Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-13 18:37:49
(#40872) akor lehet hogy a lírában de tuti hogy 300 ft és a nyáron a pécsi con elött 2 héttel
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
mert nemlakik othon és ezért nem hívom föl hogy lemennyen a kártyámrol a pénz. majd hétvégén megkérdem
Oké, csak feldobtam :3 Am milyen már egy 300 forintos manga xD
Ennyire gagyi volt, h visszadobták? Mondjuk én nem vagyok ilyen szélsőségek fanja mint a yaoi meg hentai meg yuri meg mittomén... :3
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-10-13 18:36:30
(#40870) Kíváncsiságból én is megvettem eme kötetet, de nagyon nem nyerte el a tetszésemet. ^^
Nem az én műfajom, evvan.
De a One Piece manga, amit már órák óta olvasok már annál inkább <3 Thriller Bark lolz.
Nem az én műfajom, evvan.
De a One Piece manga, amit már órák óta olvasok már annál inkább <3 Thriller Bark lolz.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-13 18:37:36
komoly hát a bátyám a nyáron az alexandrában vette 300 forintért
LEHETETLEN. A kiadónak van saját terjesztési hálózata és CSAK azon belül árulta 300ft-ért a kiadványai egy részét! Az Alexandra pedig SOHA nem árulta annyiért!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-10-13 18:35:47
(#40868) De még mindig nem derült ki , hogy mi a címe.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-10-13 18:36:03
beküldve: 2010-10-13 18:34:11
(#40867) komoly hát a bátyám a nyáron az alexandrában vette 300 forintért
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
az a hentai csupán 300 forint az alexandrában.
Ez jó poén volt. XD
1. Az akció (miszerint a kiadó mangáinak többsége 300ft) már megszűnt.
2. Az Alexandra tudtom szerint visszadobta a kiadónak a kötetet, tehát nem terjesztette hiába volt lefóliázva.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-10-13 18:32:50
(#40865) mert nemlakik othon és ezért nem hívom föl hogy lemennyen a kártyámrol a pénz. majd hétvégén megkérdem
az a hentai csupán 300 forint az alexandrában. a bátyámnak megvan. lehet hogy veszek énis eggyet ha mgmondja valki a címét
Ha megvan a bátyádnak, akko mért nem kéred el tőle vagy a címét?
beküldve: 2010-10-13 18:26:04
(#40863) Detényleg! Én most átlspoztam, de nincs benne hentai...
Vagy most csak arra ment ki a dolog, h kiderüljön ki mennyire szőke? xD xD
Vagy most csak arra ment ki a dolog, h kiderüljön ki mennyire szőke? xD xD
beküldve: 2010-10-13 18:25:34
(#40862) az a hentai csupán 300 forint az alexandrában. a bátyámnak megvan. lehet hogy veszek énis eggyet ha mgmondja valki a címét
beküldve: 2010-10-13 18:22:02
(#40861) Azzi-sama egyetlen szavától felbolydul a nép. Óóó Mester.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Naruto
Hol hentai a Naruto??
Csak várj, a 17. kötetben...
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
És mi a címe annak a hentai mangának ?
Naruto
Hülyének nézel ? Én is veszem de az biztos nem hentai.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-10-13 18:09:31