Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
rájöttem, hogy szeretek tekézni. tegnap estefelé mentünk el a családommal, s vagy 2 órán át játszottunk a Zöld Angyalban.
tekézni valóban jó én körülbelül kétszer játszottam de, tetszett a dolog.
beküldve: 2010-10-24 19:14:12
(#41004) rájöttem, hogy szeretek tekézni. tegnap estefelé mentünk el a családommal, s vagy 2 órán át játszottunk a Zöld Angyalban.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igazából néhány ponton jobb is, mint a könyv. Nagyon szerettem, csak ajánlani tudom! Részletes és nagyon jól követi a könyvet, néhány helyen ki is egészítve azt. meg persze az egész igényes és gyönyörű, egyedi látványvilága van. /Mondjuk néhány harc nagyon hosszúra sikeredett, lásd.: Kiriyama vs. Sugimura/
Alejandro: Ez is egy olyan szám, ami nagyon jó, ha nem lady Gaga adja elő. Eszméletlen király coverek vannak erről a számról.
Helia - Alejandro [Link]
Ez egy full-edged cover, nagyon menő megoldásokkal.
All Time Low - Alejandro [Link]
Ez egy finomabb, akusztikus cover.
Alejandro: Ez is egy olyan szám, ami nagyon jó, ha nem lady Gaga adja elő. Eszméletlen király coverek vannak erről a számról.
Helia - Alejandro [Link]
Ez egy full-edged cover, nagyon menő megoldásokkal.
All Time Low - Alejandro [Link]
Ez egy finomabb, akusztikus cover.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
az utolsó (vagy utolsó előtti??) képen 3 rajz van, azokat 3 barátnőm csinálta
puskacső-csöcsök: láttad az Alkonyattól pirkadatig c. filmet? abban van h a fekete palinak a... hmmm, ágyékánál csapódik fel a kritikus pillanatban egy vendtta, és durrantja le vele egy vámpír fejét. Gondolom ez gagánál egy harmatgyenge, szerencsétlen hasonlat akart lenni. Habár én nem láttam a klippet - és nem is vágyom rá - egy dolognak biztos eleget tesz: "Légy első - ne csak a piacon, az emberek fejében!"
Hát ez sikerült, úgy látszik.
puskacső-csöcsök: láttad az Alkonyattól pirkadatig c. filmet? abban van h a fekete palinak a... hmmm, ágyékánál csapódik fel a kritikus pillanatban egy vendtta, és durrantja le vele egy vámpír fejét. Gondolom ez gagánál egy harmatgyenge, szerencsétlen hasonlat akart lenni. Habár én nem láttam a klippet - és nem is vágyom rá - egy dolognak biztos eleget tesz: "Légy első - ne csak a piacon, az emberek fejében!"
Hát ez sikerült, úgy látszik.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-23 21:49:47
(#41001) Nos eltöltöttem a filmnézegetős napot ma majd pár perccel ezelőtt gondoltam milyen fajensz ötlet lenne agysejteket rombolni ezért végignéztem a gaga alejandro klippet és a következő 2 kérdés merült fel bennem :
milyen alapon hoznak össze egy videóba:
- kétes nemi identitású testhez tapadó rucis náci katonákat
- apácaruhás gagát
- kereszt lenyelés
- többször fölcserélt szerepű aktusokat
és mindezt összehozni alejandroval ?
a másik kérdés: A híres emberek miért szeretnek mindenféle fura dolgokat odarakni a mellbimbójuk helyére? Katy Perryt még megértem a tejszínhabsprével, de hogy két kantáros puskacső miféle vágykeltő hatással rendelkezik egyesek számára- elképzelni se tudom
Marketingesem mit mondanak? meg úgy a többiek?
szerk: és hogy legyen egy kis animés/japános mondatom is:
battle royale mangában van olyan jó mint könyvben?
