Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A Mamut 1. Alexandrában akció van mangák első részeire. Pl. az Árnybíró 1-4, Hellsing 1., Chrno Crusade 1-2...az Árnybíró 4-et megvettem 750-ért ^^
Milyen szép lenne ha mindig csak ennyi lenne...*édes álom*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
De szép a Gaiden borítója.
Igen, de ki az a hölgy az elején? ;) Az arca olyan ismerős, de ez a ruha nem stimmel.
Fiszi: egyben v. külön-külön 750 Ft?
Egyéb: miért vagyok én már (!) fenn háromnegyed 4-kor? Mert varrogatnom, rajzolgatnom, kiselőadást kell csinálnom. Éljen a suli!
beküldve: 2010-12-07 20:36:37
(#41246) ÚÚ hírlevél~
Hát harmadszorra kell átélnem azt a traumát, ahogy felteszem a 10. kötetet a polcomra. Ah, the pain.
Hát harmadszorra kell átélnem azt a traumát, ahogy felteszem a 10. kötetet a polcomra. Ah, the pain.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az looool!
Ha most maradt volna pénzem mennék -__-"
Ha most maradt volna pénzem mennék -__-"
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-07 17:45:05
(#41244) A Mamut 1. Alexandrában akció van mangák első részeire. Pl. az Árnybíró 1-4, Hellsing 1., Chrno Crusade 1-2...az Árnybíró 4-et megvettem 750-ért ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ciw
Ryuga: Az szerintem az 1. évfoly. 7.szám, de nem vagyok biztos...
Ryuga: Az szerintem az 1. évfoly. 7.szám, de nem vagyok biztos...
És a blood+-os poszter melyik számban volt ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
1. évfolyam 6.szám
beküldve: 2010-12-07 15:45:32
(#41239) beküldve: 2010-12-07 14:50:42
(#41238) Jaja, Alister végül eljött, meg utána a másik jegy is gazdára talált, úgyhogy happy.
Alister meg mintha be lett volna lőve, a film olyan részén is röhögött, ahol épp semmi akció vagy poén nem volt.. XD
Alister meg mintha be lett volna lőve, a film olyan részén is röhögött, ahol épp semmi akció vagy poén nem volt.. XD
MIANEVED?!
Hát ez elég kegyetlen , Yavennel értek egyet , de azt hiszem amilyen az élet ez csak hiú ábránd....): gyűjthetnénk esetleg aláírást , mint végső megoldás...
Én még nem vittem végig két napot egyfolytában , egy félórát aludtam.
ha már itt tartunk , tegnap 3-ig néztem a Drrr!-t ..ne már , hogy ez a vége .tuti folytatódik! Ugye ??
Vááá! én még nem vettem meg a jegyet !!
Én még nem vittem végig két napot egyfolytában , egy félórát aludtam.
ha már itt tartunk , tegnap 3-ig néztem a Drrr!-t ..ne már , hogy ez a vége .tuti folytatódik! Ugye ??
Vááá! én még nem vettem meg a jegyet !!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-12-05 16:22:06
wut?
Csak kérdezte, hogy kinek lenne kedve HP-t nézni a moziban, mert volt fölös jegye, és aztán átszerkesztette, hogy már tárgytalan
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-12-05 00:07:02
(#41235) beküldve: 2010-12-04 20:30:19
(#41234)
Szerk: SötétOldal 2010-12-04 21:51:27