Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Leginkább a Kokia koncert érdekelne. Hanon, úgy emlékszem Te azt írtad, hogy e hölgyemény fellépése érdekel leginkább az új címeken kívül. Milyen volt a koncert?
Olyan, hogy megérte végigszenvedni a napot. Meg is könnyeztem.
Najó. Jöjjön most a review.
Tényleg, itt mégcsak nem is ismerem a terepet. PeCsában megvoltak a "nevetősarkok".
Megtaláltam~ A ruhatárral szembeni fotel. Csak lecsüccsentünk, és néztük az orrunk előtt elvonuló lényeket. Enyhén alulnézetből. Nagyon mulatságos.
Nos, a con legnagyobb részét az Árkádban töltöttem.
Najó nem. De azért nem kevés időt ütöttünk el ott evés és óraelem csere céljából - utóbbit hiába kíséreltük meg, nem tudták levenni a Hellsing zsebórám hátulját. T_T Átküldtek a Sugárba, de már nem volt kedvem átbaktatni, inkább mentünk vissza (azóta ott is jártam és onnan is továbbküldtek máshová, zseniális).
Nya, a con. Olyan 11 körül érkeztünk, bevonultunk a vásárcsarnokba, és ugyanezzel a lendülettel ki is jöttünk. Egyik legkedvesebb conos időtöltésünket, nevezetesen a "baszogasd az árusokat mer' az vicces" sem sokat gyakoroltuk. Se Landéket se Trillianékat. Nagyon.
Közben felkaptam egy Árnybírót, egy Hellsinget, egy Chrnot és ezzel a 3. ingyen Lovely Complexemet is. Még egyikért sem adtam ki egy fillért se.
Cosplayesek. Nagyon sok vocaloid volt - több mint franc tudja melyik conon voltam utoljára. Nagyon sok vastag combú vocaloid volt. Nem örültünk nekik.
Még mindig menő a pórázon vezetés meg az önrkitika nem alkalmazása.
Cosplay craftmanship. Láttam egy husis blícs koszpléjer lányt. Utána továbbálltunk. De csak mert nem volt hely és nem láttam a 150 centimmel, természetesen.
záemwé verseny. Megígértem lugginak hogy nem írok róla, szóval nem írok róla.
Najó. Igazság szerint épp ettünk. Árkádban. Ott eszméltem rá, hogy van köztünk valaki, aki ebben a témában érintett; '-degáborka hát téged ez érdekeeel~' '-hát kurvára'. Szóval ettünk tovább. Mellesleg Alisternek sikerült pont ekkor felhívnia. x3
Azért a szavazólapot megnéztük kicsit később. "eztismerem, eztismerem, eztismerem, ezt meg miatökótahívják timinek gábor he?"
Szóval ez volt a záemwé verseny.
Miután észrevettem, hogy 2 con kihagyása milyen durván felébreszti bennem az eddig elnyomott intoleranciát olyan jelenségekkel szemben, amik mellett eddig tudomást sem véve elsétáltam, villámgyorsan bevonultunk a konzolépületbe. És itt is maradtunk. Én, a n00b. De ez tűnt a legbiztonságosabb helynek.
Egyszer meglátogattuk azért a karaoke termet. Ott legalább jó meleg volt. Aztán mentünk vissza játszani. Aztán az egyik közülünk elment Epicára mert egy pancser.
Miután kikockultuk magunkat visszamentünk a K csarnokba eredményhírdetést nézni. Sajnos túl korán érkeztünk.
Azt hittem a parapara sokkal röhejesebb dolog. De nem. Ezt csak szimplán rossz volt nézni. A szekszibics a végén meg kifejezetten jó választás volt. Már-már éreztem, hogy előrerohanok. Nem táncolni.
Igazából nem tudom mit pofázok miközben a nájt of fájör minimum refrénjét fejből nyomom tökéletesen. De persze ez mellékes.
Ja meg tippelgettük, hogy a srác természetes hidrogén szőke-e. De aztán pont mellettünk sétált el egy gótlolee társaságában, szóval kiderült a turpisság.
Aztán eredményhírdetés. Eddigi konrivjúimban is mindig kiemeltem ezt a programot, mindig ezen szórakozok legjobban. De itt annyira gyorsan lezavarták. T-T És nem volt tombola!! Hát pedig annál mókásabb esemény még nem esett meg conok történelmében. Dobozkisorsolás?... T-T
És mivel okosak ügyesek és szépek vagyunk, bent maradtunk a teremben nyávogni. Miért nyávogni? Mert olyan jó az akusztikája a nagyteremnek, azért.
