Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-19 17:35:24
(#40960) Szombaton van valakinek kedve jönni a Meidoba?
Eddig vagyunk 3an, jöhet bárki még, ha akar :3
Zabit hol tudom elérni?? :3
Eddig vagyunk 3an, jöhet bárki még, ha akar :3
Zabit hol tudom elérni?? :3
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-19 17:39:42
Nem érdekeltek akkor is nekem van igazam x3
Felőlem.
Animeland honlapját már én is akartam kérdezni, kösz az infót.
beküldve: 2010-10-19 16:59:16
(#40958) animeland szerverhiba miatt nem elérhető
pár napig még várni kell, nem tudták megmondani h pontosan mikorra hárítják el a problémát....
(magamat ismételgetem..lol XD)
pár napig még várni kell, nem tudták megmondani h pontosan mikorra hárítják el a problémát....
(magamat ismételgetem..lol XD)
beküldve: 2010-10-19 16:45:53
(#40957) valaki betudná nekem linkelni az animelnad-nak a weboldalát? mert nekem nem jön be...
beküldve: 2010-10-19 15:43:18
(#40956) Nem érdekeltek akkor is nekem van igazam x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mirai Nikki főszereplője is Yuki (v. Yukki, ugye Yuno?), hím létére. Bár Ő olykor tényleg úgy viselkedik, mint egy lány. Yukina lenne a lányosított verzió, szvsz, de úgy tűnik, uniszex.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Most nem ez a lényeg, hanme az, hogy nekünk igazunk volt yaven-nek meg nem
A Kaname fiú név is lehet.
Am. tegnap néztem a Shikit és ott meg úgy hívták az egyik srácot, hogy Yuki. (VK lány főszereplőjének is ez a neve.)
beküldve: 2010-10-19 07:32:48
(#40953) De jól elvitatkoztatok a Kanamékről.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-10-18 21:59:15
(#40952) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Most nem ez a lényeg, hanme az, hogy nekünk igazunk volt yaven-nek meg nem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A 'kaname' zsanért, vagy ajtót jelent. Innentől te döntsd el, hogy ez fiú vagy lány név.
Lány név, mivel oroszban a zsanér úgy van, hogy петля ami egy nőnemű szó a я miatt, ergo a kaname lány név
németben is, nőnemű (die9, de szerintem mint név uni, hallottam már fiú, és lány neveként egyaránt
Szerk: Bampaia 2010-10-18 19:07:51
A 'kaname' zsanért, vagy ajtót jelent. Innentől te döntsd el, hogy ez fiú vagy lány név.
Lány név, mivel oroszban a zsanér úgy van, hogy петля ami egy nőnemű szó a я miatt, ergo a kaname lány név
Na jó, ez elfogadható indok. Egy darabig...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-17 21:41:20
(#40946) Fiszi, képeket akarsz feltölteni és linkelni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."