Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-11-11 14:12:09
(#41096) tuti hogy lessz vampir knight az animaxon de csak JÖVŐRE meg lessz inuyasha final act de azis JÖVŐRE meg a 2 NANA mozi de azis JÖVŐRE meg a dragonball gt de azis JÖVŐRE és loce.com az december 3-átol lessz mit nézni JÖVŐRE
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-11-11 13:10:32
(#41095) Ajánlott olvasmány: Pirospozsgás gyerkőcök a rohadék marslakók ellen.
Írta Sekszpír Kálmánka (így). Ízelítő belőle:
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁ -mondta a marslakózat, és a lábinkóját dörzsölte szenvedélyesen."
Ez halál komoly. És legalább 20x előfordul. Van hogy az oldal fele ÁÁÁÁ-ból áll......
Írta Sekszpír Kálmánka (így). Ízelítő belőle:
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁ -mondta a marslakózat, és a lábinkóját dörzsölte szenvedélyesen."
Ez halál komoly. És legalább 20x előfordul. Van hogy az oldal fele ÁÁÁÁ-ból áll......
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-11-11 13:12:53
Ezt nem hiszem el... 2010-es zsűritag lett volna Satoshi Kon.
Igen, ezen én is bánkódtam egyet.. a fenébe.
MIANEVED?!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Rule 34.
áhh, már értem. bocsásd meg tudatlanságom ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-11-09 20:42:40
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-11-09 20:17:07
beküldve: 2010-11-09 18:12:42
(#41090) Bemásolva Mondo Facebookjáról:
"A több éve sikeresen futó Anilogue nemzetközi animációs fesztivál idén
is megrendezésre kerül Bécs és Budapest mozijaiban.
A fesztiválról és az ott bemutatott animékről a hagyományokhoz ragaszkodva a Mondo idén is tudósítani fog cikkek formájában.
Az idei felhozatalban szokás szerint ismét feltűnnek japán anime mozik is,
többek között:
- Summer Wars
- Elemi
- Colorful
- One Piece 10. mozi: Strong World
A fesztivál vetítései november 24-től december 2-ig tartanak, a Toldy és Uránia mozikban.
Bővebb programért és a jegyvételi lehetőségekről a www.anilogue.com oldalon lehet
nézelődni. Mi biztos ott leszünk, reméljük minél többen eljöttök egy jót mozizni :)"
"A több éve sikeresen futó Anilogue nemzetközi animációs fesztivál idén
is megrendezésre kerül Bécs és Budapest mozijaiban.
A fesztiválról és az ott bemutatott animékről a hagyományokhoz ragaszkodva a Mondo idén is tudósítani fog cikkek formájában.
Az idei felhozatalban szokás szerint ismét feltűnnek japán anime mozik is,
többek között:
- Summer Wars
- Elemi
- Colorful
- One Piece 10. mozi: Strong World
A fesztivál vetítései november 24-től december 2-ig tartanak, a Toldy és Uránia mozikban.
Bővebb programért és a jegyvételi lehetőségekről a www.anilogue.com oldalon lehet
nézelődni. Mi biztos ott leszünk, reméljük minél többen eljöttök egy jót mozizni :)"
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-11-09 18:13:14
Ma voltunk a Trillianban.
Erről jut eszembe, hátha valakit érdekel:
A mai nappal indul, és két hétig (2010. november 22-ig) tart az ElőKarácsonyi akció a ComicsInvesten ([Link])
Az akció érinti a Trade PaperBack and Graphic Novels és a külföldi manga kategóriát, amelyekben a legtöbb cím komoly mértékben került leárazásra, átlagosan 15-50% a kedvezmény!
Emellett az angol és magyar nyelvű képregényfüzetekre is 20% árengedmény vehető igénybe, de ezt a füzetekre vonatkozó kedvezményt a rendelés leadásakor KÜLÖN KÉRNIE KELL a megrendelőnek!
Az akció nem vonatkozik a szerzői kiadású füzetekre!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Ámen.
Ma voltunk a Trillianban. Hát, elég barátságtalan volt az eladó, sztem nem megyünk többet, az áraikról nem is beszélve. De van egy Namis wallscrollunk. Hiphip!
Ma voltunk a Trillianban. Hát, elég barátságtalan volt az eladó, sztem nem megyünk többet, az áraikról nem is beszélve. De van egy Namis wallscrollunk. Hiphip!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát amit leírtam. Új Darren Shan saga, Saga of Larten Crepsley címen. Az első könyv jelent meg eddig, "Birth of a Killer" címmel. A második majd májusban jön. Remélem magyaurl is kiadják. Kéne.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
MIMIMIMIMI??? Új Shani??? Mimimi??? Kicsikripli??? Miiii??? Világosíts feeeeel!!!
Hajjajj. Művelődj még egy picit memeügyileg, különben elvérzel az interneten.
ÁÁÁÁ, Új Darren Shan saga! Basszus, Ez kell. Kis Larten Crepsley FTW.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-11-08 23:10:08
pontosan <3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
.
ijájj. ez most őszintén fájt.
neked ez a szórakozás, srác? ez?
ijájj. ez most őszintén fájt.
neked ez a szórakozás, srác? ez?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hanon, minimum két éve vagy 12, ezen már változtathatnál... minimum korombeli vagy ;)