Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És mi a címe annak a hentai mangának ?
Naruto
no pussy, just the dicks
Ne haragudj, Fiszi, nem akartalak felzaklatni.
Ryuga: Nem. A Nyári srácok nem hentai. Csak egy hentai jelent meg eddig Magyarországon. De az nem a Nyári srácok.
Remélem tudod, hogy Veled hasonló véleménnyel vagyok ez ügyben. Még rovarokat sem szívesen mészárolok le. Ha lehet inkább kiteszem a szűrűket a szobámból, hadd éljen tovább. És olyan filmekben, ahol ember és állat is szerepel, előbb siratom meg az állatot, ha baja esik, mint az embert.
Szóval még egyszer, ne haragudj, én hoztam fel, rossz lépés volt.
Ryuga: Nem. A Nyári srácok nem hentai. Csak egy hentai jelent meg eddig Magyarországon. De az nem a Nyári srácok.
És mi a címe annak a hentai mangának ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Ne haragudj, Fiszi, nem akartalak felzaklatni.
Remélem tudod, hogy Veled hasonló véleménnyel vagyok ez ügyben. Még rovarokat sem szívesen mészárolok le. Ha lehet inkább kiteszem a szűrűket a szobámból, hadd éljen tovább. És olyan filmekben, ahol ember és állat is szerepel, előbb siratom meg az állatot, ha baja esik, mint az embert.
beküldve: 2010-10-13 17:23:04
(#40854) Azt szeretném kérdezni , hogy a nyári srácok az hentai manga ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-10-13 17:23:17
beküldve: 2010-10-13 15:44:09
(#40853) Úgygondolom, minden állatnak amely van a földön megvan a feladata. Igaz, a cápát és a hozzá hasonló ragadozókat nem kedvelem...xD
Viszont ettől függetlenül nem irtanám őket akkor sem, ha tehetném
Viszont ettől függetlenül nem irtanám őket akkor sem, ha tehetném
beküldve: 2010-10-13 15:17:55
(#40852) Az említésre se méltó, hogy a béka egy hasznos állat, mert megeszi a legyeket és a szúnyogokat...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-10-13 15:19:23
na mindenesetre nem kéne állatokat bántani mert ők se bántanak
már amelyik
téged.ja és bocsi a duplapostért csak szarakodik a gépünk
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-10-13 15:03:01
beküldve: 2010-10-13 15:00:35
(#40850) Én is egyetértek aki Fiszit így feltudja húzni...
annak gratulálok
De tényleg rossz dolog ez. Lányoknak elrettentésképpen tiszta bél és vér lessz a ruhátok."Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-10-13 15:02:23
beküldve: 2010-10-13 14:58:46
(#40849) Csatlakozom az előttem szólóróhoz. Először azt hittem valami viccről van szó, de akkor sem arra számítottam hogy szétpukkan a béka.
Úgy tűnik ezt szó szerint komolyan veszitek, azért tényleg borzalmas dolog ilyenekkel szórakozni...Azért ne menjünk már át állatkínzásba...
Úgy tűnik ezt szó szerint komolyan veszitek, azért tényleg borzalmas dolog ilyenekkel szórakozni...Azért ne menjünk már át állatkínzásba...
B@szki, ez kurv*ra nem vicces
Bocs, de rohadtul kiakadok mindig, amikor állatokat kínoznak szórakozási célból. Ráadásul ilyen ártatlan, abszolút senkinek se ártó állatokat. Eszetekbe ne jusson!
Ilyenkor gondoljatok arra, hogy milyen érzés lenne, ha valaki veletek csinálna hasonlót, teszem azt, levagdosna rólatok darabokat. Azt még túl is élnétek, míg szerencsétlen béka nem mondhatja el magáról ugyanezt.
Bocs, de rohadtul kiakadok mindig, amikor állatokat kínoznak szórakozási célból. Ráadásul ilyen ártatlan, abszolút senkinek se ártó állatokat. Eszetekbe ne jusson!
Ilyenkor gondoljatok arra, hogy milyen érzés lenne, ha valaki veletek csinálna hasonlót, teszem azt, levagdosna rólatok darabokat. Azt még túl is élnétek, míg szerencsétlen béka nem mondhatja el magáról ugyanezt.
Arról nem is szólva, hogy Mo-n az összes béka védett, 10 ezer forint vagy magasabb értékben, de aki ilyet csinál, az gondolom ezt is rohadtul lesz@rja.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-10-13 15:00:16
Bár nem vagyok híve az ilyesmi szórakozgatásnak, de ez lol
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-10-13 13:54:40
(#40846) a békás trükk igaz. keressetek 1 nagy békát olyan tenyerednek a fele. és olyan vékony cigi kell akkor tuti az eredmény
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Öhm... Ez nem vicc volt.
Ha a békát megcigizteted - illetve fordítva teszed bele a cigit a szájába - szétpukkad.
Elvileg. Nekem is csak Apám mesélte.
A haverjaim próbálkoztak már vele de eredményről nem meséltek.
Mattkitsune
Öhm... Ez nem vicc volt.
Ha a békát megcigizteted - illetve fordítva teszed bele a cigit a szájába - szétpukkad.
Ohh...O__O Elnézést, nem tudom miért de én viccnek értelmeztem. Nem vagyok ma 100%-os az fix >__<
Öhm... Ez nem vicc volt.