És ha életemben eljön az a szomorú pillanat, hogy megkell válnom kedvenc kiskutyámtól ( ó, remélem nagyon soiká lesz) én egy japán akita kutyát fogok venni és elnevezem hachiko-nak. Iszonyat jó film volt
milyen alapon hoznak össze egy videóba:
- kétes nemi identitású testhez tapadó rucis náci katonákat
- apácaruhás gagát
- kereszt lenyelés
- többször fölcserélt szerepű aktusokat
és mindezt összehozni alejandroval ?
a másik kérdés: A híres emberek miért szeretnek mindenféle fura dolgokat odarakni a mellbimbójuk helyére? Katy Perryt még megértem a tejszínhabsprével, de hogy két kantáros puskacső miféle vágykeltő hatással rendelkezik egyesek számára- elképzelni se tudom
Marketingesem mit mondanak? meg úgy a többiek?
szerk: és hogy legyen egy kis animés/japános mondatom is:
battle royale mangában van olyan jó mint könyvben?
És ha életemben eljön az a szomorú pillanat, hogy megkell válnom kedvenc kiskutyámtól ( ó, remélem nagyon soiká lesz) én egy japán akita kutyát fogok venni és elnevezem hachiko-nak. Iszonyat jó film volt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-10-23 21:51:55
Milyen zombikat?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Valahogy sejtettem. De nem voltam biztos benne. Úgyhogy nem segítettem. Sajnálom. És a Transformice a maradék életemet is elvette.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
leadtam a rendelésem. ők a kifutóembereim.
omg Zabiiiiii
a zombikat meg a rohadó bőrű ronda félelf (Szlörcs), a szexuális elf (Sznork) és a mégannálisszexuálisabb lovag követte el (Yumi the Brave)
a zombikat meg a rohadó bőrű ronda félelf (Szlörcs), a szexuális elf (Sznork) és a mégannálisszexuálisabb lovag követte el (Yumi the Brave)
Szerk: Gilje-sama 2010-10-22 16:49:22
beküldve: 2010-10-22 16:32:09
(#40994) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mind én vagyok, átsminkelve!!!!!!!
Igen, ettől féltem én is...i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
3 új mangával álmodtam. a borító mindegyiknél ugyanolyan csak a színük volt más: fekete-piros, fekete-sárga és fekete-kék vagy /zöld
asszem a sárga tetszett a legjobban
asszem a sárga tetszett a legjobban
ezen besírtam, gilje XD
látom a mélán töprengő arcod ahogyan próbálsz jelentést/ magyarázatot találni az álom jelentésére
TV:
sztem én csinálom a legjobban, konkrétan 8 éve nincs tévénk...persze így ki- és lemaradok a sok "izgalmas" műsorról
de azthiszem bánja a halál. XD
(a fontos infók ott vannak a neten)
BÁr azért tévedtem kicsit. Nem a tv a bajok forrása, hanem az emberi hülyeség. A hülyeség hogy képes teljesen fölösleges dolgokat létrehozni, pénzt fecsérelni és mindettől profitot várni. A régi időkben még jó volt a tv, de én kereskedelmi csatornát már szinte sohasem nézek...Egyikre kapcsolok, győzike, másikon, joshi, vissza maunika, vissza, édesnégyes, vissza celeb vagyok mentsetek ki, vissza, ezek megőrültek, vissza reklám, vissza reklám, vissza mégtöbb reklám, vissza hal a tortá, vissza vacsoracsata, vissza megasztár, vissza x-faktor... Egyiken jóban rosszban, másikon barátok közt, haol már senki senkinek sem a barátja, de nég mindig együtt vannak...
A poén az, hogy a retek klubbért fizetni kell majd a szolgáltatóknak még az antenna hungary-nak is ergo akik fizetnek a tv-ért azoknak drágább lesz, vagy kivesznek pár olcsóbb csatornát a csomagból és kevesebb lesz, mert retekklub hatalmas összeget kér, ami a csillagokat verdesi. Én mondjuk nevetném, ha a szolgáltatók kivennék a csomagból, mekkora lenne már, egy szenny csatornával kevesebb, de tuti a nép felháborodna, mert hát kell nekik az barátok közt, meg hasonlók. Legyen fizetős csatorna mint a HBO oszt akkor az venné, aki akarná, bár ez tuti nem lenne
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?