Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Megdumcsizva, de csak akkor, ha én is elolvashatom a tiédet ^^ Hú, benne vagy ám : D (Nekem ööö, két regényke van folyamatban, az egyik 4 fejezet eddig, a másik khömizzé, lassan túl lesz a kétszáz oldalon és borzasztó, kész barátoközt :'D)
Nyugodj békében, Sally Menke x'C
Nyugodj békében, Sally Menke x'C
Still Alive - Jonathan Coulton (Portal) [295]
<3 ve love you GlaDus <3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Oké, küldd csak. Mostanában rákaptam, hogy mások -nem fanfic- írásait olvasgassam. Sok inspirációt nyújt (ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy lenyúlom, csak erőt ad. Ha nekik sikerült, nekem is alapon. )
Két novellám és egy regényem van folyamatban, előbbiek kettő és tíz, utóbbi asszem 57 és fél oldal jelenleg. Plusz képregény a Keretbezárt Világra (3 kész oldal), és egy terv a Blushantológia yaoi pályázatára. Tehát senki ne mondhassa, hogy nem dolgozom. ^^
Két novellám és egy regényem van folyamatban, előbbiek kettő és tíz, utóbbi asszem 57 és fél oldal jelenleg. Plusz képregény a Keretbezárt Világra (3 kész oldal), és egy terv a Blushantológia yaoi pályázatára. Tehát senki ne mondhassa, hogy nem dolgozom. ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Miyu: Te miket, és milyen műfajban szoktál írogatni?
Ezt ittenmostan nyűgös vagyok részletezni, de ha érdekel, privátban tudok küldeni linket :) Emilie Autumnot meg szeressük <3
Alister: szívesen, de csak akkor köszönd, ha elküldtem x'D *reccs*
Hanon: majd igyekszem ~
Our Solemn Hour - Within Temptation [455] Nem találok rá magyarázatot. Az egy dolog, hogy egy időben iszonyú sokat hallgattam, de hogy azóta őrizze ennyire stabilan a pozícióját (közben még egy furcsa "metál-hullám" is megérkezett hozzám, sok nájtvissel meg Kamelottal meg
Gamma Rayel, amiknek a discoit nem ritkán hallgatom, plsuz ott van még nekem Emilie néni is).
.
Emilie néni alatt Emilie Autumn-ot kell érteni? Őt szeretem, bár messze nem a kedvencem. A Kamelot dettó, az Our solemn hour pedig jó szám
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-09-28 17:32:56
(#40626) Nocsak, úgy néz ki zenei téren nem csak engem kell kezeltetni. xD
iTunes szerint ezeket hallgattam eddig legtöbbször (csökkenő sorrend):
Our Solemn Hour - Within Temptation [455] Nem találok rá magyarázatot. Az egy dolog, hogy egy időben iszonyú sokat hallgattam, de hogy azóta őrizze ennyire stabilan a pozícióját (közben még egy furcsa "metál-hullám" is megérkezett hozzám, sok nájtvissel meg Kamelottal meg
Gamma Rayel, amiknek a discoit nem ritkán hallgatom, plsuz ott van még nekem Emilie néni is).
Down With The Sickness - Disturbed [406] Ezt még megértem.
Through The Fire And Flames - DragonForce [361] Ezt is talán, bár megint érdekes, hogy a Fury of the Stormot sokkal előbb ismertem és máig szívesebben hallgatom, eh.
Joker - T.M.Revolution [361]
Whispers In The Dark - Skillet [356]
Pegasus Fantasy - Make-Up [282]
Håll om mig - Nanne Grönvall [282]
Xepher - Tatsh (DDR) [281]
Cha La Head Cha La - Kageyama Hironobu [279]
Futottak még Heroic Age openingje (Gravitation) és Helloween Powerja.
Miyu te meg aztán végre találj már ki magadtól valamit bazzeg, a büdös picsába már.
iTunes szerint ezeket hallgattam eddig legtöbbször (csökkenő sorrend):
Down With The Sickness - Disturbed [406] Ezt még megértem.
Through The Fire And Flames - DragonForce [361] Ezt is talán, bár megint érdekes, hogy a Fury of the Stormot sokkal előbb ismertem és máig szívesebben hallgatom, eh.
Joker - T.M.Revolution [361]
Whispers In The Dark - Skillet [356]
Pegasus Fantasy - Make-Up [282]
Håll om mig - Nanne Grönvall [282]
Xepher - Tatsh (DDR) [281]
Cha La Head Cha La - Kageyama Hironobu [279]
Futottak még Heroic Age openingje (Gravitation) és Helloween Powerja.
Miyu te meg aztán végre találj már ki magadtól valamit bazzeg, a büdös picsába már.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Összeütök valamit, csak neked
Előre is nagyon szépen köszönöm! a lírai lelkületem vetekszik egy villanyoszlopéval
Az enyim meg tavaly ősszel (némi túlhajtás után) szabadságra ment, és nem is jött vissza. Jaj nekem Máó, a közízlést? Azt szard le, az túl ficamos x) A sajátra gyúrj.
