Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oh, tripla magyar fakt!*elélvez a gondolattól* De hiányzik!T_T
De sebaj, holnap vár az egyetem:
Klasszikus magyar irodalom: Miho tart előadást
Dialektológia: Miho kap egy kis fejtágítást
Világirodalom: Miho ismét előadást tart
Az izgalom szinte tapintható a levegőben~
De sebaj, holnap vár az egyetem:
Klasszikus magyar irodalom: Miho tart előadást
Dialektológia: Miho kap egy kis fejtágítást
Világirodalom: Miho ismét előadást tart
Az izgalom szinte tapintható a levegőben~
Azért szurkoljatok, ha kérhetem. Nem vagyok a helyzet magaslatán, félek, hogy bemondom az unalmast, és előadás közben kiszaladok a teremből.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-13 20:04:07
Affene! Nembaj! Honnan jönnek az ilyen beszólások? Nagyon ottvagy!
Arra is születni kell.
Szívás...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Ne csináljátok már. Nehogymár érettségi kelljen a Google-hoz! Persze, vannak nonszensz dolgok, amiket kidob találatnak, de azon túl kell lépni és kész, nem lesz*rozni. Böngészni nem olyan nehéz. Az egész Internet tele van fail-ekkel: az okos netező pedig ezeket mind-mind túléli.
Hörrr~*lenyugszik* Sokat dolgoztam ma, pardon. Megemelkedett a hülyeség-ingerküszöböm.
Hörrr~*lenyugszik* Sokat dolgoztam ma, pardon. Megemelkedett a hülyeség-ingerküszöböm.
Bocsánat, ha hülyeségekkel irritálllak, de nekem meg tripla magyarfaktom volt ma egymás után utsó 3 óra, szal mostanában sikerül visszaállnom... Ha 3körül valaki megkérdezte volna, hogy fiú vagyok-e vagy lány, sokáig gondolkoztam volna a válaszon
Rájuk szoktam keresni.
Googleval.
Googleval.
Kééééééész!! xD
Arra is születni kell.
beküldve: 2010-10-13 19:54:31
(#40897) Ne csináljátok már. Nehogymár érettségi kelljen a Google-hoz! Persze, vannak nonszensz dolgok, amiket kidob találatnak, de azon túl kell lépni és kész, nem lesz*rozni. Böngészni nem olyan nehéz. Az egész Internet tele van fail-ekkel: az okos netező pedig ezeket mind-mind túléli.
Rájuk szoktam keresni.
Googleval.
Googleval.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem lehet, születni kell rá.
Egyesek azt mondják, attól függ, hogy milyen kézzel vágják el a köldökzsinórod, de igazából már a fogantatás pillanatában kiderül, hogy Google-képes vagy-e.
Egyesek azt mondják, attól függ, hogy milyen kézzel vágják el a köldökzsinórod, de igazából már a fogantatás pillanatában kiderül, hogy Google-képes vagy-e.
Bizony, nem te választod a Googlet. A Google választ téged...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem lehet, születni kell rá.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Kyoro-chan: na addi örülj, amíg nem ismerkedsz meg ilyen szélsőségekkel. Még anno két-három éve okádtam a yaoitól, manapság meg tiszta yaoi-perverz lettem...
Vannak nekem is ilyen ismerőseim és kérdeztem, hogy miért olyan jó a yaoi, (mert én körülbelül sarkonfordulok, ha valaki nekem arról kezd regélni, hogy melyik yaoimanga miről szól) és azt mondták, hogy azért jobb, mint az "egészséges" párosítások, mert a yaoiba nem csipognak a hisztis libák és nem kapnak agyf*szt tőlük. Erre én meg azt válaszoltam, hogy most akkor a langyik csipogását jobb hallgatni, meg nézni?
Amúgy az állatkínzást én is elítélem, a legmesszebbmenőbb mértékig! Undorító dolognak tartom, ha valaki olyat bánt, aki/ami kisebb, gyengébb és nem ártott neki, nem is tudna ártani... (Tudom, hogy ezt a részt nem nekem szántad, csak úgy éreztem, muszáj hozzászólnom ^^" )
beküldve: 2010-10-13 19:42:03
(#40891) Az Alister név egyre népszerűbb mostnság. Az együttes után itt a seme-train első tagja: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A Googlet csak a kiválasztottak tudják használni, szóval ne aggódjatok, nem veletek van a gond.
Tényleg.
Tényleg.
Kérlek taníts (minket) mester!
A Googlet csak a kiválasztottak tudják használni
WoW.
Akkor kiválasztott vagyok. ezaz.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-10-13 19:32:51
(#40888) Miho: semmi baj, én csak azon akadtam fönn, hogy többen szórakoztatónak találták a dolgot.
Kyoro-chan: na addi örülj, amíg nem ismerkedsz meg ilyen szélsőségekkel. Még anno két-három éve okádtam a yaoitól, manapság meg tiszta yaoi-perverz lettem...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.