Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-12 19:46:31
(#40812) Énmeg olyan dolgokba nyúltam bele, amihez igazából nem értek, és ehhez képest szerintem egész jól sült el a dolog
Finnország-Magyarország
1-2
Jókvagyunk emberek!
1-2
Jókvagyunk emberek!
Az biztos! Óriási mérkőzés volt. Nem hittem volna hogy még megszerezhetjük a győzelmet, már attól féltem hogy ez a döntetlen is veszélybe kerül... De szerencsére sikerült behúznunk ezt a meccset. így nagy esélyünk van arra hogy részt vehetünk a soron következő 2012-es labdarúgó európa bajnokságon
beküldve: 2010-10-12 19:37:50
(#40810) Finnország-Magyarország
1-2
Jókvagyunk emberek!
1-2
Jókvagyunk emberek!
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Bicsi-bocsi =(
Volt egy holland banda is ezen a néven am, de róluk a májszpészükön kívül nem találtam semmit
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Feljövök és... Alister. Ennyi elég is volt.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-10-12 18:45:25
(#40807) Van valakinek valami témája?
Amúgy jó a zene :)
Amúgy jó a zene :)
Az interneten alapból mindenkinek nagy a szája. Az a gondolat, hogy monitoron keresztül nem lehet pofánb.szni a másikat, elég megnyugtató tud lenni.
Am meg: Gondolkodtam, hogy ezt ide vagy a favorit zenés topikba linkeljem, de mivel maga a muzsika szvsz elég középszerű, ezért inkább ide.
Alister - Gavran
Loál.
Am meg: Gondolkodtam, hogy ezt ide vagy a favorit zenés topikba linkeljem, de mivel maga a muzsika szvsz elég középszerű, ezért inkább ide.
Alister - Gavran
Loál.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-10-12 18:30:01
beküldve: 2010-10-12 17:21:24
(#40805) Nagyszájú 12 évesekkel a gportal van tele, ahol tönkreteszik a szerkesztők idegeit az olyan beszólásokkal, hogy elloptad az ötletemet, meg koppintasz meg megyek a webmesterhez meg mittomén és aztán a többi birka meg követi és oltja tovább és jön a káosz és anarchia mert a másik fél sem hagyja ám magát és annyira szánalmasak és röhejesek, hogy hihetetlen.
Egyszer volt szerencsém egy ilyen vitához, csak "fültanuként" azóta is rosszul vagyok
Egyszer volt szerencsém egy ilyen vitához, csak "fültanuként" azóta is rosszul vagyok
Úgy általában véve, az egész animés, mangás közösségben vannak nagyszájú megmondóemberek.
A kedvenc beszólások egyike amikor odajön egy kb 13-15 éves kislány és rázendít:
Én ezt a kötetet nem így fordítottam le, szerintem az enyém sokkal jobb lett.
Nagyon nehéz megállni hogy ne reagáljak az ilyen "direkt hangosan mondom a mellettem állónak hogy a pult mögött is hallják" beszólásokra:
Szép és jó a fanfordítás, de gondolom nem vagy profi japánból hogy abból tudtad volna fordítani a mangát. Mi, a kiadó pedig japánból fordítottuk hogy ne legyen benne félrefordítás. De attól még a te fanfordításod a tökéletes amit gondolom angolból fordítottál. Persze általában az angol fanfordítást sem japánból csinálják, hanem olasz, francia vagy német. Szóval a sokadik nyelv a magyar és természetesen emiatt még csak feltételeznem sem szabadna hogy a félrefordítások esélye igen magas....
Szép és jó a fanfordítás, de gondolom nem vagy profi japánból hogy abból tudtad volna fordítani a mangát. Mi, a kiadó pedig japánból fordítottuk hogy ne legyen benne félrefordítás. De attól még a te fanfordításod a tökéletes amit gondolom angolból fordítottál. Persze általában az angol fanfordítást sem japánból csinálják, hanem olasz, francia vagy német. Szóval a sokadik nyelv a magyar és természetesen emiatt még csak feltételeznem sem szabadna hogy a félrefordítások esélye igen magas....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-10-12 11:01:33
(#40803) Nagyképű emberek sajnos mindenhol vannak. Úgy általában a zenei stílusban is lehet tapasztalni amikor a régi nagy fanok meg akarják mondani mondjuk az újoncoknak egy stíluson belül hogy mi a jó és mi a rossz, (nem építő jellegű kritikával) mert azért ők már csak tudják, mivel XY zenekart hallgatnak évek óta...
