Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-10-15 12:19:56
(#40915) Rémálom az Elm utcában-t nézek. Már sokadszor. Éljen a szabad péntek
Johnny Depp olyan aranyos fiatalon <3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-10-15 12:20:14
Szerk: buzifaszvagyok 2010-10-15 08:11:17
Burkoltan utalni arra, hogy egy közgazdász vagy egy jogász nem tud értelmesen fogalmazni és elmondani a véleményét.
no pussy, just the dicks
Utópiák a magyar scifi irodalomban
Szép téma. Majd érdekelne a végeredmény is "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nálam is kettő megy: egy notebook meg a gép. Az egyik nálam is video meg rajzolás céljából, a másik meg a minden más :3
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-10-14 14:59:50
(#40910) Magyarszak rulz
Megvan a szakdolgozat címem. Utópiák a magyar scifi irodalomban, persze az igazi cím ennél hosszabb.
Beüzemeltem itthonra még egy számítógépet, rajzolási célokra, és mostanra már a rajztáblám is működik rajta, yeah!
Megvan a szakdolgozat címem. Utópiák a magyar scifi irodalomban, persze az igazi cím ennél hosszabb.
Beüzemeltem itthonra még egy számítógépet, rajzolási célokra, és mostanra már a rajztáblám is működik rajta, yeah!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nálam is van, akit jobban birok Berzsenyinél, de abból a korszakból őt tudnám kiemelni, mint személyt...
Sok sikert hozzá Én meg pont azon aggódok, hogy Úristen, hova jelentkezzek, mert lassan azt is kellene, abból a suliból hová lehet továbbmenni, mi legyek, ha nagy leszek, de úgy tűnik van még idő ezen dilemmázni
Sok sikert hozzá Én meg pont azon aggódok, hogy Úristen, hova jelentkezzek, mert lassan azt is kellene, abból a suliból hová lehet továbbmenni, mi legyek, ha nagy leszek, de úgy tűnik van még idő ezen dilemmázni
Igen, én is szeretem Berzsenyit, bár vannak, akket jobban kedvelek nála.
Persze, ez a diplomás munkanélküli csak amolyan bölcsész válasz, mindegy is. El fogok tudni helyezkedni, nem lesz gond, csak még nem egészen tiszta, hogy hol és mit fogok csinálni. Majd alakul.
Persze, ez a diplomás munkanélküli csak amolyan bölcsész válasz, mindegy is. El fogok tudni helyezkedni, nem lesz gond, csak még nem egészen tiszta, hogy hol és mit fogok csinálni. Majd alakul.
Ez most nekem nosztalgikus *___* Tavaly vettem Berzsenyit tökre szerettem. Olyan kifejezőek voltak a versei =w=
Diplomás munkanélküliekből túl sok van, szal az inkább ne D:
A zenesuli is egy alternatíva. Egyébként az ilyen kritikus vagy hasonló... ilyeneken nem gondolkoztál? A magyar miatt egész jól el lehet vele lenni (szerintem), mert megtanultál rendesen beszélni és véleményt alkotni...
Diplomás munkanélküliekből túl sok van, szal az inkább ne D:
A zenesuli is egy alternatíva. Egyébként az ilyen kritikus vagy hasonló... ilyeneken nem gondolkoztál? A magyar miatt egész jól el lehet vele lenni (szerintem), mert megtanultál rendesen beszélni és véleményt alkotni...
Am köszi a leckét :3 Csak szimplán lusta vagyok xD
Szerk: Kyoro-chan 2010-10-13 20:54:35
Klassz.magyarból Berzsenyi Dániel, Világirodalomból Petrarca. Eredetileg tanár akartam lenni, de bonyolult okok miatt nem lehetek. Így még nem tudom.
Ami egyelőre biztos: diplomás munkanélküli.
De a BA után zenesuliba megyek.
Ami egyelőre biztos: diplomás munkanélküli.
De a BA után zenesuliba megyek.
Amúgy: nem kell folyton idézned a válaszodban, amire válaszolsz. Töröld a QUOTE-okat és az azok közti szöveget.
Fórumesztétikai tanok csapó 1.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-13 20:50:24
Semmi gond.
Az előadás úgy működik, hogy beülsz a szemináriumra, és a tematikából kiválasztasz egy Neked tetsző témát amit X időpontban elő kell adnod. (érdemes gyorsnak lenni,a jó témák hamar elkelnek.)
A Károli Gáspár Református Egyetemre járok, BTK, magyar szak.
Az előadás úgy működik, hogy beülsz a szemináriumra, és a tematikából kiválasztasz egy Neked tetsző témát amit X időpontban elő kell adnod. (érdemes gyorsnak lenni,a jó témák hamar elkelnek.)
Aham. Értem. Mik a témáid? És mi akarsz lenni, hogy magyar karra jársz? Am én a Móricz körtérre járok suliba
Semmi gond.
Az előadás úgy működik, hogy beülsz a szemináriumra, és a tematikából kiválasztasz egy Neked tetsző témát amit X időpontban elő kell adnod. (érdemes gyorsnak lenni, a jó témák hamar elkelnek.)
Az előadás úgy működik, hogy beülsz a szemináriumra, és a tematikából kiválasztasz egy Neked tetsző témát amit X időpontban elő kell adnod. (érdemes gyorsnak lenni, a jó témák hamar elkelnek.)
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-13 20:44:18
Nem igazán ehetek csokit, de azért köszönöm.
Igazából nem lámpalázas vagyok, hanem semmi kedvem hozzá. Van épp elég gondom - főleg a jövő heti 2 ZH-m, nah attól izgulok! - nem kell nekem még ez is.
No mindegy rinyafeszt over.
Igazából nem lámpalázas vagyok, hanem semmi kedvem hozzá. Van épp elég gondom - főleg a jövő heti 2 ZH-m, nah attól izgulok! - nem kell nekem még ez is.
Ezeket az ilyen előadásokat csak úgy osztogatják, hogy akkor te dolgozd fel ezt te meg azt? Amúgy melyik egyetemre jársz? Milyen karra?
Azta! Bocs, hogy így letámadlak, de csak úgy jönnek a kérdések, nem tudok gátat szabni
Nem igazán ehetek csokit, de azért köszönöm.
Oh, tripla magyar fakt!*elélvez a gondolattól* De hiányzik!T_T
De sebaj, holnap vár az egyetem:
Klasszikus magyar irodalom: Miho tart előadást
Dialektológia: Miho kap egy kis fejtágítást
Világirodalom: Miho ismét előadást tart
Az izgalom szinte tapintható a levegőben~
De sebaj, holnap vár az egyetem:
Klasszikus magyar irodalom: Miho tart előadást
Dialektológia: Miho kap egy kis fejtágítást
Világirodalom: Miho ismét előadást tart
Az izgalom szinte tapintható a levegőben~
Azért szurkoljatok, ha kérhetem. Nem vagyok a helyzet magaslatán, félek, hogy bemondom az unalmast, és előadás közben kiszaladok a teremből.
Nekem csak azért nem, mert alig van rá időm és egy alagsori teremben punnyadunk, aminek már 5. órában nyolcadik óra feelingje van... De amúgy szeretem, mert sok érdekes dologra világítunkrá és a legjobb, h mi jövünk rá és nem a tanár rágja a szánkba... Na ennyit rólam :P
Csak a csokit tudom ajánlani lámpaláz ellen, meg azt szokták mondani, hogy ha valami hasonó miatt izgulsz, akkor a hallgatóságot képzeld el meztelenül és próbálj nem röhögni XD Elvileg bejön, gyakorlatilag nemtom... Mindenesetre, Én drukkolok