Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fiú vagy lány?
Ugyanis mindkettőre utaló jeleket látni vélek...
Ugyanis mindkettőre utaló jeleket látni vélek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-05 23:13:19
(#40735) ez kérlek a togainu no chi-ből kau akar lenni
(máskérdés h mennyire karakterhű...)
(máskérdés h mennyire karakterhű...)
beküldve: 2010-10-05 22:24:09
(#40734) Atomtámadásnak? Ér belekötni, vagy megdönthetetlen bizonyítékok támasztják eme állítást alá?
Szegény Hanon.
Holnap elmarad az első órám. Ez csak annyit jelent hogy rosszkor van rossz helyen szabadidőm. Megint nem tudok mit csinálni.
Ismét elgondolkodtam, hogy milyen csodálatos tárgyakat találtak ki a régiek. Pl az original nagymama dunna. Puha, meleg és hatalmas. Mellesleg golyóálló és az atomtámadásnak is ellenáll.
Holnap elmarad az első órám. Ez csak annyit jelent hogy rosszkor van rossz helyen szabadidőm. Megint nem tudok mit csinálni.
Ismét elgondolkodtam, hogy milyen csodálatos tárgyakat találtak ki a régiek. Pl az original nagymama dunna. Puha, meleg és hatalmas. Mellesleg golyóálló és az atomtámadásnak is ellenáll.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-10-05 20:37:21
(#40729) XDXD
[Link]
[Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-10-05 19:44:21
(#40728) és mivel tök hiába várok bármilyen információra is mert mindenki gubbaszt a seggén és néz ártatlanul, hogy "neménvoltam" vagy "aszontáknemondunksemmit&q uot; esetleg "majdleszvalamide nem most" inkább bohóckodok picit
Megfosztottak a teljesen büntetlen, szabad trollkodás lehetőségétől. Nem vagyok többet mod egy oldalon.
Ez nekem fáj.
dz te meg mia halálért jársz erre a fórumra?
Megfosztottak a teljesen büntetlen, szabad trollkodás lehetőségétől. Nem vagyok többet mod egy oldalon.
Ez nekem fáj.
dz te meg mia halálért jársz erre a fórumra?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-10-05 18:41:53
(#40727) Hanon: Pedobear nálunk még nem ciki. Részemről az idei volt az első, akit élőben láttam, és ő is külföldi volt.
Gilje: ja, kétszer is rámintegettél XD
vadoooc: most olvasom
És hogy valami tanulságos is legyen, íme néhány jó tanács szüretelőknek!
Gilje: ja, kétszer is rámintegettél XD
vadoooc: most olvasom
És hogy valami tanulságos is legyen, íme néhány jó tanács szüretelőknek!
Szüreti szabályok
1. Sose kezdjük borivással a napot. A reggeli bor megfekszi a gyomrot, rátelepszik a mozgásközpontunkra, azonkívül kettőslátás is kialakulhat.Tapasztalt szüretelő törkölypálinkával indítja a reggelt féldecis kiszerelésben, ennek kiváló az értágító hatása, meg a muslincák sem jönnek ránk annyira, mint bor esetében.
2. Lehetőség szerint keveset tartózkodjunk napon. A szeptemberi-októberi napsütésnek még ereje van, könnyen okozhat szédülést, kóválygást, egyensúlyi zavarokat. Ha tehetjük, vonuljunk a pince hűvösébe, a megfáradt, kitikkadt szervezet itt tud igazán akkumulálódni.
3. Ernyőt, botot sose vigyünk magunkkal a pincébe, ez tudniillik a lépcsőn való lezuhanásunkban akadályozhatja a biztos talajfogást, plusz a poharakat is leverhetjük vele, ami újabb bajforrás lehet (vágásos sérülések stb.).
4. A lopót mindig egy kézzel fogjuk, így szabad kezünkkel megtámaszthatjuk szüretelő társunkat.
5. Sose vedeljük a bort, csak hörpöljük, kortyolgassuk. A vedelő borivó unesztétikus, beárnyékolja az egész szüretet, azonkívül a saját kezére is rá szokott lépni.
6. Ne kívánd meg felebarátod borát, ott a tiéd!
7. Óránként, kétóránként jöjjünk fel a pincéből, nézzük meg, hol tart a szüret, mire jutottak az asszonyok és a gyerekek. Ha a tőkék között szemlélődünk, kapaszkodjunk erősen a karókba, lábunkat próbáljuk meg ciklikusan egymás elé rakni.
8. Az éneklés (Részeg vagyok, rózsám...), a szavalás (Ej, döntsd a tőkét...) jótékonyan hat a tüdőre, szívre, növeli az együvé tartozás érzését, sőt még a seregélyek is elmenekülnek a környékről.
