Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-11-18 16:17:11
(#41126) Esetleg biatorbágy, vagy azon környéki?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-18 15:45:14
(#41125) van mohácsi a fórumozók között??? mert ha igen az jó
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Mert egyeseknek nem tetszett a dumizzunk név, amivel sztem semmi baj nem volt.
Értem,pedig nekem tetszett.
at the end,we all die alone
Mert egyeseknek nem tetszett a dumizzunk név, amivel sztem semmi baj nem volt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én egészen véletlenül nógrád megyei vagyok, de ha nem adsz semmilyen elérhetőséget, sosem fogok eljutni oda :)
e-mail címem fenn van de ha kell leírom:berisz95@citromail.hu majd írj és egyesztetünk :*Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
Szerk: Yaven 2010-11-18 13:51:58
beküldve: 2010-11-18 10:18:32
(#41120) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-11-16 13:55:15
(#41119) Régen más volt a topik neve.Miért is változott meg?
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
at the end,we all die alone
Valami illusztráció van mellé? Kinéznek ezek valahogy?
Az Árnybíró díszdobozról van kép (nagyon kicsi) a mondoba, melyet már itt annó vmelyik topicba Csaba meg is mutatott. Hellsingről nem tudni semmit.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
A Hellsing és az Árnybíró díszdobozra gondolsz? December 18.án a rendezvényen lesz árusítva limitált darabszámmal (200db/sorozat). forrás: jelenlegi Mondo magazin Animekarácsony reklámja
Postázást nem vállalnak, ezért webboltban nem lesz kapható (ld webboltos kérdések topic).
Postázást nem vállalnak, ezért webboltban nem lesz kapható (ld webboltos kérdések topic).
Úristenúristen. Hát mégicsak nyitásra kell menni. Egyáltalán, mégiscsak el kell menni.
Valami illusztráció van mellé? Kinéznek ezek valahogy?
ÉS ÚRISTEN KINT VAN A HELLSING OVA I BLURAY RIP AAAAAAAAAH~~~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-11-14 20:17:50
Én egészen véletlenül nógrád megyei vagyok, de ha nem adsz semmilyen elérhetőséget, sosem fogok eljutni oda :)
beküldve: 2010-11-12 20:29:19
(#41115) hellószia mindenki! van aki nógrád megyében lakik???
ha igen, akkkor gyertek el és nézzetek be az új manga és animefanklubba... írjatok, h többen legyünk (=^.^=)
ha igen, akkkor gyertek el és nézzetek be az új manga és animefanklubba... írjatok, h többen legyünk (=^.^=)
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
beküldve: 2010-11-12 18:58:18
(#41114) Úgy örülök neki, hogy egész Esztergomba felbolydult a közlekedés, útlezárások, stb.
Jó, hogy Angelina Jolie, meg minden, de Pesten nem volt ekkora készültség mint itt.. -.-" Egy egész utcát lezártak, akkor a buszvégállomást is egy időre.. hazajutást meg szegény vidéki paraszt oldja meg ahogy akarja.. most kiakadtam.
Jó, hogy Angelina Jolie, meg minden, de Pesten nem volt ekkora készültség mint itt.. -.-" Egy egész utcát lezártak, akkor a buszvégállomást is egy időre.. hazajutást meg szegény vidéki paraszt oldja meg ahogy akarja.. most kiakadtam.
beküldve: 2010-11-12 18:54:49
(#41113) Nekem a 6-os HP film iszonyatosan nem tetszett -még anno egy fórumtali keretében néztük meg és úgy megkritizáltuk - de 7-es előzetese ígéretes. Lassan bepótlom és az 5-ös filmet is megtekintem.
A könyvek jók voltak. A 6-os könyv is, kár, hogy filmben olyan gyatra lett.
A könyvek jók voltak. A 6-os könyv is, kár, hogy filmben olyan gyatra lett.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Remélem, hogy lesz díszdoboz úgy, hogy az összes kötettel együtt. Már két éve erre várok, ezért nem kezdtem bele az Árnybíróba.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.