Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-23 10:27:50
(#40571) n, végre sikerült megnéznem az új alice-tailert... 5 másikkal együttXD nagyon baba! kíváncsi leszek rá
most éppen a fehér-vörös sakkfiguráknál tartok... tegnap este olyan rosszul lettem már a fekete-fehérben villódzó sakkmezőtől, hogy bevettem egy cataflamot a nappali szőnyegén aludtam reggelig
most éppen a fehér-vörös sakkfiguráknál tartok... tegnap este olyan rosszul lettem már a fekete-fehérben villódzó sakkmezőtől, hogy bevettem egy cataflamot a nappali szőnyegén aludtam reggelig
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Remélem is, hogy jó lesz a con. A cosplayverseny színvonala mindenesetre csak magasabb lehet a MAT-conénál.
Fiszi: a királynőnek van rendes koronája? Remélem csak félrenéztem és azok igazából csápok. XD Am. eldöntöttem, hogy ha megjelenik a játék, megint beöltözöm királynőnek. Am. kíváncsi lennék, hogy ki írta a másik Nyufy-kunos történetet. Megtisztelt a "vörös banya" névvel. Nekem még mindig a te írásod tetszik a legjobban. Nem lehet szavazni rá?
Fiszi: a királynőnek van rendes koronája? Remélem csak félrenéztem és azok igazából csápok. XD Am. eldöntöttem, hogy ha megjelenik a játék, megint beöltözöm királynőnek. Am. kíváncsi lennék, hogy ki írta a másik Nyufy-kunos történetet. Megtisztelt a "vörös banya" névvel. Nekem még mindig a te írásod tetszik a legjobban. Nem lehet szavazni rá?
Szerk: Yaven 2010-09-22 22:34:10
beküldve: 2010-09-22 21:15:42
(#40569) Fiszi:
Második: kép van?
Yaven:
2.: Azért biztos ami biztos, viszek lasszót
miyu:
MAT-Mondo összehasonlítás conok szempontjából
Tudomásul kell venni, hogy amit a MAT csinált, az sok minden volt, csak nem profi. Gondok voltak a szervezéssel, és nem csak tavaly, de korábban is. A helyszín által felvetett és állandó problémákra nem vagy csak félmegoldások születtek, stb. Pluszban a MAT elvileg ugye egy non-profit szervezet. Nem látok a pénzügyekbe, de van egy sejtésem, hogy a MAT-os conok nem feltétlenül voltak nyereségesek a szervezők számára. Nem baj, a kht kasszája elnyelte a ráfizetéseket.
Ehhez képest a MondoCon (a gyerekbetegségektől eltekintve) már induláskor sokkal professzionálisabb volt. Igaz, egy kiadó Magyarországon nem nagyon engedheti meg magának, hogy eltötymörögje a pénz. Be kéne látni, hogy bármennyire is mást mondanak, a cégek érdeke, hogy minél többet eladjanak a termékeikből. Sőt, az egyszeri rajongónak is ez az érdeke, hiszen minél nagyobb és pezsgőbb a piac, annál valószínűbb, hogy az ő kedvencéhez is hozzá lehet majd jutni.
Hogy ki melyik conra megy, az az ő szívügye; speciel én túl öregnek érzem magam ahhoz, hogy fizessek az órákig tartó sorban állásért és a bunkó biztonsági őrök (amúgy felesleges) gorombáskodásáért.
bagszi#40509-ös és Yaven #4051-es hozzászólása szakmai szempontból:
Mivel nem tudjuk, hogy mi áll annak hátterében, hogy a Mondósok miért nem írták alá azt a szerződést, ha valóban nem írták alá, ezért nem is ítélhetjük meg, hogy milyen húzás volt ez tőlük. Nem a Mondósokat védem (megvédik ők magukat, ha szükségesnek érzik), hanem az objektivitást.
A védjegy-oltalom tényleges megsértése esetén a MAT jogosult lett volna jogi lépéseket tenni - megint csak nem tudjuk, miért nem tette, de ha Yaven információi pontosak, akkor ezt megmagyarázzák.
Amúgy a MAT conjainak bevételei sem csak a jegyeladásokból származ(hat(ná))nak (ha ez nekik újdonság lenne, amit nem hiszek, akkor tisztes százalékért adhatok tippeket).
Yaven, Fiszi: A két csajból lett motort csináljátok meg!
A legjobb a steampunk csoport volt, a steampunk Jokerrel.
Első reakció: neee!!! Második: kép van?
Yaven:
Remélem a Hungexpós Con nem ilyen lesz, mert akkor sírva fogok elrohanni.
1.: De nem ilyen lesz.2.: Azért biztos ami biztos, viszek lasszót
miyu:
A stílusom miatt még egyszer megvernek, ezt megszoktam.
Nem hagyjuk! Csak így tovább! MAT-Mondo összehasonlítás conok szempontjából
Tudomásul kell venni, hogy amit a MAT csinált, az sok minden volt, csak nem profi. Gondok voltak a szervezéssel, és nem csak tavaly, de korábban is. A helyszín által felvetett és állandó problémákra nem vagy csak félmegoldások születtek, stb. Pluszban a MAT elvileg ugye egy non-profit szervezet. Nem látok a pénzügyekbe, de van egy sejtésem, hogy a MAT-os conok nem feltétlenül voltak nyereségesek a szervezők számára. Nem baj, a kht kasszája elnyelte a ráfizetéseket.