9. A házassági ígéretekkel csínján kell bánni, ez másnap rossz közérzetet okozhat.
10. Szüreti összeszólalkozásoknál bicskát, hordódongát nem illik használni, kínáljuk meg óborral az ellenfelet, az majd leteríti.
11. Ha beszédünkben már túlságosan sok a mássalhangzó, taglejtésekkel is kifejezhetjük magunkat. Ennél kifejezőbb, ha csak ülünk a sarokban támasztva a falat.
12. Pincelépcsőre ne feküdjünk le aludni, mert áteshetnek rajtunk poharastól, lopóstól.
13. Reggel ne ijedjünk meg a táskás szemű, piros orrú embertől a tükörben. Megvan szegénynek a maga baja...
1. Sose kezdjük borivással a napot. A reggeli bor megfekszi a gyomrot, rátelepszik a mozgásközpontunkra, azonkívül kettőslátás is kialakulhat.Tapasztalt szüretelő törkölypálinkával indítja a reggelt féldecis kiszerelésben, ennek kiváló az értágító hatása, meg a muslincák sem jönnek ránk annyira, mint bor esetében.
2. Lehetőség szerint keveset tartózkodjunk napon. A szeptemberi-októberi napsütésnek még ereje van, könnyen okozhat szédülést, kóválygást, egyensúlyi zavarokat. Ha tehetjük, vonuljunk a pince hűvösébe, a megfáradt, kitikkadt szervezet itt tud igazán akkumulálódni.
3. Ernyőt, botot sose vigyünk magunkkal a pincébe, ez tudniillik a lépcsőn való lezuhanásunkban akadályozhatja a biztos talajfogást, plusz a poharakat is leverhetjük vele, ami újabb bajforrás lehet (vágásos sérülések stb.).
4. A lopót mindig egy kézzel fogjuk, így szabad kezünkkel megtámaszthatjuk szüretelő társunkat.
5. Sose vedeljük a bort, csak hörpöljük, kortyolgassuk. A vedelő borivó unesztétikus, beárnyékolja az egész szüretet, azonkívül a saját kezére is rá szokott lépni.
6. Ne kívánd meg felebarátod borát, ott a tiéd!
7. Óránként, kétóránként jöjjünk fel a pincéből, nézzük meg, hol tart a szüret, mire jutottak az asszonyok és a gyerekek. Ha a tőkék között szemlélődünk, kapaszkodjunk erősen a karókba, lábunkat próbáljuk meg ciklikusan egymás elé rakni.
8. Az éneklés (Részeg vagyok, rózsám...), a szavalás (Ej, döntsd a tőkét...) jótékonyan hat a tüdőre, szívre, növeli az együvé tartozás érzését, sőt még a seregélyek is elmenekülnek a környékről.
9. A házassági ígéretekkel csínján kell bánni, ez másnap rossz közérzetet okozhat.
10. Szüreti összeszólalkozásoknál bicskát, hordódongát nem illik használni, kínáljuk meg óborral az ellenfelet, az majd leteríti.
11. Ha beszédünkben már túlságosan sok a mássalhangzó, taglejtésekkel is kifejezhetjük magunkat. Ennél kifejezőbb, ha csak ülünk a sarokban támasztva a falat.
12. Pincelépcsőre ne feküdjünk le aludni, mert áteshetnek rajtunk poharastól, lopóstól.
13. Reggel ne ijedjünk meg a táskás szemű, piros orrú embertől a tükörben. Megvan szegénynek a maga baja...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-10-05 18:42:58
Igyekeztem mindenhol kisöpörni. Ha úgy érzitek, hogy valahol mégsem sikerült, akkor azt itt jelezhetitek.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
sír a szivem-lelkem
villámlik mennydörög az animés szubkultura felett
addig csinálják majd míg mindkét fél szépen belebukik. akkor majd ott is vakaródznak majd ahol nem viszked.
de a legtragikusabb h azokat is magukkal fogják rántani akik csupán ártatlan tagjai a közösségnek. kiadók, kereskedők és a fanok (egyenkőre) népes tábora.
sosem értettem az effajta vitákat.
értem én h minde a pézről szól meghogy az üzletben nincs barátság, de azt nem látni h mindennek mi lesz az eredménye, az már nagy butaság.
de a legtragikusabb h azokat is magukkal fogják rántani akik csupán ártatlan tagjai a közösségnek. kiadók, kereskedők és a fanok (egyenkőre) népes tábora.
sosem értettem az effajta vitákat.
értem én h minde a pézről szól meghogy az üzletben nincs barátság, de azt nem látni h mindennek mi lesz az eredménye, az már nagy butaság.
beküldve: 2010-10-05 11:02:20
(#40724) Szervusz Moderátor bácsi, jó takarítást
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igen érdekes és tanulságos írás.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."