Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-03 10:35:31
(#40676) Remélem nem kamu volt...Kéne néhány manga a könyvespolcom üres helyeire. >o<
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Hát azért ekkorát csak nem kamuznak már.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Death Note 8,Hellsing 9,LoveCom 3,na pár álmatlan éjszakám biztos lesz,még ezeket meg nem veszem.
Am az emberek az új mangacímekre kíváncsiak,nem a meglévő címekből kijött új kötetrekre.
Háh.Vagy lesznek új címek,vagy kamu volt az egész...
Am az emberek az új mangacímekre kíváncsiak,nem a meglévő címekből kijött új kötetrekre.
Háh.Vagy lesznek új címek,vagy kamu volt az egész...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
melyikekre vagy kíváncsi? ennyi publikus [Link] ezeken kívül is várható még valami?
Állítólag új címek is lesznek...gondolom valami shoujo ami nem on-going, és max 8-10 kötetes... Hogy miért épp shoujo? Mert a mangafannál 7 shounen, és 2 shoujo manga van. Eddig...
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
melyikekre vagy kíváncsi? ennyi publikus [Link] ezeken kívül is várható még valami?
Ne csak nézz, láss is!
Szerk: Sztike 2010-10-03 10:04:55
beküldve: 2010-10-03 09:38:14
(#40671) ...az előzményeket elnézve ti se tudtok az új mangamegjelentésekről T___T No majd megkérdezem Swizzusomat, ő kint lesz ma is : D
beküldve: 2010-10-02 23:46:01
(#40670) Jaj, de elpárologtam az utóbbi időbe.. bár nem hiszem h feltűnt volna a hiányom. : D
Se conokon, se találkozókon, se sehol nem mutatkoztam már egy jóideje. Hjaj...
Kivel mi újság van? : )
Se conokon, se találkozókon, se sehol nem mutatkoztam már egy jóideje. Hjaj...
Kivel mi újság van? : )
Volt Szamuráj Dzsekk figura. Négyezerért. Egy pillanatra meg is álltam és elgondolkodtam, de aztán mégse. Pedig biztos jól állt volna a polcomnak.
Meg jahh, sok cicis néni.
Meg jahh, sok cicis néni.
Bejelentésekről tud valaki valamit? Mert én abból kimaradtam.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-10-02 22:03:50
beküldve: 2010-10-02 21:45:28
(#40668) Hmmm... Elfogyott a sárgadinnyém... Mi lesz most? Mondjuk azt hiszem semmi, mert kellő képpen megtöltötte a hasam. Amúgy a "képpen"-t miért húzza alá?
a úgy szeretem nézegetni őket. lehet találtam volna valami nekemvalót
Ne csak nézz, láss is!
Nagyon szép figurák voltak, persze a legtöbb az enyhén hentai jellegűekből és a Death Note-osokból tevődött ki, de nagyon szépek voltak. Jó nagyok.
Alister: Köszi!
Alister: Köszi!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-10-02 20:52:17
beküldve: 2010-10-02 15:42:28
(#40665) Ha esetleg valaki készített képeket az őszi conokon ( bármelyiken) az eladó figurákról ( animeland stand stb) akkor megosztaná velem?? kíváncsi vagyok milyen kínálat volt
Ne csak nézz, láss is!
Neked megvan az Amerikai istenek!? Mázlista!
Haverom szerint ez a legjobb Gaiman könyv, csak sajna gyakorlatilag beszerezhetetlen, és nálunk még a könyvtárban sincs meg.
Haverom szerint ez a legjobb Gaiman könyv, csak sajna gyakorlatilag beszerezhetetlen, és nálunk még a könyvtárban sincs meg.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2010-10-02 09:29:39
(#40663) Hát inkább fél 11. De viszem az Amerikai isteneket is.
Legközelebb vasárnap este leszek a fórumon.
Legközelebb vasárnap este leszek a fórumon.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-10-02 09:31:03