Tehát utoljára tessékelt ki minket a pali; nem sikerült lespanolni vele, de így is közvetlen ajtó előtt álltunk, szóval végülis tökmindegy.
Ott a nagy várakozások közepette elolvastam a Hellsing 9. kötetét... valahanyadszorra. Aztán egyikünk megkísérelt kimenni a mellékhelyiségbe, mi már itt elbúcsúztattuk, biztosak voltunk benne, hogy koncert előtt már nem látjuk viszont - de visszatért! És még innivaló is volt nála. Pedig már ott tartottam, hogy kérek valami mellettünk tolakodótól.
Innen következett a "netolakoggyámá-nemtolaks zom", a "sipkás ajtónálló embernek mutogatás és kopogás" és a "mi oldalunkon lévő ajtónálló sráccal való beszélgetés" című mutatványok ismétlődése. Valahogy ebben a sorrendben. Közben videóztak, ő viccesnek találta, én nem.
Az viszont már sokkal mókásabb volt, mikor sipkás ajtónálló majdnem erőből rábaszta egy kamerára az ajtót.
Szóval staffosok préselődtek, mi mosolyogtunk, nyitogattuk nekik az ajtót, morogtunk a videózára, aztán végre bemehettünk. Első (najó, staffosok utáni első) sorban helyet foglaltunk, és próbáltuk nem agyonrúgni a "másfeledik" sorban görnyedő embereket. Mondtam, hogy nem jó megoldás az ott, mondtam.
Aztán jött Kokia és most olyan kifejezésekkel dobálózhatnék, mint "teljesen elvarázsolt" és "lenyűgöző koncertet adott", de minek, mikor ez teljesen felesleges. A tehetsége mellett még rettenetesen cuki is.
Akinek meg megszólalt Arigatou végén a mobilja az tegye fel a kezét. Előlegben: a "biztos nem direkt volt" rossz válasz és nem oldoz fel a szájbarúgás alól.
Hátul beszélgetők meg... eh, egészségetekre cicáim.
Nos hát ennyi volt nekem a con. Random infók - amiket lusta voltam beépíteni a szövegbe - ide a végére;
*Láttam egy Waltert meg egy Pipet~
*Kedvenc programom a "pózolj fán retard ruhában" és az "indul a butavonat CSÚCSÚÚÚ!!1" volt. Meg is örökítettük.
*Conos játékok amiket még mindig nem valósítottunk meg mert mind arcoskodó kis senkik vagyunk:
-Menj oda egy totál random narutóhoz/ichigohoz és kérdezd meg tőle, kinek öltözött
-Szedjük össze haverom szimpatikus haverjait és küldjük el őket a francba
-Ugyanez, csak random anime-bloggerekkel/fórumfészek kel
*Játékok amiket megvalósítottam egymagam mert már nagyon fáradt voltam:
-Mutass egy véletlenszerű irányba és mondd minnél hangosabban, hogy "nézdaztahülyét!"És mindenki magára veszi. Imádom.
-Mutass egy emberre aki úgy néz ki mint a haverod és kérdezd meg tőle, hogy "aznem a haveroood?". Ez sokkal egyszerűbb ha az adott haver nagyon sablonarcnak néz ki. Hosszú távon idegesítő. Ezért vicces.
Végezetül néhány költői kérdés:
*Miért vannak olyan emberek akik még mindig eredetinek és szellemesnek gondolják a pedobearnek öltözést?
*Miért vannak olyan emberek akik viccesnek találják azt a natúró paródia izét?
*Miért jön az az ember mindig ugyanabban a nerv pólójában és miért fényképezget mindig totál egyedül? Olyan creepy.
*Akad aki ezt végigolvassa?
Gratulálok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És kit kell agyonverni az elmaradt bejelentések miatt?
Jó kérdés,viszont annyi már biztos,h egyre többen vagyunk így ezzel.
Gonoszak vagyunk? Ugyanmár.
Türelmetlenek? Egy fenét.Csak nem szeressük,ha átvernek.
Am engem már nem érdekel,h mik lesznek az új címek,ebben már semmi Fun nincs így
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-10-03 19:29:18
(#40704) Tudom, türelmetlen vagyok, tekintve, hogy a Con szinte most ért véget hivatalosan - vagy még tart...? Áh, már nem. - de ki vagyok éhezve a Con beszámolókra.
Leginkább a Kokia koncert érdekelne. Hanon, úgy emlékszem Te azt írtad, hogy e hölgyemény fellépése érdekel leginkább az új címeken kívül. Milyen volt a koncert?
