Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hehe....látszik, hogy nem vagy hozzászokva a késő estig/kora reggel felkelős tanuláshoz. De jó is a bölcsészeknek.
Am. tapasztalataim szerint 3 óra alvás már tökéletesen elég ahhoz, hogy az ember átlagos szinten teljesítsen. Viszont azokat az embereket csodálattal figyelem, akik 2 napig nem alszanak és még "működnek". Azt hogyan csinálják?
Szinkron témában: Animaxon én még nem láttam olyan animét, aminek ne lett volna szörnyű a szinkronja. Pedig viszonylag sok olyat vetítenek/vetítettek, amit szeretek, de valahogy ott nézve még a Death Note és a GitS-is borzalmasan rossznak tűnt. :/ Kíváncsi vagyok mit fognak csinálni a Vampire Knight-tal. Izé, am. ha ennyire nincs szinkronszínészük, akkor miért nem csinálnak mondjuk sz.színész válogatást a fandomban? Biztos vagyok benne, hogy találnának megfelelő embert, aki tehetséggel és lelkesedéssel is bírna, nem úgy, mint egyesek... Vagy ez megint csak egy nagyon naív elképzelés a részemről...
DMC: 100% pózerkedés. Tetszik. És most látom, hogy kihozták PC-re is. Lehet, hogy majd megpróbálkozom vele, bár az akciójátékok nem a kedvenceim.
Ehehe, irigyellek titeket a jó kis gépetek miatt. Az enyém...nos mondjuk úgy, hogy nem éri meg már fejleszteni, mert 2x annyiba kerülne, mintha vennék egy újat. XD
Am. tapasztalataim szerint 3 óra alvás már tökéletesen elég ahhoz, hogy az ember átlagos szinten teljesítsen. Viszont azokat az embereket csodálattal figyelem, akik 2 napig nem alszanak és még "működnek". Azt hogyan csinálják?
Szinkron témában: Animaxon én még nem láttam olyan animét, aminek ne lett volna szörnyű a szinkronja. Pedig viszonylag sok olyat vetítenek/vetítettek, amit szeretek, de valahogy ott nézve még a Death Note és a GitS-is borzalmasan rossznak tűnt. :/ Kíváncsi vagyok mit fognak csinálni a Vampire Knight-tal. Izé, am. ha ennyire nincs szinkronszínészük, akkor miért nem csinálnak mondjuk sz.színész válogatást a fandomban? Biztos vagyok benne, hogy találnának megfelelő embert, aki tehetséggel és lelkesedéssel is bírna, nem úgy, mint egyesek... Vagy ez megint csak egy nagyon naív elképzelés a részemről...
DMC: 100% pózerkedés. Tetszik. És most látom, hogy kihozták PC-re is. Lehet, hogy majd megpróbálkozom vele, bár az akciójátékok nem a kedvenceim.
Ehehe, irigyellek titeket a jó kis gépetek miatt. Az enyém...nos mondjuk úgy, hogy nem éri meg már fejleszteni, mert 2x annyiba kerülne, mintha vennék egy újat. XD
Most voltam az Animelandben és végre beszereztem a hiányzó 2 Rozen Maiden kötetet, meg az Animekarácsonyos belépőt. Rikító sárga.
Szerk: Yaven 2010-12-04 18:11:35
beküldve: 2010-12-04 12:45:43
(#41232) Tegnap -és ma is- 8 óra hosszat énekeltünk Yavennel a kórusunk cd-felvételén állva egy hideg templomban. 5-kor indultunk, 3-ra értünk haza. Alvás közben fölébredek néha-néha, hogy hideg van és fáj a hasam. Reggel negyed kilenckor apám zúgatni kezdi a csapban a vizet...
Még nem vagyok fáradt, de már érzek egy egyre terjedő tompaságot. Ez még ki fog teljesedni a délután folyamán.
Legyen már vizsgaidőszak. (3 vizsgám lesz összesen )
Még nem vagyok fáradt, de már érzek egy egyre terjedő tompaságot. Ez még ki fog teljesedni a délután folyamán.
Legyen már vizsgaidőszak. (3 vizsgám lesz összesen )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hétfő óta itthon poshadok hányós-fosós nyavalya miatt... wáááá....
Látom nem vagyok egyedül...
nagyon nem....
necrokidy: Hát ez komoly ..: D
Kotoko: teljesen egyet értek veled , nem értem , hogy ha egyes szinkronokat zseniálisan meg tudnak csinálni akkor miért kell ilyen '+%!+%=/(/(OÖ=)Ü)ÖÜÓ()/=/! szinkronokat csinálni .
