Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A 'kaname' zsanért, vagy ajtót jelent. Innentől te döntsd el, hogy ez fiú vagy lány név.
Túl... magas... labda... XD XD XD"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-10-17 12:47:06
beküldve: 2010-10-17 12:15:39
(#40929)
Szerk: Kanna-chan 2010-10-17 12:16:07
Gonosz
Még szerencséd, hogy Kanamét nem kedvelem túlságosan. Mernéd csak megkérdőjelezni a kedvenc szereplőm nemét, már nem élnél.
Dz:
Még szerencséd, hogy Kanamét nem kedvelem túlságosan. Mernéd csak megkérdőjelezni a kedvenc szereplőm nemét, már nem élnél.
Dz:
Szerk: Yaven 2010-10-17 12:15:26
De, nők is kapják legtöbbször. Pl:
Pokolra kerülünk ezért még am
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Már megint ezzel jössz elő? A 'kaname' zsanért, vagy ajtót jelent. Innentől te döntsd el, hogy ez fiú vagy lány név.
beküldve: 2010-10-17 11:18:39
(#40924) Ez tényleg nagyon jó téma! Azta! Sok sikert hozzá, már alig várom, hogy mit hozol ki belőle!
Én is filózgatok a témnkon - annak ellenére, hogy ugye van még időm, bőven - csak mindig az van, hogy elfelejtem a jó ötleteket.^^" De egyik nap pont beszélgettünk csoporttársakkal arról, hogy miért nem tanulunk világirodalom keretében távol-keleti irodalmat is. Lehet, hogy ezen az úton érdemes lenne elindulni... Miért nem, és miért kéne, stb.
Én is filózgatok a témnkon - annak ellenére, hogy ugye van még időm, bőven - csak mindig az van, hogy elfelejtem a jó ötleteket.^^" De egyik nap pont beszélgettünk csoporttársakkal arról, hogy miért nem tanulunk világirodalom keretében távol-keleti irodalmat is. Lehet, hogy ezen az úton érdemes lenne elindulni... Miért nem, és miért kéne, stb.
beküldve: 2010-10-16 10:38:57
(#40922) Vicces lesz este a fórum
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
mintha rémlene egy DTB-s tippelő...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
az jó^^ volt már aki eltalált egyet is a bejelentőből?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Várjuk a holnap estét. Fenn leszek, hallani akarom a fangörl-sikolyokat.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-15 20:04:01
(#40917) Fuhh, de régen jártam erre. Hogy s mint mindenki? milyen volt a con?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Bocsánat, nem úgy értettem, hogy azok a szakmabeliek nem tudnak értelmesen fogalmazni, vagy véleményt nyilvánítani... Nem erre akartam utalni... Csak hirtelen a kritikus ugrott be, mert pont szó volt róluk aznap.
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.