Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Facebook-on találtam egy ismerősöm ismerősénél ^^
Na aztán lájkoldtad?
Jó rég voltam itt (tegnap)
Egyépként szép lett az American McGee-es képed/rajzod deviantart.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-12-14 19:42:43
Facebook-on találtam egy ismerősöm ismerősénél ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem tom, csomó mindent le szoktak árazni, de lehet, hogy mindent csak egy-egy napra.
Alister, Dragda: Gratula, látom, mindketten befejeztétek a fanficet Én is akartam, öteltem is volt, de nem volt energiám kifuttatni valahova a cselekményt (ami párbeszédből állt volna)....de azért megírom majd, ha lesz időm gondolkodni az ötleten. Nektek meg drukkolok Majd elolvasom őket, ha el lehet
Alister, Dragda: Gratula, látom, mindketten befejeztétek a fanficet Én is akartam, öteltem is volt, de nem volt energiám kifuttatni valahova a cselekményt (ami párbeszédből állt volna)....de azért megírom majd, ha lesz időm gondolkodni az ötleten. Nektek meg drukkolok Majd elolvasom őket, ha el lehet
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-12-14 19:33:48
Ez de gonoooosz!!!
Egyébként nagyjából meddig tart a mamutos akció?
Egyébként nagyjából meddig tart a mamutos akció?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-13 09:44:26
(#41258) Napi pedo
aww.... összeszedtem 23k forintot és betettem kosárba, mindent, ami kell... így 14k lesz és még azok nincsenek benne, amik nincsenek kirakva, pl death note 9 meg még nemtommi. szentetek hogy olcsóbb: itt a 4 után -2000 vagy az alexandra mindenben -20% ?
Matematikailag jobb a mangafan ajánlata, 4kötetnél 6000ft, míg -20%os kedvezménynél 4kötet 6400 + a mangafannál a kiszállítási díjat is elnézik
beküldve: 2010-12-12 15:44:42
(#41256) aww.... összeszedtem 23k forintot és betettem kosárba, mindent, ami kell... így 14k lesz és még azok nincsenek benne, amik nincsenek kirakva, pl death note 9 meg még nemtommi. szentetek hogy olcsóbb: itt a 4 után -2000 vagy az alexandra mindenben -20% ?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-12-12 15:35:35
(#41255) Sziasztok!
Nem akarok reklámozni, semmi hasonlóról nincsen szó. Szeretném, ha segítenétek Ti is a menhelyünknek. Én 2 menhelyes kiskutyut is tartok magamnál, nem szeretném, ha a jelenlegi csapatot a gyepmesterhez vinnék. Kérlek segítsetek, hogy túléljék szegény kutyik a telet. Nektek tényleg csak egy perc a regisztráció, de nekik az életben maradást jelenti. Minden segítőnek nagyon szépen köszönöm
http://kutyakaracsony.aegon.hu /?ref=0t311e
Nem akarok reklámozni, semmi hasonlóról nincsen szó. Szeretném, ha segítenétek Ti is a menhelyünknek. Én 2 menhelyes kiskutyut is tartok magamnál, nem szeretném, ha a jelenlegi csapatot a gyepmesterhez vinnék. Kérlek segítsetek, hogy túléljék szegény kutyik a telet. Nektek tényleg csak egy perc a regisztráció, de nekik az életben maradást jelenti. Minden segítőnek nagyon szépen köszönöm
http://kutyakaracsony.aegon.hu /?ref=0t311e
beküldve: 2010-12-11 20:58:04
(#41254) Üdv Néktek! Régen jártam erre, s gondoltam most bekukkantok és nyomot is hagyok magam után. Igazából lenne egy apróság amit meg szeretnék Veletek osztani. Egyszer már linektem be történetet ide és most újra megtenném,mert kíváncsi vagyok a véleményekre.Szóval ha elolvassa bárki is közületek az légyszi hagyjon nekem pár jó (nem feltétlenül dicséret tanító kritika is jöhet sőt akár le is szólhatjátok) szót Nekem, hogy tudjam ki mit gondol. Előre is köszi! [Link]
meh....
beküldve: 2010-12-11 12:10:28
(#41253) szijasztok :)
aki nógrád megyei és tud valami hangszeren játszani/dob,baszzere,szólógi tár,szinti/ vagy van ismerősöd az írjon mert kéne néhány ember nékem ^^,
kösziiike >. <
aki nógrád megyei és tud valami hangszeren játszani/dob,baszzere,szólógi tár,szinti/ vagy van ismerősöd az írjon mert kéne néhány ember nékem ^^,
kösziiike >. <
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
Szerk: hachi 2010-12-11 12:23:54
beküldve: 2010-12-11 11:30:42
(#41252) Egyébként ez az eksön meddig tart?
Ó! Oké, köszi!
a Széna téren, de tényleg nagyon közel vannak egymáshoz : )
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-12-08 15:33:47
beküldve: 2010-12-08 14:40:50
(#41249) A Mamut 1 az, ami a moszkván van ugye?
Csak mert nem igazán járok arra...
Csak mert nem igazán járok arra...