Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Envyvel (először nem tudtam kicsoda az új tag xD) meg majd boxolok.
Várlak
De figyelmeztetlek, hogy velem van a SÜNksök ereje!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-09-20 21:54:42
*megöleli*
*visszaölel*
Envyvel (először nem tudtam kicsoda az új tag xD) meg majd boxolok.
Miho: ehhehe...remélem találkozunk a Conon. míg rajtam van a cp...
Fiszi, Gilje, Azzi, Alister, Béla, én. Mi biztosan. De sztem még Yoroira, meg Mihora is lehet számítani, nemde?
Igen, úgy néz ki szombaton én is meglátogatom az eseményt. De csak szigorúan délután. XD
De attól még nem fogunk egymásnak esni
Dehogynem!! Simán!
Aztán majd conon le is boxoljuk.
MIANEVED?!
De attól még nem fogunk egymásnak esni,
Nem hát. Én egyszerűen csak szeretek vitatkozni meg picit ellenszenveskedni, de semmi személyes x)
*megöleli*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-20 20:43:04
(#40519) mi a haverokkal tervezünk már egy ideje egy saint seiya - aranyszentek felvonulást, végülis a 12 ember lassan eglesz hozzá... aztán még egy év mire elkészülnek a cp-kXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A "tetszett" még enyhe kifejezés
Meghallgatni? Maximum, ha meglátogatsz, egyéb módot nem látok rá
Meghallgatni? Maximum, ha meglátogatsz, egyéb módot nem látok rá
Én igen: csoportos sárkány-Pikachu cp.
Ezt sem csináltuk meg végül.:( Pedig ez rendes kis levédése lett volna a FórumTeamnek.
Hát igen. Én még mindig vállalkoznék rá.
Fiszivel -ha végtelen idő, pénz és tudáskeret állna a rendelkezésünkre- ezt csinálnánk meg szívesen:[Link] Kis magyarázat a képhez: a motorkét női test összefonódásából áll össze. Nagyon khirály.
Meg poén lenne, ha vki Overlordból öltözne. [Link]
Ctulhunak beöltözni szerénytelenség lenne?
Hentai cosplayerek am. voltak a Sakuraconon is, sőt még versenyben is indultak. Sztem egész jól oldották meg a ruhát. Az már más kérdés, hogy erősen fiatalkorúak voltak, így annyira senki sem értékelte, hogy kinnt van a fél fenekük.
Merchior: örülök, hogy tetszett. Egyszer szívesen meghallgatnám, hogy milyen szinten dobolsz.
beküldve: 2010-09-20 20:16:19
(#40516) Amúgy ezt a conos dolgokat nem inkább a rendezvények szekcióban kellene megvitatni, hmm? Mondjuk engem nem zavar, de az lenne a logikus. Kivülállóként egyik oldal pártjára sem állok, mert eléggé szemétség lenne, ugyanis egyik szervezetet sem ismerem. Ily' módon pedig soha az életben nem fogjuk megtudni, hogy mi folyik a MAT és a Mondo között (finom szólva is mindkét fél csak a magáét fújja, teljesen ellentétes dolgokat állítva). Döntsön a piac, maradjon az életképesebben.
Mellesleg vicces, hogy eddig mindenki a zsúfoltságra panaszkodott, most meg arra, hogy alig voltak. (Nem konkrétan itt, csak a neten olvasgattam beszámolókat.)
Mellesleg vicces, hogy eddig mindenki a zsúfoltságra panaszkodott, most meg arra, hogy alig voltak. (Nem konkrétan itt, csak a neten olvasgattam beszámolókat.)
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Csoportos Trollface cp. Annál szebbet elképzelni nem tudok.
Én igen: csoportos sárkány-Pikachu cp.
Ezt sem csináltuk meg végül.:( Pedig ez rendes kis levédése lett volna a FórumTeamnek.
beküldve: 2010-09-20 20:11:46
(#40514) Uhh, ilyen hosszú szövegeket végigolvasni, anyám. És még emesenezzél is közben... Meg még szól az A.K.F.G. is. Én csak annyit fűzök hozzá ehhez az égész vita témához, hogy nekem annyira de tök mindegy, hisz sem conon nem voltam még, és nem ismerem sem a MAT-ot, sem a Mondo-t, conszervezési alapon meg pláne.
Gyárekek, doboltam olyat ma délután... Szombat óta erre vártam!! És köszi a linket mégegyszer Yaven
Gyárekek, doboltam olyat ma délután... Szombat óta erre vártam!! És köszi a linket mégegyszer Yaven
Csoportos Trollface cp. Annál szebbet elképzelni nem tudok.
Amúgy meg hallgasson mindenki Torsofuckot, mert gyönyörű zene.
Amúgy meg hallgasson mindenki Torsofuckot, mert gyönyörű zene.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-09-20 20:05:58
(#40512) jó a témaváltás. mert az az ő ügyük hogy rendeznek cont. ha nemteccik ne menny el és kész!!!!!
én amine meglepődtem cosplay az 1 hentaiböl beöltözött lány volt a pécsi animecon-on ( csak azon voltam eddig xD) aki egyszál franciabugyiban flangált meg 1 kis toppban . ha kell van képem is. meg volt 1 neji aki tiszta olan volt mint a sippudenes neji és még a BYAKUGAN szeme is megvolt rendes fehér köntaklencsével ( majdnem összeszartam magam amikor megláttam) róla is van képem ha kellene
én amine meglepődtem cosplay az 1 hentaiböl beöltözött lány volt a pécsi animecon-on ( csak azon voltam eddig xD) aki egyszál franciabugyiban flangált meg 1 kis toppban . ha kell van képem is. meg volt 1 neji aki tiszta olan volt mint a sippudenes neji és még a BYAKUGAN szeme is megvolt rendes fehér köntaklencsével ( majdnem összeszartam magam amikor megláttam) róla is van képem ha kellene
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.