Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ma feladtam a rendelésem Mangafan Webboltban. Most veszem csak észre, hogy utoljára 2008.03.03-án rendeltem. OMG. Két éve...
Énis tervezem hogy rendelek innen, de én valamilyen fancuccot fogok. Te mit rendeltél?
so-so igen bár inkább arról szól: teremtsünk igényt valamire, hogy az emberek úgy érezzék: ha ezt megvesszük, megoldódik egy problémánk. nem termékeket árulunk, hanem megoldásokat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Shani fiút szeressük, potterkét csak vászonra festve. Marketing? Az ugye az, mikor a sok nyálcsorgató átlag ember elé benyomnak egy reklámot ami mind tudatosan mind tudat alatt azt mondja: vegyél meg? ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-10-20 17:34:18
(#40971) Szépjóestét mindenkinek!
Csak pár percre ugrottam föl, hogy egy számomra majdnem hihetetlen(és számotokra teljességel érdektelen) felfedezéssel szolgáljak, miszerint: a marketing érdekes! Sőt, mulatságos! Úgy pörgetem a tankönyvemet, mintha csak egy Harry Potter/Darren Shan sztori lenne... bújok is vissza belé. Byebye!
Csak pár percre ugrottam föl, hogy egy számomra majdnem hihetetlen(és számotokra teljességel érdektelen) felfedezéssel szolgáljak, miszerint: a marketing érdekes! Sőt, mulatságos! Úgy pörgetem a tankönyvemet, mintha csak egy Harry Potter/Darren Shan sztori lenne... bújok is vissza belé. Byebye!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-20 16:22:53
(#40970) Nem tudom kit érdekelnek a japán művészetek, azon belül is a lakkfestés és hazai képviselője Balogh Gabriella, de kaptam egy meghívást e-mailen keresztül.
Sajnos én nem tudok menni, de akit érdekel, annak bemásolom:
"ŐSÖK TISZTELETE JAPÁNBAN
avagy
PÁLDÁK HAGYOMÁNYAINK MEGŐRZÉSÉRE
A JAPÁN ARANY-LAKK-TECHNIKÁN KERESZTÜL
c. vetítéses előadásra
(Időtartama: kb. 90 perc,)
2010. október 22-én 18 órakor.
Színnhely: Budapest, V., Királyi Pál u. 9.
Az előadás keretében vetítésre kerül néhány eredeti japán és a művész által készített lakkozott teaportartó dobozka is.
Továbbá kézbe vehető egy japán hordozható teakészítő készlet.
Az előadás ideje alatt japán teakülönlegességeket lehet kóstolni.
A limitált férőhely miatt kérnénk szépen, hogy jelentkezzenek be az alábbi telefonszámon"
A többi már szerintem reklám lenne, de akit érdekel írjon és megadom neki a telefonszámot
Sajnos én nem tudok menni, de akit érdekel, annak bemásolom:
"ŐSÖK TISZTELETE JAPÁNBAN
avagy
PÁLDÁK HAGYOMÁNYAINK MEGŐRZÉSÉRE
A JAPÁN ARANY-LAKK-TECHNIKÁN KERESZTÜL
c. vetítéses előadásra
(Időtartama: kb. 90 perc,)
2010. október 22-én 18 órakor.
Színnhely: Budapest, V., Királyi Pál u. 9.
Az előadás keretében vetítésre kerül néhány eredeti japán és a művész által készített lakkozott teaportartó dobozka is.
Továbbá kézbe vehető egy japán hordozható teakészítő készlet.
Az előadás ideje alatt japán teakülönlegességeket lehet kóstolni.
A limitált férőhely miatt kérnénk szépen, hogy jelentkezzenek be az alábbi telefonszámon"
A többi már szerintem reklám lenne, de akit érdekel írjon és megadom neki a telefonszámot
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-10-20 16:23:31
beküldve: 2010-10-20 13:29:14
(#40969) Ma feladtam a rendelésem Mangafan Webboltban. Most veszem csak észre, hogy utoljára 2008.03.03-án rendeltem. OMG. Két éve...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-19 21:16:47
(#40968) Én tuti nem tudok menni. De nektek jó szórakozást!
Most néztem meg egyhuzamban 10 részt a Shikiből. Higurashi óta nem izgultam ennyit anime részeken. (Bár ez valszeg azért van, mert mindkettő hasonló )
Arrgh, és holnap ZH-m lesz, meg még kéne egy-két dolgot csinálnom.
Most néztem meg egyhuzamban 10 részt a Shikiből. Higurashi óta nem izgultam ennyit anime részeken. (Bár ez valszeg azért van, mert mindkettő hasonló )
Arrgh, és holnap ZH-m lesz, meg még kéne egy-két dolgot csinálnom.
És mikortól tervezitek a dolgot am?
Du 3.
Nem kell korán kelni =D
MIANEVED?!
SötétOldal: Én se találtam semmit, azt hittem, hogy az a fesztivál cucc lesz most, de az elméletileg november.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-10-19 20:18:46
Gondoltam, csak olyan hülyén hangzott a mondat nélküle
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Tisztában vagyok vele, hogy kaméliát jelent, de attól láttam már fiút is... Yuki? Yuki Eiri. Gravitation... Ő is valami hímjellegű
Mirai Nikki főszereplője is Yuki (v. Yukki, ugye Yuno?), hím létére. Bár Ő olykor tényleg úgy viselkedik, mint egy lány. Yukina lenne a lányosított verzió, szvsz, de úgy tűnik, uniszex.
De a Yukina-t lehet Yukinak is becézni nem?
Amúgy szerintem a tsubaki csaj név, mertállítólag kaméliát jelent, ami egy virág, bár a nárcisz sem női név, tehát már bármire lehet mondani bármit...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Nem lesz, ha jól tudom, tehát csak úgy megyünk :3
De javítson valaki ha tévedek.
De javítson valaki ha tévedek.
MIANEVED?!
Lesz valami program, vagy csak úgy random?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute