Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tuti valamelyik színpadon fogják bemondani, hogy minél többen hallják, gondolom én.
BKV-ellenőrnek fogok öltözni a barátommal, ha minden jól halad.
És már majdnem 5 oldal kész van a Keretbezárt világ pályázatra menő képregényemből.
Happy vagyok.
Yoroi: csak nem a fizika? Vagy az volt kilencedikben, nem is tudom. Egyébként rólad álmodtam valamék nap, ketten voltál, és Kőbányán valami iszonyatosan lepusztult sáros paneltelepen (van ott amúgy olyan?) kerestünk valamit.
BKV-ellenőrnek fogok öltözni a barátommal, ha minden jól halad.
És már majdnem 5 oldal kész van a Keretbezárt világ pályázatra menő képregényemből.
Happy vagyok.
Yoroi: csak nem a fizika? Vagy az volt kilencedikben, nem is tudom. Egyébként rólad álmodtam valamék nap, ketten voltál, és Kőbányán valami iszonyatosan lepusztult sáros paneltelepen (van ott amúgy olyan?) kerestünk valamit.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-09-30 19:52:54
(#40645) Értem, hogy én vagyok a butaparaszt, hogy nem bírok megtalálni valamit egy programlistán. De.
Mégis hova kell vonszolnunk a hátsónkat ahhoz, hogy megtudhassuk a MangaFan leendő kiadványainak címét? Már a mondoconon. Vagy talán mégis inkább on teh interwebz lesz kiböfögve, vagy esetleg ők se tudják?
Esküszöm, énekesnénin kívül ez érdekel legjobban az egész conból. Plusz a retrófaktor. Meg az egy négyzetméterre eső kurvavicces és/vagy buta emberek száma.
Tényleg, itt mégcsak nem is ismerem a terepet. PeCsában megvoltak a "nevetősarkok". Volt a főbejáratnál lévő folyosórészen kihelyezett székek, csak az már-már életveszélyes volt a tömeg miatt. Aztán ott volt ugye a nagyterem, tömeg elhelyezkedésétől és megoszlásától függően változott a legmegfelelőbb pont (és nem, az az emelvény nem túl gyümölcsöző, mert onnan nem láthattuk elég részletesen a történéseket).
És persze az utolsó egy-két conon a nagyszínpaddal szemben lévő lépcsők. Hát ott zseniális brainstormok folytak.
Aw. Megsajdult a szívem.
Mégis hova kell vonszolnunk a hátsónkat ahhoz, hogy megtudhassuk a MangaFan leendő kiadványainak címét? Már a mondoconon. Vagy talán mégis inkább on teh interwebz lesz kiböfögve, vagy esetleg ők se tudják?
Esküszöm, énekesnénin kívül ez érdekel legjobban az egész conból. Plusz a retrófaktor. Meg az egy négyzetméterre eső kurvavicces és/vagy buta emberek száma.
Tényleg, itt mégcsak nem is ismerem a terepet. PeCsában megvoltak a "nevetősarkok". Volt a főbejáratnál lévő folyosórészen kihelyezett székek, csak az már-már életveszélyes volt a tömeg miatt. Aztán ott volt ugye a nagyterem, tömeg elhelyezkedésétől és megoszlásától függően változott a legmegfelelőbb pont (és nem, az az emelvény nem túl gyümölcsöző, mert onnan nem láthattuk elég részletesen a történéseket).
És persze az utolsó egy-két conon a nagyszínpaddal szemben lévő lépcsők. Hát ott zseniális brainstormok folytak.
Aw. Megsajdult a szívem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-09-30 19:39:08
(#40644) És nemsoká con.
Sokáig éljen!
szerk.: bocs, nem tudok kipréselni ma reggel többet magamból. unalom van sajtóműfajokon. 6-kor keltem és korán volt az 1 órás fekvés után T_T
indítsuk ZoSannal a napot!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-30 08:17:29
Fizika. Legszebb és legjobb. Biológia meg pont van.
És nemsoká con.
És nemsoká con.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Biosz? Az tudom, hogy nincs.
Miyu, addig jó neked, amíg nem én csörgetgetlek
Miyu, addig jó neked, amíg nem én csörgetgetlek
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:30:37
beküldve: 2010-09-29 21:01:13
(#40639) Hogy lehetek ekkora szerencsétlen. Egész nyáron egyetlen tárgyra készülök hogy abból majd akkor ilyen 6os leszek. Erre pont az nincs kilencedikben. FUUUU
A tollakra meg halál. Mind elveszett.
A tollakra meg halál. Mind elveszett.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Majdnem rávágtam, hogy ezért hordok én magamnál több tollat is. De inkább nem. Mert hülyeség. Hanem tavaly cserebetét is volt nálam
beküldve: 2010-09-29 19:55:39
(#40637) Miért van az. Hogy bármennyi tolla van az embernek, egyik sem fog?
BWRUÁH
BWRUÁH
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mér van neki 3 telefonja, ha egyiket se veszi fel?... *nemleszekideges*
*átérzi a problémakör teljes súlyát: bár ilyen természetű élményei régebbiek, de azért nem annyira*Tudom, hogy hülyén hangzik, de nekem segíteni szokott, ha a légzésemre koncentrálok
kivéve Z-fokozatú katasztrófákat, de ott amúgy se segíthet semmi
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Griffendéles lett
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-28 20:15:00
(#40634) Check it ;D http://mybleach.gportal.hu/
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Oksi, meglesem :) Küldtem a mélt ~
Szerk: miyu 2010-09-28 20:12:08
Egyik fönt van Tergemin.hu-n, Grímucska címen, az egy rövid agymenés, a többi sehol,de majd elküldöm őket ^^
Mit tettem a Cheshire cat-tel:
Mit tettem a Cheshire cat-tel:
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-09-28 19:53:39