Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
:P
A Dream Theatert zaklatják? Ez nekem új. Nem is értem igazán, hogy miért... Lehet azért, mert ilyen progresszív dolgokba sose folytam bele.
Mert az még érthető, hogy a nu metal vonal ellenszenves sokaknak, főleg a Slipknot, akik (amellett, hogy nu metalt játszanak) egy halom "sátánista" elemet is belevittek a showjukba, és ezt a sok fiatal rajongójuk masszívan komolyan is vette. Pedig szvsz semmi gáz nincs velük, az élő koncertjeik pedig hatalmasak (mondjuk annyi felesleges taggal, mint amennyi nekik van nem is nehéz komoly színpadi showt generálni), zavar is, hogy soha nem láttam (és Gray halála után valószínűleg nem is fogom) őket élőben. Meg ugye nyilván az is irritál sokakat, hogy a nu metal eladható (volt). A mötál ne legyen már eladható, mert a zenész a végén még megél belőle, és az akkor már nem true, lol. (nemrég olvastam YouTube kommentben, hogy a Cannibal Corpse is tiszta scene banda lett, mert van képük lemezeket eladni)
A HIM meg csak HIM, róluk szerintem senki nem állította még, hogy brutális zenét játszanak, elvannak ők a saját közönségükkel.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Az is lényeges, hogy egy banda honnan jön nem? Mármint így elfogadás terén. Ha megnézed, akkor látod, hogy a HIM egy finn banda és a finnek a fáról halról vodkáról és nem utolsó sorban a metálról híres.
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Jólvanna, a black metálkodásba annyira nem mentem bele.
Igazából most minden bandának más a stílusa, szóval pontosan besorolni egyes bandákat nagyon nehéz, ha csak nem direkt az általuk választott stílus keretein belül dolgoznak, ami azért nem túl gyakori, főleg, hogy kinyírná a kreativitást. De vannak azért lol genrék, például a "post-neo-rock".
Meg az is vicces, hogy mit fogad be a metáltársadalom és mit utasít vissza. Például a Dream Theatert, Slipknotot meg a Dragonforceot élből le fakemetálozzák, meg lebuzizzák őket, de a HIM-et meg mindenki elfogadja úgy, ahogy van, ami azért lol, mert a HIM is már valahol a rock/metál határon van.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
melodic death metal és a black metal se.
ROFL. Pl. Carcass vs Darkthrone vagy At the Gates vs MayhemEgyébként persze, szükség van valamilyen rendszerre, de sok ember egyszerűen túl nagy figyelmet szentel ennek, és az egész rohadt módon túl van bonyolítva, és még így is egy csomó banda totál besorolhatatlan.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Azért nyilván érzékeled, hogy bizonyos esetekben kell a megkülönböztetés. Most hová fajulna a világ, ha a black metal meg a love metal is egy kategória lenne. Kicsit átláthatatlan lenne az egész és mittomén, keresnél valami jó metál muzsikát, akkor belefuthatnál ilyen grindolós visítós cuccokba is. Valahol meg kell húzni a határt a műfajok között. Az amcsi power metál meg a heavy metál meg kb semmiben sem különbözik, ugyanúgy, ahogy a melodic death metal és a black metal se. A Blackened death metált meg már végképp nem vágom, miben különbözik.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Manga Pubot fogok nyitni a Kerepesi úton, a Stadionoknál.
Mit szólt k hozzá?
Hú, jó lenne! Bár a hely egy kicsikét messze van nekem. Most hogy a meido bezárt, szegény animéseknek nincs egy fílinges helye, ahova mehetnének.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A heavy metalt rövidítik szimplán metálnak. Meg vannak bandák, akik még mindig tradicionális heavy metalt játszanak (Van Halen, Accept, W.A.S.P., Judas Priest, meg mittudomén), csak hogy még szebb legyen.
A sok átfedés meg subgenre (vagy mikezek) meg tényleg a röhej kategória. Jobb lenne, ha a mötál egyszerűen mötál lenne, de akkor a sok elitista metaltardnak nem lenne elfoglaltsága. Pedig amíg a sok -core szart nem sorolják egy kategóriába a rendes muzsikával, addig szvsz nincs probléma.
A sok átfedés meg subgenre (vagy mikezek) meg tényleg a röhej kategória. Jobb lenne, ha a mötál egyszerűen mötál lenne, de akkor a sok elitista metaltardnak nem lenne elfoglaltsága. Pedig amíg a sok -core szart nem sorolják egy kategóriába a rendes muzsikával, addig szvsz nincs probléma.
Szerk: Háté 2010-11-25 16:13:58
beküldve: 2010-11-25 15:52:00
(#41164) Sziasztok!
Mit szóltok hozzá?
A hely 45nm-es, mangás festmények meg cuccok lesznek benne, olcsó és kényelmes kanapés hely lessz. Lessz frissensült is meg szaké is.
Január 2-re tervezem a nyitást
Mit szólt k hozzá?
Mit szóltok hozzá?
A hely 45nm-es, mangás festmények meg cuccok lesznek benne, olcsó és kényelmes kanapés hely lessz. Lessz frissensült is meg szaké is.
Január 2-re tervezem a nyitást
Mit szólt k hozzá?
Aaaah~ én eddig abban a hitben éltem, hogy maga a "metal" a főhalmaz és ebből ágazik el minden, és az elágazásoknak is vannak ágaik (melodic death metal lawl) és egyéb.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-11-25 15:43:34
A heavy mötál a gyűjtőfogalom, azon belül van a sokféle többi (death/ power/ speed/ thrash/ folk/ black/ doom meg amit akarsz) izé.
Meg az egész kategorizálás f.szság úgy, ahogy van, elitistáknak van kitalálva, akiknek nincs jobb dolguk, mint YouTube videók alatt meg fórumokban ragelni
Szerk: Háté 2010-11-25 15:28:05
Robot Unicorn Attack (Heavy Metal Edition)
DO. WANT.
ÉS NEM HISZEM EL TÉNYLEG VAN.
Nagyon le vagyok maradva.
//update: nem inkább power metal unicorn ez? *még mindig n00b*
Dettó. Ennyit dolgoztak vele, megcsinálták ilyen szépre, aztán most leverik és bevakolják? Na vazze.
Megyek önkéntesnek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-11-25 15:11:42
Dettó. Ennyit dolgoztak vele, megcsinálták ilyen szépre, aztán most leverik és bevakolják? Na vazze.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-11-25 11:39:37
(#41159) na ja, szegény meido, nekem is a lakótársam mondta tegnap...~ azért remélem, megnyitnak újra valahol másutt, később, csak sajnálom azt a sok jó kis falfestményt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-11-24 23:29:06
(#41158) csősztök irjaaatok ha vagytok ,errt szeretnék beszénni veletek na csá
Szeretnééék!!!!! Na lássuk a medvét! Beszélgetésre fel!!