Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Valami tanács egy tejjesen kezdőnek?
Háté nagyon jól beszél. Figyelj oda, gyakorolj sokat, de mindent csak akkor, ha örömből teszed. Másik dolog, amire ha a tanító nem figyelne, szólj, hogy ne rohanjatok nagyon. Mi is beleestünk abba a hibába, hogy gyorsan előreszaladtunk az anyaggal, és hiányosságok vannak, nincs minden alaposan elraktározva, van ami feledésbe merült. Szóval csak szépen nyugodtan!
Figyelj a tanítónénire/bácsira.
Fhúú hallod...ilyen bölcset még sosem hallottam, taníccs még van még ilyen jó tanácsod? XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-10-31 19:27:40
Figyelj a tanítónénire/bácsira.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
meg dobolok
Én csütörtökön megyek először dobolni
Valami tanács egy tejjesen kezdőnek?
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-10-31 18:30:20
szerintem ~kettőezer jó magyar forintért aligha kapok prostit. Helyette majd tanulok/olvasok sokat ( ), meg dobolok, meg Naruto - Ultimate Ninja Storm 2-zök
Nem nagyon...illetve, lehet, de arra még ránézni se jó...
Helyes, olvasni sokat! Áldassék a neve, aki feltalálta a könyveket....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Az off részt csak másodszori elolvasás után értettem meg
De komoly terveid vannak már neked! Mondjuk így belegondolva jó lenne
De komoly terveid vannak már neked! Mondjuk így belegondolva jó lenne
A repedtsarkú-lucskos p*csájú riherongy k*rvákkal nem kell foglalkozni,foglalkozzanak velük az igénytelen,bélférges,rühes csávók.
Aki meg nincs lesűllyedve arra a szintre (remélem sok férfi ad magára,meg minden) ,az úgyis vmi szép,ápolt nővel randizik,nem pedig orgiákat rendez mindenféle szedett-vedett prostikkal.
meg dobolok
Na azt jólteszed.Lehet pár év múlva a bandámban fogsz az addigra profi szintre emelt tudásoddal segítkezni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nem vagyok túlságosan jártas a témában, de szerintem ~kettőezer jó magyar forintért aligha kapok prostit. Helyette majd tanulok/olvasok sokat ( ), meg dobolok, meg Naruto - Ultimate Ninja Storm 2-zök, meg csinálok valami programot mostmár, hogyha így végülis nem jött össze semmi
De ne használjatok ám gumit, véletlenül se, a vagány csávók úgy csinálják.
Amúgy hány éves vagy, tizenkettő? [Hm, majdnem.]
Amúgy hány éves vagy, tizenkettő? [Hm, majdnem.]
Szerk: miyu 2010-10-30 19:57:09
Ez a post priceless. Már ezért megérte felkelni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hú, gyerek, vigyázz ezzel a temérdek inteligenciáddal. A végén még belőled lesz a vagyonából kiforgatott csöves. Vagy a vagyonából kiforgatott nemibeteg csöves.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Kyoro: Viszont!
Miyu: Ügyes vagy!
Szerdától nem lesz itthon senki rajtam kívül. három napra enyém a ház késő délutánig. Ennek most örülnöm kéne, azt hiszem...
Miyu: Ügyes vagy!
Szerdától nem lesz itthon senki rajtam kívül. három napra enyém a ház késő délutánig. Ennek most örülnöm kéne, azt hiszem...
akkor lehet orgiákat tartani szedd elő a zsebpénzed és keress sok sok prostit !!!!!!!!!!!!!
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Én eddig csak egy mécsessel gyújtottam fel egy polcot, azóta is kormos
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Taníts mester! Nekem még csak konyharuhát sikerült felgyújtanom. Hálistennek gyorsan le is öntöttem egy pohár vízzel.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Odaégettem a _vizet_ Tehetséges vagyok.
Az hogy sikerült?
A vizet oda lehet égetni???