A saját ízlésnek amúgy is nagy hasznát veszed. Ha már van, akkor nehezebb mindenféle divatos hülyeségbe belerángatni (azaz kénytelen leszel saját magadtól belemászni ezekbe, ha arra támad ingerenciád).Az e-mailt meg várom és majd megvéleményezem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-09-28 18:10:55
beküldve: 2010-09-28 16:53:09
(#40624) beküldve: 2010-09-28 16:27:07
(#40623) a The Grenmát énis imádom vagyis a kedvenc zenekarom. és a linkin park is jöhet ezerrel. meg 1 kis skillet de eminem is jó nálam meg az LM.C
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Blöe...már emlékszem régebben miért fektettem abba energiát, hogy megismertesselek jobb zenékkel.
Én mostanság 2 együttesre vagyok ráállva (Godsmack, Bel Canto), ezeket szoktam fél délutánokig hallgatni. Mondjuk az igaz, hogy nagyon eltérő stílusúak.
Én mostanság 2 együttesre vagyok ráállva (Godsmack, Bel Canto), ezeket szoktam fél délutánokig hallgatni. Mondjuk az igaz, hogy nagyon eltérő stílusúak.
Arrgh, ma délután láttam meg, hogy vmi stréber 5,73-as átlagot és plusz 12 kreditet hozott magának össze. Ez azt jelenti, hogy idén még kevesebb ösztöndíjat fogok kapni. Éljen. Remélem a suli befejeztével rohadt sokat kell majd fizetnie a többletkreditért az illetőnek.
Uhh, azért ez tényleg eltérő.... Némelyiket vagy nem ismerem, vagy utálom, de már ennek alapján is hatalmas ellentétek feszülnek egymásnak. Nálam a változatosság kimúlik a metalcore/softcorepunk/jrock/tra shmetal közti különbségekben
Példának okáért egy már nagyon sokszor meghallgatott lista:
- A Day To Remember: If it Means a Lot To You
- Asian Kung-fu Generation: Aozora to Kuroi Neko
- Abingdon Boys School: Desert Rose
- Paramore: Decode
- Linkin Park: Leave out All The Rest
- The Grenma: Vajon hallja valaki a hangom?
- The Grenma: Pont így
- Sum 41: Pieces
- Blink 182: Stay Together for The Kids
- Tankcsapda: Föld és Ég
- Metallica: Turn the Page
- August Burns Red: O Come, O Come Emmanuel
Példának okáért egy már nagyon sokszor meghallgatott lista:
- A Day To Remember: If it Means a Lot To You
- Asian Kung-fu Generation: Aozora to Kuroi Neko
- Abingdon Boys School: Desert Rose
- Paramore: Decode
- Linkin Park: Leave out All The Rest
- The Grenma: Vajon hallja valaki a hangom?
- The Grenma: Pont így
- Sum 41: Pieces
- Blink 182: Stay Together for The Kids
- Tankcsapda: Föld és Ég
- Metallica: Turn the Page
- August Burns Red: O Come, O Come Emmanuel
Ja, én is össze-vissza hallgatom a lehető legeltérőbb zenéket. Pl. egy átlagos zenei listám:
Diggah Tunnah (Oroszlánkirály 3)
Lady Gaga: Alejandro
Korpiklaani: Vodka
Blind Guardian: Another stranger me
Inkubus sukkubus: Dark mother
Puff the magic dragon
The new Pikachu song
King Diamond: The puppet master
Nightwish: Tutenkhamon
stb
Diggah Tunnah (Oroszlánkirály 3)
Lady Gaga: Alejandro
Korpiklaani: Vodka
Blind Guardian: Another stranger me
Inkubus sukkubus: Dark mother
Puff the magic dragon
The new Pikachu song
King Diamond: The puppet master
Nightwish: Tutenkhamon
stb
Szerk: Fiszi 2010-09-28 11:10:45
miyu: Írnál nekem valami szépet? Prózát, ha lehet.
Hát már Neked is? :'DD De persze, szívesen, megígérem. Összeütök valamit, csak neked, de időpontot nem tudok mondani, mert előbb befejezem a pályázati novellát, meg "regénykémet". Vagymimet. *röhög* Két év után illene. (És csak próza, mert a lírai lelkületem vetekszik egy villanyoszlopéval.)
Update: erről jut eszembe, majd küldök neked egy mailt, érdekelne a véleményed.
Aki elszív egy zöldet az meg az ördög szülötte és pokolra való.
Pedig az illata olyan jó ~~ De az illata, csakis az illata. Khm.
De ha tényleg jó, akkor úgyis szavaznak rá, ha nem, az meg jelzés nekem, hogy még van hova fejlődnöm és eltalálni a közízlést...
Máó, a közízlést? Azt szard le, az túl ficamos x) A sajátra gyúrj.
Szerk: miyu 2010-09-27 21:40:53
ezzel talán még egyet is értek
Feszítsük őket keresztre.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ilyenkor érzem magam szerencsésnek. Amikor nem csak egy valamit hallgatok rendületlen... Bár volt már olyan estém, hogy egyszerűen semmi nem tetszett, és teljesen depressziós lettem már, hogy nem találom a hangulatomhoz illő zenét. De végül meglett! És most Ván Písz