Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát akkor majd még meglátod Amúgy ha már itt tartunk, remélem minden összejön, és nem kell unatkoznom a szünetben. Mert programterv van, más kérdés, hogy sikerül-e
A szünet sajnos kiesik, mert szüleim vmi külföldi utazást terveznek. Azt majd megkérdem, hogy egész szünetre-e vagy sem, szal lehet hogy ez kiesik. De egyszer tényleg le kéne ugranom, meghallgatni téged. Majd megbeszéljük x)
Ejj, mennyi mindent tervezek én még csinálni... S ebből milyen kevés jön össze. Mint pl.: már Mangafanos fórumtalira is régóta szeretnék eljutni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-10-17 19:27:28
Nem tudom. Ha már a Kanamék a téma, akkor gondoltam beírok egy párat. Csak hogy lássátok, mennyire uniszex ez a név.
Oké, én elhiszem
beküldve: 2010-10-17 19:14:07
(#40942) Nem tudom. Ha már a Kanamék a téma, akkor gondoltam beírok egy párat. Csak hogy lássátok, mennyire uniszex ez a név.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ahha.
Mi a halálnak sorolod ezeket am?
Mi a halálnak sorolod ezeket am?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ja, meg ott van a YuYu Hakushos Kaname Hagiri, meg a Code Geasses Kaname Ohgi.
A vak négerek külön csoportot alkotnak.
Meg Kubo amúgy is egy f.sz, az ő karakterei nem számítanak.
Meg Kubo amúgy is egy f.sz, az ő karakterei nem számítanak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Meg ott van Tousen Kaname a Bleachből, aki egy vak néger.
A Kaname dolog ennél jóval egyszerűbb... Ott van Chidori Kaname, szintén az FMPből, aki egy dekoratív, aranyos kislány és Kaname Kuran (a Vampire Knightból), aki ugyancsak egy dekoratív, aranyos kislányhoz áll a legközelebb.
Szerk: Háté 2010-10-17 18:48:07
beküldve: 2010-10-17 18:32:03
(#40935) Hát... Egyszer tűnjön el egy-két napra az ember, és máris 7 oldal tele van firkálva....
Ez a Kaname dolog, amennyit itt összeszedtem ebből az egy oldalból, nekem olyan mint a Tsubaki. Ottvan a Soul Eater-es Tsubaki, aki ugyebár dekoratív, aranyos kislány. Aztán talán az FMP-ben is van egy Tsubaki, de az fiú, és nem teljesen nomrális
Ez a Kaname dolog, amennyit itt összeszedtem ebből az egy oldalból, nekem olyan mint a Tsubaki. Ottvan a Soul Eater-es Tsubaki, aki ugyebár dekoratív, aranyos kislány. Aztán talán az FMP-ben is van egy Tsubaki, de az fiú, és nem teljesen nomrális
A 'kaname' zsanért, vagy ajtót jelent. Innentől te döntsd el, hogy ez fiú vagy lány név.
Túl... magas... labda... XD XD XDHát... németben kislány az ajtó :'DD [die Tür] A japán ajtókról fogalmam sincs xD
Az az igazán nagy szerencsém, hogy nem tudom, ki a kedvenc szereplőd...
Random off, mert muszáj lejegyeznem valahova, és nem találok üres lapot sehol: Imádom azt, amikor ilyenekre jövök rá:
A kib.szott út jobbra megy, nem is balra, és ez nekem csak most tűnt fel
Szerk: Háté 2010-10-17 13:45:39