Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-12-31 03:38:16
(#41308) beküldve: 2010-12-24 16:51:38
(#41307) Oké. Csak most esett le, hogy Velvet trolljainak nagy része lóherés. Pedig nagyon sokáig agyaltam azon, hogy honnan jöhetnek ezek.
Ez viszont megint csak azt bizonyítja, hogy tényleg járnak emberek lóherére, valamint hogy egyáltalán van. Eddig próbáltam tudat alatt tagadni a puszta létét is.
De oké. Semmi baj. Ez csak kicsit értint rosszul. Főleg így karácsonykor. De semmi baj, komolyan.
Ez viszont megint csak azt bizonyítja, hogy tényleg járnak emberek lóherére, valamint hogy egyáltalán van. Eddig próbáltam tudat alatt tagadni a puszta létét is.
De oké. Semmi baj. Ez csak kicsit értint rosszul. Főleg így karácsonykor. De semmi baj, komolyan.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-12-24 18:38:32
Roppant egyszerű: nem alakult ki náluk ez a hang, azért helyettesítik az "r" hanggal, mert az áll hozzá nekik a legközelebb. Arról nem is beszélve, hogy az olyan szavakat, amik "l"-t tartalmaznak valahogy le kell írniuk. Katakana írásban pedig a ra-ri-ru-re-ro sor valamelyikével írják le. Emiatt is lehet "r"-es a kiejtés.
Szerintem inkább az az érdekes eset, amikor sikerül kiejteniük az "l"-t. Nagyon édesek olyankor.
JapótantónéniMODE OFF.
Szerintem inkább az az érdekes eset, amikor sikerül kiejteniük az "l"-t. Nagyon édesek olyankor.
JapótantónéniMODE OFF.
Beszélni se tudnak, nem csak írni. Loál.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-12-23 14:44:33
(#41304) http://mangafan.hu/webbolt/fancu ccok/bleach/40
Erről tudtok mutatni nagyobb képet? Sűrgős lenne, mert még ma meg szeretném rendelni :$
Erről tudtok mutatni nagyobb képet? Sűrgős lenne, mert még ma meg szeretném rendelni :$
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Ne kérdezd,h ez honnan jött,de a japánok mintha bajban lennének az L betű kiejtésével.Megfigyeltétek már,h Edward állandóan Árü-zik,nem pedig Al-t mond a tesójára?
A Kila is ezért lett Kira,mert bajos ez a fránya L betű.A Hellsing miért Herüsing?
A Kila is ezért lett Kira,mert bajos ez a fránya L betű.A Hellsing miért Herüsing?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ez volt a legközelebbi offolható topik, tehát itt kérdezem meg. A Love*Comos Risa, az tényleg Risa, vagy inkább Lisa lenne, cska rosszul van átírva?
Úgy, mint ahogy valamiért a Killát is Kirának írják át.
Hát szerintem tényleg Risa. Én néztem az animét feliratosan is, meg a live action-t is, ott is Risa volt...bár azt nemtom hogy erről 100%-osan hogy lehetne megbizonyosodni
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-12-22 21:30:51
(#41301) Ez volt a legközelebbi offolható topik, tehát itt kérdezem meg. A Love*Comos Risa, az tényleg Risa, vagy inkább Lisa lenne, cska rosszul van átírva?
Úgy, mint ahogy valamiért a Killát is Kirának írják át.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-12-22 20:24:38
(#41300) Animekarácsony. Mennyire durván fake külföldi expo szaga volt. Voltam kint vagy... 2 órát? Azt is csak a konzolok környékén.
Nem érte meg felkelni érte dél előtt. Most annyira utálom magam.
Nem érte meg felkelni érte dél előtt. Most annyira utálom magam.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A társalgóban mindig pörög az élet...
Kivéve,amikor nem. xD
Rég jártam erre,így kicsit zavarban is vagyok,köszönni kéne.
He-he-helló. xD
Agyrohasztó baromságokat félretéve,Ga-rei animét ki ismeri? Vélemények? Érdemes belekezdeni,12 rész az egész,vagy inkább a mangáját vágjam széjjel?
Másik.Detective Conan anime függő lettem.Hiába a régi rajzstílus,meg az unásig ismert felállás,a sablonos sztori,nekem ez az anime több szórakozást nyújtott 8 év alatt,mint a mostani csúcsszuper hájgtek csodaanimék,amikbe belekukkant az ember,jobb esetben hányingerrel távozik,rosszabbik esetben telerókázza az ember a monitort a látványvilágtól.Mik vannak.
Röviden,tömören,nekivágok még egy utolsó alkalommal a Detective Conan több,mint 500 részét végignézni.Sok sikert hozzá,igaz? xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-20 22:37:49
(#41298) Mi van itt emberek??
A társalgóban mindig pörög az élet... ne tunyujjunk XD
A társalgóban mindig pörög az élet... ne tunyujjunk XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-12-19 17:15:13
(#41297) Valaki esetleg nem tudja, hogy az animekarácsonyos rajzversenynek mikor lesz eredménye?...meg hogy csak a nyerteseket értesítik, vagy hogy szokott lenni, mert én először voltam
... És valami állatpatikaszerűség a környéken...? Vagy nemtom...
Am még mindig olyan rosszul van szegény?
Am még mindig olyan rosszul van szegény?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-19 03:26:28
(#41295) Sajna én lemaradtam az Animekarácsonyról. Pedig szabadnapot is kivettem rá, csak megbetegedett valaki és csak be kellett mennem. Pedig nagyon vártam.nagyon várom a tavaszi Con-t. Arra 10000%, hogy elmegyek.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-12-19 03:27:10
beküldve: 2010-12-18 23:24:26
(#41294) Úgy látom, itt nem valami nagy a Lélekjelenlét.... Kár... Pedig egy órája is alig van, hogy megalakult a Presence of Mind, aminek jelentése Lélekjelenlét. És most én boldog vagyok