Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-22 09:22:46
(#40990) 3 új mangával álmodtam. a borító mindegyiknél ugyanolyan csak a színük volt más: fekete-piros, fekete-sárga és fekete-kék vagy /zöld
asszem a sárga tetszett a legjobban
asszem a sárga tetszett a legjobban
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
TVPaprika
Legjobb. Főleg az a műsor, amelyikben a cigányok főznek mindenféle ehetetlennek tűnő cuccot. Meg a pödörtbajszú betyárok.Mind én vagyok, átsminkelve!!!!!!!
no pussy, just the dicks
Ezekről lemaradtam, csak az édességgel foglalkozó műsorokra szoktam benézni este.
Lány létemre illene sütnöm is...
Annyira éreztem, hogy valaki ezért belém fog kötni x)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-10-21 22:54:32
TVPaprika
Legjobb. Főleg az a műsor, amelyikben a cigányok főznek mindenféle ehetetlennek tűnő cuccot. Meg a pödörtbajszú betyárok.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-10-21 22:12:02
(#40986) Hát... Nekem már a Kartún Netvörk sem olyan mint régen. Új sorozatok nincsenek, ami meg újnak mondható, azt is ezerszer ismételték már, vagy annyira idegesítő, hogy már-már a tévét hibáztatom érte. Nagyon kell unatkozzak, hogy leüljek tévézni. Egyszer-egyszer itt-ott találni valami érdekeset (Spektrum, Explorer, Nat-Geo, néha CooL) de azis max 20 percig köt le. Manapság inkább hallgatok zenét, emesenezek, dobolok, talán tanulok is vagy barátaimmal tengetem kevés szabad időmet. Már animét sem nézek olyan sokat... Mangára meg nincs pénzem
Szerk: Merchior 2010-10-21 22:12:53
beküldve: 2010-10-21 22:05:28
(#40985) TV-t csak háttérzajnak szoktam nagy ritkán használni, erre a célra jobb a rádió
Ha van valami értelmes azt általában NatGeo-n, Spektrumon (sok univerzumos dokumentumfilm :3) vagy a mindenki által gyűlölt TVPaprikán találom meg :'D
Ha van valami értelmes azt általában NatGeo-n, Spektrumon (sok univerzumos dokumentumfilm :3) vagy a mindenki által gyűlölt TVPaprikán találom meg :'D
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Detto + AXN-ek meg HBO.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én TV-t nézni ritkán ülök le, és akkor is csak Cartoon Network - Nickelodeon - Comedy Central szentháromság.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-21 21:02:12
(#40982) BÁr azért tévedtem kicsit. Nem a tv a bajok forrása, hanem az emberi hülyeség. A hülyeség hogy képes teljesen fölösleges dolgokat létrehozni, pénzt fecsérelni és mindettől profitot várni. A régi időkben még jó volt a tv, de én kereskedelmi csatornát már szinte sohasem nézek...Egyikre kapcsolok, győzike, másikon, joshi, vissza maunika, vissza, édesnégyes, vissza celeb vagyok mentsetek ki, vissza, ezek megőrültek, vissza reklám, vissza reklám, vissza mégtöbb reklám, vissza hal a tortá, vissza vacsoracsata, vissza megasztár, vissza x-faktor... Egyiken jóban rosszban, másikon barátok közt, haol már senki senkinek sem a barátja, de nég mindig együtt vannak...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-10-21 19:55:27
(#40981) Csupa újdonság, értelem és tanulság ez a fórum. Itt minden tanul az ember valamit
4 kötet mangát =) Hellsing, Death Note, Chrno Crusade és Kensin
A média meg rossz dolog. Lényegtelen információkkal halmoznak el nem beszélve a sok negatív hírről. Mert nem, nem csak rossz dolgok történnek a világban, legalább ugyanannyi /ha nem több/ jó dolog is, csupán az emberek a rossz dolgokra kíváncsiak, ezért azoknak nagyobb a hírértékük.
A média meg rossz dolog. Lényegtelen információkkal halmoznak el nem beszélve a sok negatív hírről. Mert nem, nem csak rossz dolgok történnek a világban, legalább ugyanannyi /ha nem több/ jó dolog is, csupán az emberek a rossz dolgokra kíváncsiak, ezért azoknak nagyobb a hírértékük.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-21 18:40:13
(#40979) látványosan bólogatok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mostmár értem miért mondják azt, hogy a tv a világ minden bajának forrása ^^