Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-13 19:24:17
(#40887) A Googlet csak a kiválasztottak tudják használni, szóval ne aggódjatok, nem veletek van a gond.
Tényleg.
Tényleg.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Amúgy merrefelé laksz? Gondolom Alb.irsa vagy Cbercel körül.
Pilis ^^"
MIANEVED?!
Ugye? Ugye? A legjobb viszont, amikor mondjuk valami kiselőadásra készülsz én multkor pl irodalomból és vannak ilyen blogos kérdezel-válaszolnak és a sok okos elkezdte oltani egymást és marhára nem arról volt szó mint ami a kérdés, de a wikipedia is tud alkotni, mert valami nagyonokos az ars poetica-ra azt írja, hogy arcpoetika meg hasonlók xD
Én nem akarok beoltani senkit, de ha nemtudja, akkor minek szól bele...?
Én nem akarok beoltani senkit, de ha nemtudja, akkor minek szól bele...?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Szerk: Kyoro-chan 2010-10-13 19:09:26
Pirontan a címe!
Nah... Megnyugodnátok végre?
Egyébként meg UTFG!
Egyébként meg UTFG!
Use The Fuckin' Google!
Bocs a pattogásért Én a guglit azért nem használom ilyen téren, mert sok kétes eredetű infó van rajta és nemegyszer jártam úgy, hogy valami teljesen más dolgot dobott ki, mint, ami alapjáraton volt. Na ezt jol megaszontam xD
Ja pl beírod googleba , hogy sakura és mi az utolsó előtti "sakura halála" ez milyen má.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Pirontan a címe!
Egyébként meg UTFG!
Egyébként meg UTFG!
Use The Fuckin' Google!
Bocs a pattogásért Én a guglit azért nem használom ilyen téren, mert sok kétes eredetű infó van rajta és nemegyszer jártam úgy, hogy valami teljesen más dolgot dobott ki, mint, ami alapjáraton volt. Na ezt jol megaszontam xD
Pécsről eszembe juttattad a tavalyi osztálykirándulást. Azóta nem visz minket az ofő ottalvósra xP
Nagyon gáááz >.<
Nagyon gáááz >.<
Mi sem megyünk egyszer vitt el osztályfőnök. És most nem viccelek következő évben nyugdíjba ment.
Minket azért mert kissé bepiáltunk
és hajnali 2kor a kloesz gondnoka felverte h randalíroznak egy borosüveggel...
Az osztály tudinnijei piramisosat játszittak és mi meg már, akik nem akartak hót másnaposan vonatozni vissza perecet faltunk meg elmentünk éjféltájt aludni xD
Az osztály tudinnijei piramisosat játszittak és mi meg már, akik nem akartak hót másnaposan vonatozni vissza perecet faltunk meg elmentünk éjféltájt aludni xD
Pécsről eszembe juttattad a tavalyi osztálykirándulást. Azóta nem visz minket az ofő ottalvósra xP
Nagyon gáááz >.<
Nagyon gáááz >.<
Mi sem megyünk egyszer vitt el osztályfőnök. És most nem viccelek következő évben nyugdíjba ment.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-13 18:47:16
(#40879) Pirontan a címe!
Egyébként meg UTFG!
Egyébként meg UTFG!
Use The Fuckin' Google!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-13 18:49:27
Shirahime Sho? igennnnn!!!!!!!!!!!
Ismered? :3
beküldve: 2010-10-13 18:45:23
(#40877) Pécsről eszembe juttattad a tavalyi osztálykirándulást. Azóta nem visz minket az ofő ottalvósra xP
Nagyon gáááz >.<
Nagyon gáááz >.<
beküldve: 2010-10-13 18:45:09
(#40876) Shirahime Sho? igennnnn!!!!!!!!!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-13 18:42:37
(#40875) beküldve: 2010-10-13 18:40:49
(#40874) a pécsi árkádban vette az tuti hogy ott mien könyves bolt azt nemtudom de azthittem hogy az alexandra mert ott van 1 hatalmas alexandra
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
akor lehet hogy a lírában de tuti hogy 300 ft és a nyáron a pécsi con elött 2 héttel
Így már mindjárt más. ;)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~