Csodabogár: A héten összefutottam Fiszivel az egyetem előtt, és megbeszéltük, hogy kéne egy tali. Szerintem a hét folyamán aktivizálhatnánk a Fórumtalálkozó topicot, és elindíthatnánk a diskurálást egy összeröfi érdekében.
Csodabogár: A héten összefutottam Fiszivel az egyetem előtt, és megbeszéltük, hogy kéne egy tali. Szerintem a hét folyamán aktivizálhatnánk a Fórumtalálkozó topicot, és elindíthatnánk a diskurálást egy összeröfi érdekében.
sziasztok
vki rendelt már erről az oldalról?
[Link]
ha igen, akkor megbízható?
találtam rajta szép maneki neko cicákat :)
[Link]
Ugye azt tudod, hogy azon az oldalon euroval kell fizetned?
azt írták az információba hogy euróba vannak kiírva az árak, de utalhatok Ft-ba is, csak annak megfelelő összeg legyen, a mondo fórumon azt írták jó, de még érdeklődöm, az a baj hogy ilen maneki neko macskát szeretnék ajándékba, de mindenütt szinte az a műanyag elemes változat van :S
Amúgy meg augusztusban láttam az ÁzsiaCenter-ben Maneki cicust, ha Pesten laksz, nézd meg, lehet hogy még van^^
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-10-03 17:32:14
(#40702) Én is kiváncsi vagyok arra hogy mik lesznek az újak. Ja és fórumtali mikor lesz?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-10-03 17:29:08
(#40701) Na, kész a con reviewm. remélem van annyira provokatív, hogy megint idézgessenek belőle jól menő anime-blogokon. Az olyankor kurvavicces.
Ide majd egy picit változtatott verziót böfögök fel, mert. Mert szeretem ezt a helyet, azért, na.
Ide majd egy picit változtatott verziót böfögök fel, mert. Mert szeretem ezt a helyet, azért, na.
sziasztok
[Link]
[Link]
azt írták az információba hogy euróba vannak kiírva az árak, de utalhatok Ft-ba is, csak annak megfelelő összeg legyen, a mondo fórumon azt írták jó, de még érdeklődöm, az a baj hogy ilen maneki neko macskát szeretnék ajándékba, de mindenütt szinte az a műanyag elemes változat van :S
Szerk: Erui-o-Imladris 2010-10-03 17:27:58
sziasztok
[Link]
[Link]
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-10-03 15:24:26
(#40698) sziasztok
[Link]
[Link]
Szerk: Erui-o-Imladris 2010-10-03 15:25:08
beküldve: 2010-10-03 13:46:30
(#40697) Naaaaa, hol késik már a GTO-m?! Vagy bármi más, csak jelentsenek be végre valamit, mert hát az igéret szép szó, ha megtartják úgy jó.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-03 13:24:51
(#40696) Nincs még Mondocon '10 topic te majd lesz ha beindul a con után a fórum legalábbis remélem.Na és milyen a con kinek hogy tetszik/tetszett?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Milyen csodálatos piros-fekete a Hellsing 9 borítója. Olyan jó hogy még nem tudom a történetet ezért mindig meglepődöm.
ANNYIRA irigyellek! T_T
És a valószínűleg aranyszínűnek tervezett karszalagomat
Igen, akartam is kérdezni még jegyvétel után, hogy ki a felelős a karszalagok színeiért? Ide vele.
Komolyan, miért kell a színtévesztőt elküldeni választani? Biztos volt ott más is. Vagy esetleg egy nő.
Akartam, még tegnap este valami csúnyát írni ide vagy mondo fórumra de rohadt fáradt voltam. Mostmeg már le vagyok higgadva. Pfeeeh, megint egy normális con review lesz.
Nembaj, majd legalább írnak rólam megint a blogukban a nagyemberek~~~~~~~
//update: nincs mondocon '10 ősz topic vagy nagyonhülyevagyok?
Szerk: Hanon 2010-10-03 13:13:09
Csak nem vernek át minket.
Egyébként úgy hallottam, hogy az Animax bejelentése ma délután lesz, úgyhogy lehet, hogy ezért időzítette az Mangafan is már a sajátját.
Egyébként úgy hallottam, hogy az Animax bejelentése ma délután lesz, úgyhogy lehet, hogy ezért időzítette az Mangafan is már a sajátját.
Hiszek neked.
Nagyon remélem,hogy azért legalább 1 cím kiderül még ma.
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-10-03 13:02:11
(#40693) Csak nem vernek át minket.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Elnézést kértem, amiért félreértettem, nem tudom ennél többet hogyan tehetnék?
Azért írtam amit,hogy most már legyen nyugi:) MA kiderül hogy átlettünk e verve vagy sem
Tehát béke van:)
Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-10-03 12:48:55