Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Anno állt tizenévesekből. Mostmár Vagyunk kb 6-an, 17-15 év közöttiek.
Amúgy merrefelé laksz? Gondolom Alb.irsa vagy Cbercel körül.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-10-13 13:01:38
Tényleg kicsi a világ..
Mióta elballagtam, azóta sorra ismerem meg a Ceglédi animéseket így forumokról...
CAT? No és milyen társaság? Azt hiszem hallottam rólatok/róluk, de mintha úgy emlékeznék, hogy csak tizenévesekből áll
Mióta elballagtam, azóta sorra ismerem meg a Ceglédi animéseket így forumokról...
CAT? No és milyen társaság? Azt hiszem hallottam rólatok/róluk, de mintha úgy emlékeznék, hogy csak tizenévesekből áll
MIANEVED?!
beküldve: 2010-10-13 12:22:16
(#40840) Hanon: téged biztos szívesen látnának amvart fórumon
De, hogy az a Luggi mekkora egy... Lány létemre képes volt lebuzizni, pedig az ottani nickem elég lányos volt(keresztnév) na mind1.
De az is csak azért volt, mert megvédtem a yaoi amv készítőket
Szerintem mindenkinek szíve joga miből készíti
De, hogy az a Luggi mekkora egy... Lány létemre képes volt lebuzizni, pedig az ottani nickem elég lányos volt(keresztnév) na mind1.
De az is csak azért volt, mert megvédtem a yaoi amv készítőket
Szerintem mindenkinek szíve joga miből készíti
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-10-13 12:23:52
Az a kereskedelmi, ugye? Itt van tőlem egy laza 700 méterre x)
Komolyan, ha legközelebb lesz CAT
Komolyan, ha legközelebb lesz CAT
Ceglédi Anime Társaság, mily kreatív
találkozó, szólok neked, szívesen látunk. x)If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerintem nem kell megvédenünk.
Szerintem se, de fontos a pozitív megerősítés
Igaz.^^
Miyu: Tudod mi történik a békával, ha beledugsz egy cigit a szájába...?
Csak akkor próbáld ki, ha nem undorodsz a nyálkás cafatoktól... XD
"...az áemvések bandában járnak..." Az lenne ám a muris. Új szekta. Wráhá~
*viszabújik a könyvei mögé*
Lool ez a békás vicc xD Van még ehhez hasonló a tarsolyodban?
Tudod mi történik a békával, ha beledugsz egy cigit a szájába...?
Perszeee, apukám tanított meg békát cigiztetni x3Csak akkor próbáld ki, ha nem undorodsz a nyálkás cafatoktól... XD
csak rájuk kell csapni egy lapáttal, hogy pukkanjon *belegondol* szegény béku
Szerk: miyu 2010-10-13 11:13:23
Igaz.^^
Miyu: Tudod mi történik a békával, ha beledugsz egy cigit a szájába...?
Csak akkor próbáld ki, ha nem undorodsz a nyálkás cafatoktól... XD
"...az áemvések bandában járnak..." Az lenne ám a muris. Új szekta. Wráhá~
*viszabújik a könyvei mögé*
Am. vajon mit keres a könyvtári lapoknak szánt dobozban egy döglött darázs?
És vajon mit keres a szekrényem mellett egy béka? (Ami annyira nem is lenne kellemetlen, de a _nyolcadikon_ vagyok.) Én félek :'D
Ja, az te voltál, akit azért banoltak, mert nem egyezett a véleménye a moderátoréval? (Amúgy tényleg, mit képzelsz magadról, hogy ragaszkodsz a véleményedhez, meg hiszel a szemednek.) Hm, nekem három év alatt talán három háeszem volt a mondofórumon. Pont elég, szerintem.
Amúgy az amv-sek ilyen bandában járkálnak, vagymia szöszmösz, hogy félni kell tőlük (egyeseknek.) Tényleg nem tudom, hogy megy ez, nem vagyok kompetens a témában x).
Szerk: miyu 2010-10-13 10:48:15
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
AZAJÓÓÓ! És akkor majd egyszercsak közlik veled, hogy "majd találkozunk követkető conon..."
Epic fail! Mondjuk engem még ilyennel nem fenyegettek meg, csak a Mondo fórumából való kitiltással, de az sem volt rossz. Kár, hogy én az ilyeneken nem tudok röhögni.
Az áemvések meg azt hiszik magukról, hogy akkora nagy emberek, hogy miattuk megy Conra mindenki. Én azon röhögtem a legjobban, amikor az egyik nagyokos kifejtette, hogy tulajdonképpen a cosplayerek miatt nézik hülyének az összes animést és ki kéne tiltani őket a Conról.
Persze biztos ők a normálisak, akik fele életüket a gép képernyője előtt töltik, hogy létező animékből, létező zenék alá keverjenek vmi izét. (Tisztelet a kivételeknek, akik tényleg nagyon jó dolgokat csinálnak.)
Azért am. megnézném amikor a sok áemvés tényleg összetalálkozik Hanonnal. Tuti nem lenne olyan nagy a szájuk, mint interneten. (Mondjuk Hanon is biztos visszafogná magát, de ez az internet szépsége; az ember másnak tud mutatkozni, mint ami <-napi bölcsességadag kipipálva. )
Am. vajon mit keres a könyvtári lapoknak szánt dobozban egy döglött darázs?
