Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-07 21:09:08
(#40752) az a játék nagyon beteeeeeeeeg X), de én még ezzel se tudok játszani
a rózsalovag egy béna opera , nem ajánlom és el is késtem róla . a jegyszedő néni úgy nézett rám , hogy azt hittem menten elsüllyedek ... viszont utána láttam egy eredeti japán sweet lolitát , vicces volt : D
sprinteltünk tesin és sprineltünk úszáson is , de Rosette miatt nem adtam fel, úgyhogy hulla vagyok , mindenkinek szép álmokat ...
a rózsalovag egy béna opera , nem ajánlom és el is késtem róla . a jegyszedő néni úgy nézett rám , hogy azt hittem menten elsüllyedek ... viszont utána láttam egy eredeti japán sweet lolitát , vicces volt : D
sprinteltünk tesin és sprineltünk úszáson is , de Rosette miatt nem adtam fel, úgyhogy hulla vagyok , mindenkinek szép álmokat ...
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Yay, és hány percig tartott?
Nemtom, már régebben történt, de kétszer minimum végigment az Always.
Kocka... x')
Cak lelkes xD
Necro: hajaj. Az a screenshot másik gépen van, de nem vagyok biztos benne, hogy több lett volna a tiednél. Most dolgozom az ügyön.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Akkor muta azt a nagyobb pontszámot.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-10-07 14:44:40
Kocka... x')
Én megelégszem az 56k-s rekordommal, jobb úgysem lesz~
Én megelégszem az 56k-s rekordommal, jobb úgysem lesz~
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Yay, és hány percig tartott?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mellesleg unalmamban megint robotunikornisoztam. 69910. Döntse meg valaki.
'kay
Azóta lett jobb is, csak nincs kéznél a screenshot.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:36:27
Saga of Darren Shan. Az első sorozat. Priceless.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
J. Goldenlane: Éjfél. Ez messze a legjobb vámpíros történet, amit valaha láttam-olvastam. Igen, Rizs Annánál is jobb, hogy a mostani divat-pozőr izéket ne is említsem. Itt bele olvashatsz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A Delta Vision kiadónak vannak nagyon jó vámpíros könyvei, amik a Vampire: The Masquerade c. szerepjátékon alapulnak. Vagy esetleg még mindig ott van a klasszikus Drakula Bram Stoker tollából.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-10-06 15:15:50
(#40743) Valaki nem tud valami jó vámpíros regényt Shiki-hez hasonlót magyarul? Vagy tök mind1 milyen csak ne Twillight féle legyen, szóval ne a romantika legyen a középpontba.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Újra itt vagyok
Képzeljétek mi történt: elindítottam a számítógépen egy régi játékot. Ugye hogy normálisan fusson átállítottam a képernyőfelbontást, viszont meg is jártam...Miután sikeresen végigjátszottam azt a játékot, emulátorral akartam játszani egy másikat, de az Nvidia hibát jelzett nekem, itt mindenképpen a régi játékot tenném felelőssé, hiszen egy PS2 játék esetében ilyen úgygondolom nem nem történhet
Tehát kiment a videókártya -.-" Végülis vettem bele egy ugyanolyat ami elromlott, és most már jó a gépem.
viszont a lényeg:
Vigyázzatok ezekkel a régi játékokkal! én egy 1996-os játékot indítottam el, és tönkretette a videókártyát. Haver is mesélte hogy ő DOS-os játékot játszott és neki is elromlott a videókártyája. Én biztos nem fogok többet ilyen régi játékokat elindítani a hozzájuk képest új gépemen.
Ezt azért írtam le hogy mások nehogy úgy járjanak mint én
Az arcából kiindulva pasinak nézném...Viszont nem mondom biztosra
Képzeljétek mi történt: elindítottam a számítógépen egy régi játékot. Ugye hogy normálisan fusson átállítottam a képernyőfelbontást, viszont meg is jártam...Miután sikeresen végigjátszottam azt a játékot, emulátorral akartam játszani egy másikat, de az Nvidia hibát jelzett nekem, itt mindenképpen a régi játékot tenném felelőssé, hiszen egy PS2 játék esetében ilyen úgygondolom nem nem történhet
Tehát kiment a videókártya -.-" Végülis vettem bele egy ugyanolyat ami elromlott, és most már jó a gépem.
viszont a lényeg:
Vigyázzatok ezekkel a régi játékokkal! én egy 1996-os játékot indítottam el, és tönkretette a videókártyát. Haver is mesélte hogy ő DOS-os játékot játszott és neki is elromlott a videókártyája. Én biztos nem fogok többet ilyen régi játékokat elindítani a hozzájuk képest új gépemen.
Ezt azért írtam le hogy mások nehogy úgy járjanak mint én
az a kérdésem lenne h ez micsoda?
Érdekes hogy az alakja kb a melléig nőies (Már csak azért is mert le van borotválva a lába) az arca viszont szerintem inkább férfias.Az arcából kiindulva pasinak nézném...Viszont nem mondom biztosra
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:35:38
Ez... ez...
Basszus, én nem vagyok finnyás - sőt, másoknál már olykor felfordulhat a gyomra olyan dolgoktól, amiken én csak nevetek - de ez elég meredek! WTF?!
Giljéhez csatlakozom: lány. Ez látszik. De... Hjajj... Inkább megyek, kitakarítok.
Basszus, én nem vagyok finnyás - sőt, másoknál már olykor felfordulhat a gyomra olyan dolgoktól, amiken én csak nevetek - de ez elég meredek! WTF?!
Giljéhez csatlakozom: lány. Ez látszik. De... Hjajj... Inkább megyek, kitakarítok.
beküldve: 2010-10-06 08:49:35
(#40738) hát ha jól látom a ruha alatt le vannak kötözve a mellei, szóval lány.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Eredetileg a melleiben 6 db karika is volt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.