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-12-03 22:06:13
beküldve: 2010-12-03 21:38:37
(#41229) Nemtom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon nem jön be a Lovely complex magyar szinkronja ....szerintem egyáltalán nem passzolnak a szinkronhangok a karaktrekhez...vagy csak én gondolom így?
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-12-03 21:38:49
beküldve: 2010-12-03 16:44:59
(#41228) Ide is muszáj leírnom, nol. Meglepődtem. Gitározok, egyszer csak betorzul az egész és random beszélgetés hallatszódik az erősítőben. lehet hogy sikerült a gitár + erősítőnek valahogy vevőként működni, lol? De hát olyan erős lefedettsége hogy van a helyi rádiónak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hétfő óta itthon poshadok hányós-fosós nyavalya miatt... wáááá....
Látom nem vagyok egyedül...
Gép: Nemrég beújítottam egy jobbfajta gépet, van benne 2 GB RAM, Intel E7400-as proci (2*2,8GHz), ATI HD 4850 videokártya. Most szaggatás nélkül tudok játszani olyanokkal, hogy Batman: Arkham Asylum vagy Brothers in Arms: Hell's Highway, de vannak régebbiek is: Battlestations: Midway, Il-2 Sturmovik 1946, FIFA 09.
Csak már egy kicsit kezdenek uncsik lenni Tényleg legalább összeraktam a tank makettomat.^^
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-12-02 21:30:17
(#41226) Áááháá, DéeMCé! Lájk! A negyediken cirka háromszor szaladtam végig, meg a Bloodí Palace-ban ment a sok hent Credo... Credo... Milyen is volt az? Nem emlékszem.... Szégyen gyalázat... Viszont az uccsó Bossz, a papabácsi, na az szívatós, de mindenképp érdekes, látványos, élvezetes. Nagyszerűen fejezték be azt a részt. Tömör gyönyör az a játék!
nekem is kb ilyen gépem van, annyi, hogy nekem 3gb memóriám van, meg 300 gb-m
dmc5: valahogy bennem valami elrepedt... A kommentek szerin az nem egy újraírt dante, hanem még az első rés előtt játszódik és dante el akarja fogadni démoni valóját... Amit leszűrtem a trailer, a vidi, és azok alapján, amit eddig tudok:
Bukás lesz. Azt várják, hogy nyugaton majd sokan megveszik, mert "elnyugatiasították" -> köze nem lesz a feelingnek az eredetihez, bukás lesz, mert még egy kövér, pattanásos amerikai tininek sem fog bejönni, és mindenki csak tölteni fogja. Dante dizájnja nagyon el lett cseszve, ez tény... Ő cigizni? Áááhhh. + rész előt van -> nincs devil trigger. ( alternatív megoldás? ). És a videóban nem láttam rebelliont .
-> EPIC FAIL
dmc5: valahogy bennem valami elrepedt... A kommentek szerin az nem egy újraírt dante, hanem még az első rés előtt játszódik és dante el akarja fogadni démoni valóját... Amit leszűrtem a trailer, a vidi, és azok alapján, amit eddig tudok:
Bukás lesz. Azt várják, hogy nyugaton majd sokan megveszik, mert "elnyugatiasították" -> köze nem lesz a feelingnek az eredetihez, bukás lesz, mert még egy kövér, pattanásos amerikai tininek sem fog bejönni, és mindenki csak tölteni fogja. Dante dizájnja nagyon el lett cseszve, ez tény... Ő cigizni? Áááhhh. + rész előt van -> nincs devil trigger. ( alternatív megoldás? ). És a videóban nem láttam rebelliont .
-> EPIC FAIL
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Vindóz 7 és hogy poénos is legyen,meg a gépet is "zabálja" Ultimate edisön.Me nem lett volna egyszerűbb a Home edisönt felrakniuk,no mind1.
Memória,2 giga.Proci,egymagos,mer fun, 2,8 gigás.Sztem ez lehet gyengusz.
És hogy minden rosszban legyen vmi jó: végre van elég hely,hála az új,500 gigás vinyónak.
Fos lesz a DMC 5,én szótam...
Tessék a [Link]
Memória,2 giga.Proci,egymagos,mer fun, 2,8 gigás.Sztem ez lehet gyengusz.
És hogy minden rosszban legyen vmi jó: végre van elég hely,hála az új,500 gigás vinyónak.