Ehhez képest a MondoCon (a gyerekbetegségektől eltekintve) már induláskor sokkal professzionálisabb volt. Igaz, egy kiadó Magyarországon nem nagyon engedheti meg magának, hogy eltötymörögje a pénz. Be kéne látni, hogy bármennyire is mást mondanak, a cégek érdeke, hogy minél többet eladjanak a termékeikből. Sőt, az egyszeri rajongónak is ez az érdeke, hiszen minél nagyobb és pezsgőbb a piac, annál valószínűbb, hogy az ő kedvencéhez is hozzá lehet majd jutni.
Hogy ki melyik conra megy, az az ő szívügye; speciel én túl öregnek érzem magam ahhoz, hogy fizessek az órákig tartó sorban állásért és a bunkó biztonsági őrök (amúgy felesleges) gorombáskodásáért.
bagszi#40509-ös és Yaven #4051-es hozzászólása szakmai szempontból:
Mivel nem tudjuk, hogy mi áll annak hátterében, hogy a Mondósok miért nem írták alá azt a szerződést, ha valóban nem írták alá, ezért nem is ítélhetjük meg, hogy milyen húzás volt ez tőlük. Nem a Mondósokat védem (megvédik ők magukat, ha szükségesnek érzik), hanem az objektivitást.
A védjegy-oltalom tényleges megsértése esetén a MAT jogosult lett volna jogi lépéseket tenni - megint csak nem tudjuk, miért nem tette, de ha Yaven információi pontosak, akkor ezt megmagyarázzák.
Amúgy a MAT conjainak bevételei sem csak a jegyeladásokból származ(hat(ná))nak (ha ez nekik újdonság lenne, amit nem hiszek, akkor tisztes százalékért adhatok tippeket).
Yaven, Fiszi: A két csajból lett motort csináljátok meg!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-09-22 21:17:40
Ne már, pedig úgy megnézném... Jó profin meg van csinálva, mit ne mondjk.
Mondocon.hu-n fent vannak a fanfic-ek!
Mondocon.hu-n fent vannak a fanfic-ek!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
De azt ugye ti is vágjátok, hogy ez csak fan-made, tehát ilyen film nem lesz? x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-22 20:08:05
(#40565) Szerencsétlen Pikacsuval mit tettek? Olyan kis pálcika lett, a többi viszont aránylag tűrhető...
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
az mind idő és pénz.
Csak idő (az is kb 45-50perc csak.. Jóesetben :3)
Pénzbe nem kerül, csak a metro.. Már régóta megoldom okosban a feljárást
Azért köszi a felajánlást^^
Alister.. Aztakib... ... ....
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-09-22 19:11:46
no. megyek vissza Alice-ozni. holy shit, két napja nem jutok túl egy vizes-leveles részen.
Azok utálatosak... És jövőre jön az új rész! Az előzetes képek nagyon ígéretesek. Megnézted az új előzetest, amit az imént linkeltem? Látszik a nyúl meg a királynő.
Miho: se nyári tali nem jött össze -csak egy-, se most nem látunk...
Alister: ez a pokémon live action komoly? eléggé annak néz ki... Pikachu elég kis vézna lett.
Tetszik. Kell.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-09-22 19:03:25
Hát ha itthon lennék, fölajánlanám azt is, hogy aludj nálam - ne kelljen már hazamenned, majd visszajönnöd, az mind idő és pénz.
Ha így alakul - mármint, hogy mégis hazajövök - szólok.
Alister: OMFGWTF?O___O?!
Ha így alakul - mármint, hogy mégis hazajövök - szólok.
Alister: OMFGWTF?O___O?!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-09-22 19:00:34
beküldve: 2010-09-22 18:50:52
(#40560) 20:30-22:00 Kokia koncert
Jelenleg ez az időpont van feltüntetve.
Én sem igazán ismerem, bár hallgatgatom már YT-n a számait, és nagyon kíváncsi vagyok rá élőben is.
Este 10 után meg épp ideje lesz hazaindulni, lévén vidéki vagyok, ráadásul másnap szintén Con nap lesz, tehát én nem hiszem, hogy megyek utána beülős programra.
De a többiek attól még lehet.. Majd jelentkeznek
Jelenleg ez az időpont van feltüntetve.
Én sem igazán ismerem, bár hallgatgatom már YT-n a számait, és nagyon kíváncsi vagyok rá élőben is.
Este 10 után meg épp ideje lesz hazaindulni, lévén vidéki vagyok, ráadásul másnap szintén Con nap lesz, tehát én nem hiszem, hogy megyek utána beülős programra.
De a többiek attól még lehet.. Majd jelentkeznek
MIANEVED?!
Igazából a koncert miatt - no meg persze a FórumTeam-es Con feeling miatt - is fáj a szívem, hogy nem mehetek. Nem ismerem annyira Kokiát, azt hiszem egy számom van Tőle, de azért megnéztem volna.
Aham, after alatt a beülős banzájra gondoltam.
Aham, after alatt a beülős banzájra gondoltam.
Szombaton ugye Kokia koncert lesz.. Most hirtelen nem tudom megmondani, hogy meddig fog tartani..
És vajon a többieket érdekli-e Kokia?
Gondolom a Con utáni vmi beülős cuccra gondoltál After alatt?
És vajon a többieket érdekli-e Kokia?
Gondolom a Con utáni vmi beülős cuccra gondoltál After alatt?
MIANEVED?!