Szerk: Yaven 2010-10-13 09:29:15
beküldve: 2010-10-13 08:34:08
(#40832) Hanon: Pfff, ilyen fenyegetőzős/"nem bírom a negatív kritikát, mert én csak a cukormázat szeretem, mert tökéletes és jó vagyok, ne szójjá' be!" emberek tényleg vannak? Ne már.
Erről a "Conon találkozunkról" meg az jutott eszembe, mikor kisiskolában iskolaidő alatt összevész két osztály, és órák után mielőtt átveszik őket a szüleik az aulában, még odavinnyogják egymásnak nagyon félelmetes hangon: "Holnap találkozunk..."
Szánalmas.
Valamennyre ismerem már a kritikus stílusodat. De ha egy "alkotó" ezt nem bírja tolerálni, akkor menjen haza sírni, és ne publikáljon semmit. A kritikát tudni kell fogadni, értelmezni, ha meg olyan, hogy "WTF?!", akkor tudni kell elengedni a füled mellett.
Alister: Szerintem nem kell megvédenünk. Állhatunk mellette, támogathatjuk, de el tudod képzelni, hogy valaki legyűri Hanont? Nem. És nem feltétlenül azért, mert Hanon egy szuperhős dumaláda, hanem azért, mert milyen arc lehet az ilyen fent említett nyomi, aki a Connal fenyeget? XD
Erről a "Conon találkozunkról" meg az jutott eszembe, mikor kisiskolában iskolaidő alatt összevész két osztály, és órák után mielőtt átveszik őket a szüleik az aulában, még odavinnyogják egymásnak nagyon félelmetes hangon: "Holnap találkozunk..."
Szánalmas.
Valamennyre ismerem már a kritikus stílusodat. De ha egy "alkotó" ezt nem bírja tolerálni, akkor menjen haza sírni, és ne publikáljon semmit. A kritikát tudni kell fogadni, értelmezni, ha meg olyan, hogy "WTF?!", akkor tudni kell elengedni a füled mellett.
Alister: Szerintem nem kell megvédenünk. Állhatunk mellette, támogathatjuk, de el tudod képzelni, hogy valaki legyűri Hanont? Nem. És nem feltétlenül azért, mert Hanon egy szuperhős dumaláda, hanem azért, mert milyen arc lehet az ilyen fent említett nyomi, aki a Connal fenyeget? XD
Ne félj, majd mi megvédünk, mert mi szeretünk téged
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A többi meg... Á de inkább hagyom, még a végén bekerülünk a blogjába, hogy irgum-burgum x''DDD
AZAJÓÓÓ! És akkor majd egyszercsak közlik veled, hogy "majd találkozunk követkető conon..."
Eddig két áemwés "fenyegetett" meg pontosan ugyanígy. Én meg sírok. XDDDDDD
Érted, mert CONON. Máshol nem, csak a CONON. Kérdezem tőle "előbb nem jó?" nem mert messze lakik. Hát oké.
Aztán a conon... Gondolom előbb megnézte a záemwéjét a kivetítőn, aztán annyira extázisba esett, hogy elfelejtett találkozni velem. X'DDDDD
Merhogy ő találkozik. Ez valami ritka alkalom lehet, ha ennyire kiemelik mindig. Ritka és veszélyes másokra (i.e. rám) nézve. Nade mindegy, lényeg, a találkozás az a minden. Alfa és omega. A szembesítés.
Aztán a conon... Gondolom előbb megnézte a záemwéjét a kivetítőn, aztán annyira extázisba esett, hogy elfelejtett találkozni velem. X'DDDDD
Merhogy ő találkozik. Ez valami ritka alkalom lehet, ha ennyire kiemelik mindig. Ritka és veszélyes másokra (i.e. rám) nézve. Nade mindegy, lényeg, a találkozás az a minden. Alfa és omega. A szembesítés.
Úgy érzem soksok áemwés akar velem találkozni.
Én meg olyan előítéletes vagyok. Namindegy~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-10-12 23:48:09
Komoly :O Milyen kicsi a világ ^^ Melyik suliba jártál?
Károlyi Mihály, azaz most már Unghváry László...
Úgy ismerem Ceglédet mint a tenyerem... :):):):)
Hanon: Egyet értek. Érdekes, de azok, akikről beszélsz, tényleg nagyon "furcsa" emberek, ezt én is észrevettem..
Az egyiknek pl. teljesen "ÉN" képe van, számára nem létezik más, minden sz@r ami neki nem tetszik.
A többi meg... Á de inkább hagyom, még a végén bekerülünk a blogjába, hogy irgum-burgum x''DDD
Mindenesre csalódtam a Mondoban, hogy ilyen emberek arra felé "fejesek". mindegy...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-12 23:25:36
Téged is csesztet? Másoktól is hallottam már hírét morcos természetű amvseknek
Legtöbbjük mentora és atyaúristene luggi. Mi kell még?
Állítólag a Mondós bagázs sem nagyon állja a kritikát.
Az egy külön állatfaj amely ott tanyázik. x'DDD
Hanon: Ha ennyire hiányzik, felhajtunk valami ragemaster bloggert, és meggyőzzük, hogy írjon rólad.
Vagy te írsz rólam, nekik meg egyéni gondolatuk túl sok úgy sincs, majd "ötletet merítenek" az irományodból és akkor jóvan.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!