Fos lesz a DMC 5,én szótam...
Tessék a [Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-12-02 21:06:46
5: most hallottam őled róla először
Boss: Creedo az jó, azt élveztem^^
Kártya: nekem is olyan van,de én 20-ért vettem...És nekem mindent elvisz eddig úgy ahogy szeretném... milyen op rendszered van és mekkora memóriád?
szerk: adj már egy lnket nem taláom sehol a trailert
Boss: Creedo az jó, azt élveztem^^
Kártya: nekem is olyan van,de én 20-ért vettem...És nekem mindent elvisz eddig úgy ahogy szeretném... milyen op rendszered van és mekkora memóriád?
szerk: adj már egy lnket nem taláom sehol a trailert
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-12-02 21:04:57
A Bossfájtok nem rosszak,csa rá kell jönni a trükkre.Engem felidegel néha,de ez nem állít meg,h kivégezzem a gémet xD
Asszem a 8. küldetésnél tartok,Neroval,és most Credo-t kéne kinyúvasztani.Dögölnemármega zaparaszt Credo!
És ha már DMC,az új DMC,a 5. rész,sztem ha nem akarsz szörnyethalni,ne nézd meg milyen lesz,kerüld Youtube-on,nagy ívben.
Videókártya: ATI RADEON,Gigabyte HD 4650,1GB DDR2.
Nem egy nagy durranás.
Asszem a 8. küldetésnél tartok,Neroval,és most Credo-t kéne kinyúvasztani.Dögölnemármega zaparaszt Credo!
És ha már DMC,az új DMC,a 5. rész,sztem ha nem akarsz szörnyethalni,ne nézd meg milyen lesz,kerüld Youtube-on,nagy ívben.
Videókártya: ATI RADEON,Gigabyte HD 4650,1GB DDR2.
Nem egy nagy durranás.
Szerk: Souichiro 2010-12-02 20:51:44
pontosan, dmc-ket szeressük, cska kár, hogy az első -vel nem tudtam játszani konzolhiány miatt... a 4 pedig ütött... Csak az a rohad főboss a végén... bakker, mennyi szentelt vizet el kellett használnom, mire a 2-ik végigjátszásná rájöttem mi a trükkje... aztán op renszer csere, formázás és hopp, a mentéseket nem másoltam le... ajvé... most meg elkzedtem full az elejéről ^^
am milyen kártyát vettél bele?
am milyen kártyát vettél bele?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
San Andreast nem vittem végig,de vagy 4x jutottam el benne az utolsó előtti küldetésig.Szentségtörés lett volna kiakasztanom a gémet xD Meg annyira kegyetlen jó fílingje volt a gémnek,h na,kezdjük újra,majd kiakasszuk egyszer.
Azóta is porosodik szegény Playstation 2-es verzió DVD-je vhol ^^"
Viszont nemrégiben tuningoltam kicsit a számítógépemen,kinyúvatt a videjókártya,b*sszameg.Bár a tuning nem lett a legbrutálabb,de a mai középkategóriás gépek szintjét megüti,éppenhogy xD
*köp egyet* Oszt ez került 40 rugóba,he? elúszott az Epiphonom ára emmiatt...
Devil May Cry 4-et tolom,egyszerűen mégegyilyen jó gém,amiben van csillagoségig fővitt nehézségi szint,meg kihívás,meg jó sztori.Szal DMC 4-re fel,gyerekek.
Azóta is porosodik szegény Playstation 2-es verzió DVD-je vhol ^^"
Viszont nemrégiben tuningoltam kicsit a számítógépemen,kinyúvatt a videjókártya,b*sszameg.Bár a tuning nem lett a legbrutálabb,de a mai középkategóriás gépek szintjét megüti,éppenhogy xD
*köp egyet* Oszt ez került 40 rugóba,he? elúszott az Epiphonom ára emmiatt...
Devil May Cry 4-et tolom,egyszerűen mégegyilyen jó gém,amiben van csillagoségig fővitt nehézségi szint,meg kihívás,meg jó sztori.Szal DMC 4-re fel,gyerekek.
beküldve: 2010-12-02 20:20:08
(#41218) Sajnos a vice city-vel csak rövid ideig játszottam, mert egyszer leszedtem és bugos volt, ,így 20 küldetés után behalt és nem adott újatt, még alig tartotam talán 10%-nál... Aztán lusta voltam megkeresni a hibát, vagy újat leszedni.... de a san andreas-t végig játszottam