Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-18 17:37:15
(#40436) Hello, midenki!
Viszatértm az osztálykirándulásrl. suli utá elmentünk mártélyra, ahol a holtágon kenuztunk kicsit, majd visszamentünk, a szállásra, mánap pedig felmentünk mindeszentre, és onnan eveztünk le.
Az első nap jó volt, bár rövid. Este az ofő által javasolt játékot jászottuk, ami abból állt, hogy kisorsoltuk ki jön, az húzott egy kérdést és arra válaszolnia kellet. bár inkább arra volt jó, hogy obban megismerjü egymást, nem éppen játék volt. Jah, meg tábortűznél sütöttünk kolbászt, szalonnát, meg hagymát. nyamm.
Másnapa reggel kicsit nehezen indult, mert senki sem tudta mikor-hova indulunk, és eléggé fáradtak is voltunk... 4 személyes kenukban voltunk, én 2 lánnyal, meg az egyiknak a bátyjával voltam, a sráccal rohadt jól elbeszélgettem, a lányokról meg no comment... Menet közben megálltunk a nudista strandon pihenni, ( sajna éppen csak elvonult az eső, mikor oda értük, jó idő volt, de nem volt senki.... :( ), ahol találtunk egy fára felkötve egy kötelet, amire egy erős ágat erősítettek, az egyik leejtőn, ami arra lenne jó, ha fent van a víz, lehet vele beugrálni. Mi nem ugráltunk, csak lengtünk rajta, meg páran megpróbálkoztak az ugrással, de nem sok sikerrel...
aztán átvittük a kenukat a gáton, be a holtágba, és vissza is értünk. A végén me 2 sráccal segítettünk lemosni a kenukat.Btw Fajensz kis első oszt. kirándulás volt.
Con: tudom, dragda le fogja harapni a fejemet, ha megtudja, de nem tok menni, mert kifutottam a pénzből...
Viszatértm az osztálykirándulásrl. suli utá elmentünk mártélyra, ahol a holtágon kenuztunk kicsit, majd visszamentünk, a szállásra, mánap pedig felmentünk mindeszentre, és onnan eveztünk le.
Az első nap jó volt, bár rövid. Este az ofő által javasolt játékot jászottuk, ami abból állt, hogy kisorsoltuk ki jön, az húzott egy kérdést és arra válaszolnia kellet. bár inkább arra volt jó, hogy obban megismerjü egymást, nem éppen játék volt. Jah, meg tábortűznél sütöttünk kolbászt, szalonnát, meg hagymát. nyamm.
Másnapa reggel kicsit nehezen indult, mert senki sem tudta mikor-hova indulunk, és eléggé fáradtak is voltunk... 4 személyes kenukban voltunk, én 2 lánnyal, meg az egyiknak a bátyjával voltam, a sráccal rohadt jól elbeszélgettem, a lányokról meg no comment... Menet közben megálltunk a nudista strandon pihenni, ( sajna éppen csak elvonult az eső, mikor oda értük, jó idő volt, de nem volt senki.... :( ), ahol találtunk egy fára felkötve egy kötelet, amire egy erős ágat erősítettek, az egyik leejtőn, ami arra lenne jó, ha fent van a víz, lehet vele beugrálni. Mi nem ugráltunk, csak lengtünk rajta, meg páran megpróbálkoztak az ugrással, de nem sok sikerrel...
aztán átvittük a kenukat a gáton, be a holtágba, és vissza is értünk. A végén me 2 sráccal segítettünk lemosni a kenukat.Btw Fajensz kis első oszt. kirándulás volt.
Con: tudom, dragda le fogja harapni a fejemet, ha megtudja, de nem tok menni, mert kifutottam a pénzből...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Death Note ez rohatt jól összerakott anime/manga. Csak az a baj,vele,hogy a hipe miatt megutáltam.
Sok kedvenc animém van, a no 1. a Naruto.
Én azt tudom neked ajánlani,hogy nézz meg több részt a Naruto animéből vagy olvasd a mangát. 1 részből semmit nem lehet megtudni,főleg ha egy anime több mint 300 részes.
Sok kedvenc animém van, a no 1. a Naruto.
Én azt tudom neked ajánlani,hogy nézz meg több részt a Naruto animéből vagy olvasd a mangát. 1 részből semmit nem lehet megtudni,főleg ha egy anime több mint 300 részes.
Azé MER FÁN:D
[QUOTE] Tessék kutakodni, ismerkedni a nettel. És ismeretet tágítani, a hype cuccokon kívül kezdődik csak igazán az élet.
Mikor még zsenge kezdő voltam (3 éve), teljesen oda meg vissza voltam a Death Note-tól. Akkoriban még -legalábbis én úgy tudtam-, nem volt kis hazánkban olyan űberismert történet. De amióta még a csapból is L folyik, illetve nincs olyan animés oldal, ahol legalább egy LxLight yaois képbe ne botlanék, kissé kiszerettem belőle. Majd előszedem a köteteket, ha már nem lesz ilyen népszerű.
Üdve! /ja, még élek/
A DN-t én már akkor meguntam mikor még a közepénél voltam. A hype-ot kifejezettem gyűlölöm. //Annál jobban már csak azt amikor az animét mesének hívják - Az olyanoknak linkelem a GitS-et // L-t már az elején is módfelett unalmasnak tartottam.
Az én kedvenc karim abból a sorozatból az öreg Yagami. Akinek néha eszébe jut(na) hogy a fia Kira, de mivel szereti, így elveti a feltételezést, közben pedig gőzerővel kutatja a gyilkos kilétét.