Hasonló stílusú embereket tapasztaltam énis már anime-manga közösségben, szerintem nekik meg kéne értenük hogy nem körülöttük forog a világ
Hasonló stílusú embereket tapasztaltam énis már anime-manga közösségben, szerintem nekik meg kéne értenük hogy nem körülöttük forog a világ
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-12 11:05:11
Úgy általában véve, az egész animés, mangás közösségben vannak nagyszájú megmondóemberek. Hihetetlen, hogy egyeseknek tényleg mekkora arcuk van. Mondjuk már én is olvastam néhány AMV-s bőszen kritizálni, de lerítt róla, hogy a saját dolgain kívül neki minden sz*r.
Állítólag a Mondós bagázs sem nagyon állja a kritikát.
Állítólag a Mondós bagázs sem nagyon állja a kritikát.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-10-12 10:26:05
Akik talált ragelő áemwéstől viszonylag friss, ócsárló postokat szerény személyem irányába az kérem jelezze.
/rovat end
.
Téged is csesztet? Másoktól is hallottam már hírét morcos természetű amvseknek, nekem még nem volt szerencsém hozzájuk, valószínűleg azért, mert keveset fórumozok.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-10-11 21:00:22
(#40800) Hanonka random nyávog rovat:
A tökömet már, nem találom a rólam szóló blog postokat. :T Pedig most aztán igazán rágyúrtam. Jobban mint a legutóbbi conreviewmnál.
Nagy fórumfész bloggerek általában a vördpressz táján terülnek el. De Hanon13 miatt nem bírok túl eredményesen magamra keresni. Fffff-
Hogyazezmegaz rúgja meg.
Akik talált ragelő áemwéstől viszonylag friss, ócsárló postokat szerény személyem irányába az kérem jelezze.
/rovat end
No. Kreativitástehetséglustaság. Előbbi kettőből nem sok jutott, ellenben a harmadik kiosztásának sorába valószínűleg pont jókor álltam be.
A tökömet már, nem találom a rólam szóló blog postokat. :T Pedig most aztán igazán rágyúrtam. Jobban mint a legutóbbi conreviewmnál.
Nagy fórumfész bloggerek általában a vördpressz táján terülnek el. De Hanon13 miatt nem bírok túl eredményesen magamra keresni. Fffff-
Hogyazezmegaz rúgja meg.
/rovat end
No. Kreativitástehetséglustaság. Előbbi kettőből nem sok jutott, ellenben a harmadik kiosztásának sorába valószínűleg pont jókor álltam be.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem tudom, azért ha az ember sok új dolgot próbál ki, ismerkedik velük, nyitott a világra valami csak ragad rá. A legtöbb ember tud ihletet nyerni valamiből. A legtöbbnek pedig még ez a külső behatás sem kell és ontja magából a műveket.
Mondjuk a "lélek" dolog egy egész más kérdés. Láttam már hihetetlenül jól megvalósított, technikás képet, de mégis... annyira lelketlen, hangulattalan volt az egész =/
Mondjuk a "lélek" dolog egy egész más kérdés. Láttam már hihetetlenül jól megvalósított, technikás képet, de mégis... annyira lelketlen, hangulattalan volt az egész =/
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Nyilván el lehetne erről hosszasan vitázni, de igazából semmi értelme, meg gyökér módon néz ki, és k.rva unalmas is.
A szót is totál másképp értelmezzük, szvsz. Szerintem attól valaki nem lesz kreatív, hogy sokat gyakorol, de ki tudja. Én speciel nem gyakorlok sokat, meg istenadta tehetségem sincs, szóval...
A szót is totál másképp értelmezzük, szvsz. Szerintem attól valaki nem lesz kreatív, hogy sokat gyakorol, de ki tudja. Én speciel nem gyakorlok sokat, meg istenadta tehetségem sincs, szóval...
Szerk: Háté 2010-10-11 20:13:54