyos jelenetek. Érdekes nagyon hogy bizonyos animék, mangák milyen hatást tudnak kiváltani belőlem
Eszembe jutott egy érdekes kérdés: kinek mi volt a legmegrázóbb, legsokkolóbb animés élménye?
Amikor a Death Note-ban
L meghalt
Az engem is nagyon megrázott...viszont elsőre akkor döbbentett le amikor mangába olvastam, mert én abban ismertem meg a sorozatot. Nem tudtam felfogni hogy az megtörtént O__O, jó hogy írtad ezt az esetet, viszont említhetnék még példát a Dragon Ballból is
Amúgy meg nyilván a yaoi. A rajzolt homoerotikát soha nem fogom tudni megérteni (meg az igazit se, de az már erősen más téma).
Amúgy meg nyilván a yaoi. A rajzolt homoerotikát soha nem fogom tudni megérteni (meg az igazit se, de az már erősen más téma).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-09-17 18:53:41
(#40364) Nekem úgy az egész shounen-fight egy hatalmas trauma...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-09-17 18:49:37
(#40363) Na igen, az engem is eléggé szíven ütött. Az elfen lied-es meg...totál-brutál volt (de jó, hogy mindketten olyan animéből írtatok, amit ismerek ^^)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Eszembe jutott egy érdekes kérdés: kinek mi volt a legmegrázóbb, legsokkolóbb animés élménye?
Amikor a Death Note-ban
L meghalt
Szerk: Kotoko 2010-09-17 18:34:02