A Narutoból egy részt ha láttam, és kasza volt. A Blicset 230 után untam meg /mert amikor nem nyújtják akkor tetszik a világa, meg a sztori/. Barátnőm mutatta az Inuyasha első pár részét, az sem fogott meg. Az FMA-t szeretem, kifejezetten, mert fantasy mán vagyok, meg azért mert a végére igenkomoly sci-fi lesz belőle. De igazából még mindig a Gits, meg az Ergo Proxy vezet nálam. /meg a Chobits! mert amilyen rózsaszín mázban van, legalább annyira komoly sci-fi/
Újabban, meg ha időm engedi, Akirát olvasgatok.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-09-18 15:31:04
(#40433) Na, itthon van a dobom. Ami jelenleg tőlem tellett, azt meg is csináltam. De teljes pompájában csak holnap csodálhatom meg így az új állvánnyal és a székkel. Mivelhogy bátyám elvitte a cinjeimet zenekarozni, nem bírom rendesen beállítani az állványokat...
De itthon van újra, és ismét hallgathatnak a szomszédok egy kis Merchior féle dobolást
ÉÉÉééés végre süt a nap, jó az idő!!!!
De itthon van újra, és ismét hallgathatnak a szomszédok egy kis Merchior féle dobolást
ÉÉÉééés végre süt a nap, jó az idő!!!!
[QUOTE] Tessék kutakodni, ismerkedni a nettel. És ismeretet tágítani, a hype cuccokon kívül kezdődik csak igazán az élet.
Így van. Bár mostanában mintha kevesebben használnák a Társálgót arra, hogy megkérdezzék, hány részes XY anime. :)
Mikor még zsenge kezdő voltam (3 éve), teljesen oda meg vissza voltam a Death Note-tól. Akkoriban még -legalábbis én úgy tudtam-, nem volt kis hazánkban olyan űberismert történet. De amióta még a csapból is L folyik, illetve nincs olyan animés oldal, ahol legalább egy LxLight yaois képbe ne botlanék, kissé kiszerettem belőle. Majd előszedem a köteteket, ha már nem lesz ilyen népszerű.
Ha minden igaz, kinézek ma pár baráttal a PecsaConra. Hálistennek az időjárás engedélyezi ezt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Engem az sokkol a legjobban,h a sok kezdő,meg magát "profi-mindenttudó" animésnek valló egyének egyszerűen nem ismernek mást,csak Naruto,Blícs,Efemá,Disznó-t.< br />A legfurább az egészben,h van net,feljárnak fórumra,meg mindenre van idejük,meg ugye állandóan csak az említett Sónen űberkirály sorozatokat dícsérik agyon,akkor ennyi erővel (meg ez helyett)miért nem tudnak a neten érdekesebb és újabb animék után nézni? Meg addig se fárasztanák a népet ezekkel az unásig ismert szövegeléssel-sorozatokkal...< br />Mert egy idő után kezd idegesítő lenni a Naruto,Blícs és társai,meg h "ezek a kedvenceim" kezdetű hozzászólások.A Könyökünkön jön ki sztem és ezzel nem vagyok egyedül.Nézzenek már utána más animéknek is a kedves,animékkel most ismerkedő,valamint a haladó animések.Köszönjük.
Végre valaki leírta...
De tényleg idegesítő, hogy sokan olyan evidens dolgokat kérdeznek, amiket kismillió animés oldalon meg lehet nézni. Vagy, ha az alapvető netes infóforrásokat sem ismerik. Tessék kutakodni, ismerkedni a nettel. És ismeretet tágítani, a hype cuccokon kívül kezdődik csak igazán az élet.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-09-18 00:08:55
(#40430) beküldve: 2010-09-17 23:53:13
(#40429) Auron egy karakter a Final Fantasy X-ből. nagyon lávláv, szeressük
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ezek a hasonlatok.... Rosszabbak, mint amiket én találok ki... Mindig, mikor azt hiszem, hogy tőlem már senki és semmi nem lehet rosszabb, jön valami vagy valaki aki tud überelni
Ohe, mindjárt vége a pénteknek.... Kár érte.... De aztán szombat lesz, és jön haza a dobom
Ohe, mindjárt vége a pénteknek.... Kár érte.... De aztán szombat lesz, és jön haza a dobom
beküldve: 2010-09-17 23:42:02
(#40427) nem dőltem a kardomba és egyet is értek Háté-val ,
csupán túlcsorduló lelkesedésem kellős közepén benyomta a fejem a hordó jeges vízbe XD XD
csupán túlcsorduló lelkesedésem kellős közepén benyomta a fejem a hordó jeges vízbe XD XD
Ugyan! Te mindent megteszel! Viszont Háténak megdönthetetlen észérvei vannak....
Ki ez az Auron fickó? A képek alapján tetszik. Olyan megnyerő a kisugárzása, már csak képről is
Ki ez az Auron fickó? A képek alapján tetszik. Olyan megnyerő a kisugárzása, már csak képről is
beküldve: 2010-09-17 23:38:05
(#40425) mert Háté igazából Auron. ez a munkája
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-17 23:28:41
(#40423) haggyad máár ..kész nyomozó vagyok!! a föld alól is előkerítek bárkit
....bár Háté letörte a lekesedésem *szipp*
....bár Háté letörte a lekesedésem *szipp*
raboljuk el
Ez tetszik. Pontosítsak a koordinátákon, vagy úgyis megtalálsz, ha akarsz?
Háté: Már egy ideje azon gondolkodom, hogy szépen apránként beadagolom ezt a dolgot.
SötétOldal: Miért is? Jegyet illetően nem tudom, 6.5-km-re 250 a teljes .
Tehát nem nagy fejszámolás, hogy 25Ft a 90%