Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Da jó. Bár már rengeteg megválaszolatlan üzenetem gyűlt össze.
Ma reggel írtam egy novellát, amit tegnap találtam ki. 3 és fél óra alatt le is gépeltem. Ez eddig nem sikerült. Büszke vagyok magamra.
Fészbúk például arra jó, hogy a föntieket mindjárt kiírom rajta. XD
Végre, vége a szorgalmi időszaknak. Alig van vizsgám. Végre tudok rajzolni, írni!
És jövök AK-ra. Végre valami fórumtali-szerűség!
Ma reggel írtam egy novellát, amit tegnap találtam ki. 3 és fél óra alatt le is gépeltem. Ez eddig nem sikerült. Büszke vagyok magamra.
Fészbúk például arra jó, hogy a föntieket mindjárt kiírom rajta. XD
Végre, vége a szorgalmi időszaknak. Alig van vizsgám. Végre tudok rajzolni, írni!
És jövök AK-ra. Végre valami fórumtali-szerűség!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-12-15 17:59:07
beküldve: 2010-12-15 17:04:51
(#41277) nekem sincs facebookom, már dA is sok..
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-12-15 17:05:08
beküldve: 2010-12-15 15:15:04
(#41276) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-12-15 13:36:49
(#41275) Facebook-ra engem is mindig hívnak,de eszem ágában sincs belépni.Az Iwiwen is csak azért vagyok fent,mert testvérem megcsinálta,pedig én nem akartam.Ki nem állhatom rajta az alkalmazásokat.Nincsenek beállítva,de mindig válaszol rájuk valaki. Meg folyton jönnek a különböző meghívások ide oda,meg körlevelek.Szeretnék kilépni onnan minél előbb.
Rohattul idegesítő az az oldal.
Rohattul idegesítő az az oldal.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-12-15 13:39:22
Nálunk nemhogy lenézik,egyszer meg is vertek vkit,mert nem volt hajlandó regisztrálni facebookon,hogy az osztály-fióknak több ismerőse legyen,szóval megverték...
Jó az osztály közösség.
Am néhány helyen ugyan ez van például wow
Fiszi: Arra jó, hogyha baromkodni akarsz... Ha meg akarod tudni h "elvileg" mit gondol rólad Győzike meg efféle fárasztó dolgok.
Nincs szükségem drogokra.Egy manga is elég lesz.
beküldve: 2010-12-14 23:36:38
(#41273) Telepátiával.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nekem sincs Fészbúkom.
akkor hogy akarod megtudni, hogy mennyire vagy csillámpóni XD?
-
Szerk: ∂z 2010-12-14 22:26:06
beküldve: 2010-12-14 20:41:47
(#41270) Nekem sincs Fészbúkom. Félek tőle. Ismerősök nagy részének van, pár sráccal tartunk ki még mindig, anno ilyen harcot nyomtunk le a myvip meg az iwiw ellen is. Akkor is ki voltunk zárva a masszív insider beszélgetésekből meg konstans terrorban éltünk, hogy mikor nyomnak végre pisztolyt a fejünkhöz és kényszerítenek regisztrációra.
Mindig van valami ilyen közösségi cucc, amitől félhetünk és menekülhetünk előle.
Privi.hun viszont fenn vagyok.
Mindig van valami ilyen közösségi cucc, amitől félhetünk és menekülhetünk előle.
Privi.hun viszont fenn vagyok.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-12-14 20:30:50
(#41269) Tudtommal csak 13-az kell betölteni. Amúgy nekem van fészbúkom. És nem nehéz megállni a farmot, cityt, nájklubbot, meg minden egyéb marhaságot. Nekem inkább csak egy túlbonyolított, és túlhájpolt közösségi oldal, amin van pár elmebeteg alkalmazás, amin el-el lehet nevetgélni. De a játékokat kerülöm.
Nálunk nemhogy lenézik,egyszer meg is vertek vkit,mert nem volt hajlandó regisztrálni facebookon,hogy az osztály-fióknak több ismerőse legyen,szóval megverték...
Jó az osztály közösség.
Am néhány helyen ugyan ez van például wow
Fiszi: Arra jó, hogyha baromkodni akarsz... Ha meg akarod tudni h "elvileg" mit gondol rólad Győzike meg efféle fárasztó dolgok.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-12-14 20:10:38
beküldve: 2010-12-14 20:04:45
(#41267) Nálunk nemhogy lenézik,egyszer meg is vertek vkit,mert nem volt hajlandó regisztrálni facebookon,hogy az osztály-fióknak több ismerőse legyen,szóval megverték...
Nincs szükségem drogokra.Egy manga is elég lesz.
beküldve: 2010-12-14 20:03:44
(#41266) Esetenként tud hasznos lenni, de amúgy meg...csak az időt rabolja.
Fanficek
Fanficek
csak tipp, de ugye Dragda tied a Csillámporos Karácsonyi mese, avagy miért veszélyes a csillámvilág fejlődő gyermeki lelkünkre? ill. Alisteré a Manó meséje? XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én azt találtam ki elenne, hogy nem is csinálok fiókot.
Szerintem az a legtutibb védelem az ellen amit imént említettél.
Szerintem az a legtutibb védelem az ellen amit imént említettél.
Sok osztálytársamnak van.. Pedig még nincsenek is 14 évesek.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Lehet, nem tom :) Nem lájkolom a Facebook-ot, túl bonyolult. és könnyen függővé tesz. De én ellenállok: csak azért se lesz farmom!!!!